Miután a másik konzol fanboy eltűnt (már a nevére sem emlékszem), nem nagyon ment itt a konzolokra nyáladzás, főleg mert senkit nem érdekel itt, legalábbis nem tűnt fel. Szóval a topik aránylag jól vissza állt a használható verzióra a konzol vs pc illetve a gt vs forza vagy gt-forza vs pcars flame-ről.
Mielőtt kifejtem ezt a fikázásomat részletesebben megmagyarázom a fanboy jelző használatát: Mikor még csak PC-d volt teljesen más volt a kommentjeid irányvonala. Ezenkívül a második bekezdésedet bármelyik promo/sajtós ember megirigyelné a "lehetőségekhez képest gyönyörű(lol)" stb... ja meg fix 60 fps.
Na meg ugye a sok HA.
Szerintem nyissatok pcars-nak egy topicot a konzolos részlegen aztán ott lehet fikázni, hogy menyivel szarabb mint a forza/gt real driving simulatorok. A PC-seknek ez a játék hiánypótló pont azt a forza/gt stílust pótolhatja ami jelenleg nincs pc-n, szóval örülünk, ha meg épp fikázzuk az azért van mert nem elégszünk meg minden fossal pl a konzol real driving simulator fizikával.
Azaz, leszarjuk vagy legalábbis én, hogy a forza és a gt fix 60 fps illetve, hogy a lehetőségekhez képest gyönyörűek. Pc-n a 60fps nem téma, a lehetőségek meg mérföldekkel nagyobbak mint konzolon, ezért mi a grafot nem a lehetőségekhez mérjük...
Amúgy meg biztos, hogy nem lesz egyszerű dolga konzolon a real driving szimekkel szemben, de ezt is ugyanúgy leszarjuk, legalább is én mert pc-n játszom.