Screenracer#5001
Ha egy könyvalapján hipp-hopp meglehetne csinálni egy szimulátort, akkor szerintem boldog boldogtalan ezt csinálná. Szerintem nem az a baj az SMS-nél, hogy nem tudják milyen egy szimulátor és mik az etalonok, mert gondolom ők is tolják iR-rel stb.. Inkább az lehet a gond és ezzel egyetértek, hogy az elején elkezdték azzal a motorral amir a Shiftek épültek és elég sok időt, majd egy évnyi munkát már belefeccöltek, mire kitalálták, hogy elakarnak menni az etalon szimek irányába, de addigra már nem akarták lecserélni a motort és most mégmindig inkább átirogatják akár soronként és szerintem ezért nem tertanak még a bétafázisnál se. És gondolom ezek mellett felmerültek kereskedelmi szempontok is. Ha a zenéből akarnék példát, akkor előbb írjál néhány slágert, hogy ismert légy és ha már van hírneved meg pénzed, akkor megengedheted magadnak, hogy olyan zenét csinálj amit szeretsz. Az SMS neve még nem szól akkorát, mert a Shiftek is az EA égisze alatt jelentek meg, szóval nem leszek meglepve ha a piac lesz a végén az elsőszámú választás, de már most is sokkal jobb a játék, mint a Shiftek voltak tehát számomra biztos nem lesz csalódás, mert nekem ez inkább szórakozás mint életvitel és egyelőre hálisten úgysincs annyi időm, hogy egy HCszim bajnokságba belekezdjek és éjjel-nappal a versenyekre készüljek, tehát egy jó minőségü lájtosabbszimmel ki is egyeznék. Aki meg HC, annak még mindig ott az iR, a netKar stb. játékok. Nem vette el előlük a lehetőséget a CARS. De leginkább az zavar, ha valaki úgy csinál, mintha felsőbbrendű lenne, mert le tudja írni néhány szim nevét, de igazából ezenkívül nagyon nem látszik semmi kézzelfogható se háttérben. De innentől már nem is a CARS-ról szól a dolog. :)