Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
De talan a WMD forumban van resz ahol foglalkoznak vele, az Event-ek mistt...
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kihagytam nehany build-et, talan azert erzem igy, de egyelore osszesen 2 program van fent, a masik az iR, amit eloszor teszteltem, es az utan inkabb tunne rossznak, de megsem.
Erezheto, hogy foleg a gumival es a gumirol erkezo erokkel foglalkoznak, a felfuggesztes (amit talan fizikanak neveznek) meg hianyzik😉 Nalam 100% FFB-vel es 150 gumierovel (amit mar lehet kulon allitani a menuben) hasznalhato.
Ami problema lehet, hogy meg mindig a kormany specifikus konfig file-okat eroltethetik, kulonbozo ertekekkel, beallitasokkal. Igy kormanyonkent erosen valtozhat az erzes.
Foleg akkor, ha valaki a driverben damper/spring/centering beallitasokat is hasznal (es/vagy ugy maradt), attol valszeg teljesen megvadul (nem probaltam). Korabban olvasgatva a forumot, meg mindig sokan vannak, akik a kormanyt kozepre huzo erovel hasznaljak, ami regen rossz, ertelmetlen, es ha azok az emberek aktivak a forumon, panaszkodnak es abba az iranyba mennek el a keszitok, hogy azt kompenzaljak, akkor bukta az egesz...
DevMode-ban allitgatni, trukkkozni nem lehet, nalam is azonnal bedoglik az FFB, izombol huz az egyik iranyba, utana mar csak a kilepes segit😉
De ezt alapbol is erezni, allohelyzetben es vagy nagyon lassan nincs felfuggesztes adat (vagy utana sem😛), mert vagy huz valamertre vagy csak rossz😉
Remelhetoleg ez lesz a kovetkezo amit rendberaknak😉
Ilyen rossz ffb-t még árkád vackokban sem láttam. Valami szörnyû, legtöbbször olyan mintha ki lenne kapcsolva, néha valamit érezni, ilyenkor általában bekapcsol valami erõ ami el akarja tekerni a kormányt. Bármit állítok a devmenüben, akkor meg 100-os erõvel elhúz oldalra !
Kormányzás még mindig az a nem lineáris, kacsázós, billegõs vacak ! Múltkor is piszkálgattam, szerintem most is csak állítottak az default értékeken, váltó effektet pl halálba emelték ,alapon most az a legerõsebb az FFB-ben 😊))
Én most azt mondom katasztrófa amit csinálnak, mást nem mondhatok, majd ha javul valamit, akkor azt fogom mondani 😊
Ha nem harangozták volna be annyira az új ffb-t akkor nekem egy szavam se nagyon lenne, de ugye "nagy" beharangozás után kaptunk egy szarabbat mint ami volt. Ez pedig eléggé lehangoló tud lenni, fõleg ha nagy reményekkel vársz egy progit.
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
Másrészt elég sokak részérõl megy a sírás, hogy ez meg az milyen rossz: csakhogy ez egy félkész program. Majd ha jövõ januárban is rossz lesz valami, akkor lehet sírni. Úgy gondolom, hogy a sok sírás (nem konkrétan neked mondom) a nyílt fejlesztések + ismeret hiányából adódik.
ha jól tudom, akkor pont az volt a legtöbb negatív gondolat, hogy az "effektek" ki voltak kapcsolva, nem?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A többség kontrollerrel, aki megszállott az pedig valamilyen kormánnyal. Hogy ha a következõ generációban nem lesz G25 vagy hasonló support Fanatec-et kell vennem a Forza 5höz. Mondjuk azt használhatom majd mindennel ( PS4, PC ) is szóval nem gond, csak drágább mint a G27 és a beszerzése sem a sarki boltból történik......
Akkor az emberek mivel toljak a Forza-t? Mindenkinek Fanatec-je van (az megdobja a konfig arat😛) vagy bananoznak (ugy meg hiaba a super Forza😛).
vagy ha az új Forza 4hez kiadott új verzió
Vagy ez vagy valami ócska szarkupac amiben még FFB sincs, vagy volt a Microsoft saját FFBs kormánya, de évekkel ezelõtt leállították a gyártást, mert minek... inkább kiadták a liszenszet ilyen MadCtaz szintõ szargyárosnak... rohadékms
A Suzukai pálya már szinte teljesen kész van, pl. az óriáskerék ami még hiányzik, meg egy-két apróság.
Az angol pálya már más tészta, ott pl. az új fõépület még eléggé hiányos.
Mint a mobiltelóknál.. tehát megkapod olcsóbban a hardvert de hûséget vállalsz az elõfizura😊
De az lenne a legobb, majd menne Win8-on😊 <#idiota>#idiota>
Mindegy, a lenyeg hogy logikusnak tartanam, jo lenne, nekem tuti, mar csak a Forza miatt (😄), de valszeg almodik a nyomor;D
De végülis mindegy, majd lesz PC-re GRID2, meg mittudomén 😊
PC-bol is van fix hardware, nem csak a nagyatlag PC-kre kell gondolni, amit altalaban megveszunk alkatreszenkent es otthon osszebarkacsolunk😊 Egy notebook is fix hardware😊 Sot, egy mai netbook sokkal fixebb😉 Az Xbox megiscsak egy bazinagy DVD lejatszo (6E Ft😛), 2,5/3,5-es vinyo, ventilatorok, egy csomo hutoborda es rengeteg alaplapra integralt cumo😄DDD
Sot, ha mar fix hardware, akkor itt az 5 eves MAC Mini-m😄 Ebbe is van proci, vinyo, DVD-iro meg ami kell, es ebbol ±10 darab belefer az Xbox-ba😉)))) Vagyis sokkal fixebb;DDDDDDDDDD
Van egy fix (!!!) ellenállása a kormánynak, ami mindig mindenhol minden sebességnél, minden útviszonynál azonos, néha kerékvetõ ....õõõõ....és ennyi ! 😊
Forza biztos jó, én is tolnám, talán lesz valami abból, hogy Win8 alatt futnak majd a boxos játékok .Nem lenne hülyeség !
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64