Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
unrealnoise #5063 Te meg totál ellentmondasz magadnak, veszel ilyen-olyan szimeket, de nem érdekel mennyit adnak el belőle... Jézusom. Legalább logikus lenne...
Bizony az, ha a pCARS szépen fogyna, és még talán jó is lenne, az nektek "PC-seknek" is jó lenne nemde? Akkor meg hol nem érdekel? Ha a kutya sem veszi meg, miközben mondjuk egy egész jó simcade lesz a végére, akkor meg majd sírsz, hogy miért nem jön egy idő után a következő rész?
Az viszont egyértelmű, hogy a konzolos sikerhez ez a grafika szvsz kevés lesz.
Nem vitát akarok kirobbantani, csupán kicsit elgondolkoztam... a pCARS esetleges sikerével kapcs... szóval:
1. a GT6 szinte 100%, hogy PS3-ra jön. és mivel a GT6 alapját (GT5) egy már rég meglévő, fix hardverre korábban kiadták, ezért mondhatjuk, hogy több év előnyben vannak.
2. a GT6 nem multi cím lesz, mint a pCARS, ki lehet használni a PS3 képességeit maxon, ezt egy multi cím általában nem teszi meg...
3. Ezek miatt grafikailag és kidolgozottságra sem hinném, hogy olyan nagy durranás lesz konzolokon egy exkluzív címmel összemérve legalábbis. és eladásokban elsődlegesen ott lehetne szakítani ugye... a pCARS-ba kevés járgány van, ez sok mezei játékos szemét szúrni fogja. (Megjegyzem én azok közé tartozok, akiknek a kevesebb több, nekem nem kell 700+ autó...)
4. Ezek vonatkoznak a Forza 5-re is, mert hát az is exkluzív ugye.
5. Összességében hozhat szép számokat a pCARS, de mint írtam, ennél rosszabb premier dátumot nem találhattak volna... (A legjobb az lett volna, ha egy kis légures térbe jön ki a játék, mittudomén, 2013 közepén, vagy elején, az E3 után már lehet mindenki csak a két másik nagy címre csorgatja a nyálát...) Amihez hozzátesz az is, hogy bizony a pCARS már kicsit unalmas is, ezerszer volt promózva, a maga módján biztos szép lesz meg minden, engem a fizikával tudnának megfogni, meg a játékmenet szimulátoros komolyságával.