• unrealnoise
    sorry srácok, de ha ide írt... - OFF:

Eddig olvastam:
    "Szerintem nyissatok pcars-nak egy topicot a konzolos részlegen aztán ott lehet fikázni, hogy menyivel szarabb mint a forza/gt real driving simulatorok."

innentől kezde vagy én vagyok hülye, vagy nemt tudsz szöveget értelmezni. Sosem mondtam, hogy a GT5 az istencsászár, a pCARS meg fos. Nézz már rá a profilomra léccives pCARS-ban, mert bizony én is pénzt adtam érte, és bizony én is várom, bár a fizika miatt húztam a szám amíg PC-s voltam.

És bár a fenti mondatot miatt nem is kellene reagálnom semmilyen hozzászólásodra (Sorry, hogy ezt írom, de tényleg csak annyit kérnék, hogy fel kéne fogni valamilyen módon, mit is írok, nem csak ideböfögni a totál VALÓTLAN szarságokat! Mert azok. HA nem, akkor mond, hol fikáztam és hol istenítettem én a GT5-öt vagy bármi más autós konzolos címet... Léccives.)

Azt ény, hogy PC-sként másként éltem meg ezt az egészet. Volt, hogy csak az iRacing volt a hobbim, mellette semmi nem fért meg, ezen erősen lazítottam, nyitottabb vagyok, játékosabb. És engem a konzol előnyei meggyőznek. Ettől független rossz emberrel kezdesz ki, én simán el tudom fogadni, hogy egy GT/Forza valakinek nem elég. Az FFB sehol sincs ezekben egy netkarpro-hoz, iR-hez vagy rF-hez ékpest, a fizikában már kicsit jobb a helyzet, de messze van ez az igazi szimulátoroktól.

Innentől kezdve nem tudom mi lehet a baj velem, persze ez a hozzászólásom majd megint kicsapja a biztosítékot, csak tudnám miért. :P
    Nem hinném, hogy elfogult vagyok. Tény, hogy szvsz a konzolos fix hardveres megoldás sokkal jobb, mint a PC-s buherálás, ahol az optimalizálatlanság miatt egyszerűen nincsenek normálisan "kihajtva a kártyák", de ez mindegy is, mert ha valaki komoly szimet akar, akkor úgy is azt a gépet veszi, amelyen elérhetőek ezek a címek. Nincs is ezzel gond. (De mondjuk nem bánnám, ha tényleg jönne valaki és csinálna egy komolyabb versenyszimulátort mondjuk a PC-s PS4-re. Lehet tejelni kell a Sonynak, de csak eljutna soksok millió potenciális vásárlóhoz, akik közül persze kevesen vennék meg, de ez PC-n is így van. És én is vevő lennék rá, és "sajnos" nekem sincs már játékos PC-m a jelenlegi PS3 mellett.

Egyszerűen amikor játékos PC-m volt, akkor azt tartottam jobbnak, arra volt szükségem. Hihetetlen, hogy változik az ember. Tudom, néha megpróbálok buta emberi módon majdnem rábeszélni egyeseket a konzolokra, de hát ez van. Ennél nagyobb hibám ne legyen. Addig is én legalább nem fröcsögtem soha, minden játékban megláttam a hibákat, erényeket, legyen az konzolos vagy pc-s....

ÉS mindezek után még engem akarsz Te egy új topicba zavarni. Gratulálok.