unrealnoise#4877
látom, hogy azon megy a vita mi a szim és nem szim.
igazából azt kellene tisztázni, hogy EZ NEM FEKETE-FEHÉR dolog.
Szerintem nem kell bántani azt, aki azt mondja, hogy a GT5 vagy forza szim. igen, lehet úgy is használni őket, komolyan, belső nézetből, minden segítséget kikapcsolva. Teljesen jó autós/vezetős élményt adnak. És ezt nem csak én mondom, tessék megnézni ezt a simracingtonightos játékértékelést is.
Persz nem egy iR-hez kell hasonlítani. Mondom, szubjektív az egész, erre itt egyesek ezen vitatkoznak naphosszat. Nincs egy határvonal ami fölött valami szim, alatta meg arcade... komoly szimulátor viszont kevés van, és PC-n van ez nem vita tárgya.
Viszont ki tudja, lehet még konzolra is akár szimet írni, mai napig nem értem miért nem teszik meg, a fix hardver előnyit én inkább élvezem, mint hátránynak tartom, egy kis tőkével rendelkező cégnél, projektnél (NKP meg ilyenek) még előny is lehetne, hogy hosszú évekig csak egy hardverre lehet fejlesztgetni, patchelgetni.
most meg pláne jöhetne valami komolyabb, hogy lényegében egy PC lesz a Playstation 4. Kormánytámogatás lesz/van a playstation cuccaira rendesen, egyszerűen autós szinten bármit meg lehetne már valósítani konzolra is.
És még mielőtt nekem estek, hogy nem éri meg komoly szimet fejleszteni, eladni, megsúgom, hogy PC-re sem. :D
Viszont van egy réteg, akiket konzolon is meg lehetne szólítani, többek között én és gondolom itt vannak még egy páran...