• unrealnoise
    hát igen, tavaly azt mondtam, a pCARS jókor fog kijönni. Egy üres térbe, hiánypótló cuccnak tartottam, mert a GT5 és a Forza szimplán csak autós, driving "szimcade" kategóriát képviselik nekem, játékmenet szempontjából is (pl. nincsenek futam előtt időmérők, sokféle beállítási lehetőség, komplett versenyhétvégék... etc...)

viszont tavaly még nem úgy nézett ki, hogy jönni fog idén a GT6, a GRID 2 vagy a Forza 5... Kemény ellenfelek ezek, és bizony sok-sok játékost "bedarálhat" az eladásoknál a két nagymúltú játékfejlesztő cég.

És hát ugye ők is fejlesztik már jó ideje a cuccaikat, a pCARS különböző új verziória már fel sem figyelek nagyon, azért a hype sokkal erősebb és komolyabb lesz a másik kettőnél természetesen.

Komolyan kíváncsi vagyok mit hoz össze az SMS, és hogy siker lesz-e. Sikernek azt fogom tartani, ha majd 2-3 év múlva jön egy második rész... Mert akkor megérte... Nehéz lesz. Bár aztán kitudja... Lehet meglepi is a vége. Ha jól beövik a végén a fizikát, és a két konzolos cím marad inkább sima autókázós játék, szimes cuccok nélkül (komplett versenyhétvége, konkrét bajnokság, etc...) akkor lehet meg sem veszem őket, csak a pCARS-t... Csakhát rohadt messze van még 2013 vége, és biztos csúsztatják is még...