19801
  • lac coo
    Jóvanmá, nehogy vérlobbanást kapj.. ! :)
    Ennyi belefér, simán, semmi beszélnivaló nincs jelenleg CARS-ról ...:D
  • precise
    Most nem azért de:

Miután a másik konzol fanboy eltűnt (már a nevére sem emlékszem), nem nagyon ment itt a konzolokra nyáladzás, főleg mert senkit nem érdekel itt, legalábbis nem tűnt fel. Szóval a topik aránylag jól vissza állt a használható verzióra a konzol vs pc illetve a gt vs forza vagy gt-forza vs pcars flame-ről.

Mielőtt kifejtem ezt a fikázásomat részletesebben megmagyarázom a fanboy jelző használatát: Mikor még csak PC-d volt teljesen más volt a kommentjeid irányvonala. Ezenkívül a második bekezdésedet bármelyik promo/sajtós ember megirigyelné a "lehetőségekhez képest gyönyörű(lol)" stb... ja meg fix 60 fps.

Na meg ugye a sok HA.

Szerintem nyissatok pcars-nak egy topicot a konzolos részlegen aztán ott lehet fikázni, hogy menyivel szarabb mint a forza/gt real driving simulatorok. A PC-seknek ez a játék hiánypótló pont azt a forza/gt stílust pótolhatja ami jelenleg nincs pc-n, szóval örülünk, ha meg épp fikázzuk az azért van mert nem elégszünk meg minden fossal pl a konzol real driving simulator fizikával.

Azaz, leszarjuk vagy legalábbis én, hogy a forza és a gt fix 60 fps illetve, hogy a lehetőségekhez képest gyönyörűek. Pc-n a 60fps nem téma, a lehetőségek meg mérföldekkel nagyobbak mint konzolon, ezért mi a grafot nem a lehetőségekhez mérjük...

Amúgy meg biztos, hogy nem lesz egyszerű dolga konzolon a real driving szimekkel szemben, de ezt is ugyanúgy leszarjuk, legalább is én mert pc-n játszom.
  • unrealnoise
    És most hagy ne soroljam miért valószínűbb a PS3-as megjelenés, korábban már leírtam... Nagyon kíváncsi leszek az eladásokra.
  • unrealnoise
    Ő, nem tudom te mit tudsz, de a GT6 szinte biztos, hogy PS3-ra jön.
    a Driveclub promózása helyett akkor a GT6-ot nyomatták volna a PS4-es bemutatón.

így meg marad E3-ra a PS3. És valószínűleg fix 60 FPS-el fog futni, a lehetőségekhez mérten gyönyörű grafikával. És mivel a pCars is erre a jelenlegi genre jön, szvsz majd egy időben a GT6-al és Forza 5-el, így sanszos, hogy az a beelőzés téves, amit te elképzelsz.

Nehéz dolga lesz így a pCars-nak... Ha a GT6 kicsit komplexebb lesz versenyszim és szervezés terén (versenyhétvégék meg etc), és tényleg egy GT5-nél sokkal jobb gammát kapunk, akkor engem sem biztos, hogy fog érdekelni a pCars. persze lehet megveszem, mert rá tudok kattanni, de nem, nem hinném, hogy egyszerű dolga lesz.

PS4-es GT7 meg "pCARS 2" meg még messze van...
  • Screenracer #5231
    Pénteken már jön Junioroknak is.
  • samsung123
    igaz, na feltételezem Én is, de azért valószinű
  • oneal1
    sajnos nem jött, ezt havi szinten kapom:D
  • Wlanseraf
    Nincs, én csak feltételeztem de te állítottad hogy be előzi:) mindegy esélytelen a cucc konzolon...
  • samsung123
    Neked van?
  • lac coo
    Ez tartalomban kozeleben sem lesz a nagyoknak, es ha igaz amit Alex mondott, hogy meg is allnak egyelore ennyinel, mert nem fer bele most tobb, akkpr foleg.
    Ez igy egy kozepszeru tucatautos jateknak fog majd szamitani konzolon. Nem mintha erdekelne mennyit adnak el. :))
  • Wlanseraf
    Van Forza/GT megjelenési dátumod?:)
  • samsung123
    De beelőzi azokat!!! jóval! Ez a lényeg és akkor jó eladásokat fog produkálni
  • Wlanseraf
    Ha együtt jön a Forza/GT nextnextgennel:) harmadhegedűs max ...konzolon:)
  • Fehercsoki
    Konzolon csak akkor lesz szim ha fix60 fps különben árkád!!!444
  • samsung123
    A játék el lett halasztva 2014-re?

De szerintem ez egy jó döntés!!! Mert amilyen grafja lesz(már van) vétek lenne csak lebutítva kiadni a mostani genre. Igazán a PS4 és társaira fog ütni, mint első olyan játék ami KOMPLEX, SIM(konzolon mindenképp annak értékelhető) és SZÉP-lesz. Ezt meglovagolva nem véletlen a 2014 dátum igy nem késnek le semmiről és bőven jut idejük fejleszteni! Ha így lesz csak örülni tudok!!!
  • lac coo
    Mai buildben már bent van rendesen a pályák között, nem tudom neked jár-e frissítés ma....
  • samsung123
    Köszi

Ott van, mert ugye xbox gampaddal probalgatom(nem szergetem mosta g25-ötöt) és nyomkodom anézetváltást akkor csak belsőkben váltogat, és ha contoslban beállítom billre akkor váltogat "fő" nézeteke(külső, belső, tv)és utána ezeken belül a gampadomom tudom a többitt. Huh hát ez tipikus:) PC feeling
    Mindegy game jó lesz, de valszeg PS3 verziót veszem majd meg, ha megjelenik..
  • lac coo
    controll beállításoknál, valami camera akármi néven van ....de nem biztos, nem igen használok ilyesmit .
  • samsung123
    mert csak belső nézetekben tudok váltani, néztem de hol lenne a külsőnézetekhet nem találom..
  • lac coo
    szerintem nincs gomb kalibrálva a kamera váltásokhoz .... a belső nézetek külön vannak, a lámastílus meg megint külön .
  • samsung123
    külső nézetbe miért nemtudok váltani?
  • oneal1
    szétnyomogattam:) úgyhogy szerintem az alap csomag nem kapja meg:S
  • lac coo
    Pedig ott van ahol Alex bejelolte, viszont lehet, hogy tenyleg nem minden elofizeteshez jar. Probaltad ott nyomogatni ahol a kepen a piros negyzet van ?
  • oneal1
    az istenért sem találom ezt a pályát:S
  • lac coo
    Jah, láttam YT-on, csirke kotkodácsolás .... :)
  • Alexease
    Nem tudom, idiotak;) A RaceRoom-os tojasgyujtogetes is vicces, de azzal legalabb dolgoztak, es esetleg meg ertelme is van egy ideig (kiprobaltam, jot rohogtem kozben a hangokon):)
  • Alexease
    Nem olvastam utana, a build-ben sem volt benne.
  • lac coo
    Itt már bejön, de ki a tököm találta ezt ki ? :)
  • oneal1
    nekem sem jön be, hiába nyomok oda.

mindegyik pakk számára elérhető ez? mármint előfizura értem:)
  • Alexease
    Ide:
  • lac coo
    Hát de hová..? :)

Én a belgium forest-nél, ahol a két darab térkép van mindent összekattintottam már de semmi :DDD
  • Alexease
    Nekem sincs ott semmi, de ha oda kattintgatok, akkor bejon a palya:D
  • lac coo
    De neked működik nem ? :()
  • Alexease
    Akkor lehet hogy senkinek, es ez benne a trukk:) LOL!
  • lac coo
    Nekem se jelenik meg ....
  • Alexease
    OFF
    Az ACR-be (az is BETA:P) is beletoltak az esot, ez az elso build-je.
    Eso anim meg nincs, de tukrozodes, hang es felszaradt iv az van. Jol erezheto a kulonbseg. Korrekt az alagutaknal es az alapbol nem esos szakaszokon (ki-bevezeto reszek).
    Persze az ACR inkabb arkad kategoria, de nehany dologban belecsusszan a simcade-be is:)

Cockpit nincs benne:/ Raadasul valami elvetemult otlet miatt, meg a motorhazteto nezet is dinamikus, ide-oda mozog, ami eleg zavaro:/

• Alexease
    Husveti-tojaskeresos palyavalasztas:) Nalam spec nem mukodik, vagy nem tutom minek kellene hogy legyen, de a palyavalasztasnal, jobboldalt, a terkep alatt a sarokba kattintva beadja:)
  • Zsoltee_a_bator
    Historic spa palyat hogy lehet kivalasztani? Azt olvastam, easter eggkent szerepel a jatekban a husveti buildben.
  • lac coo
  • lac coo
    Unatkoztam ...