• lac coo
    Olvasva a WMD fórumot, kb mindenkinek szuperjó az egész.
    A játéktársadalom igénytelen lett mint a bot, tetszik nem tetszik .
    Crysis féle vackokat simán el lehet adni, még 100 000-ket is elköltenek ha kell, semmi nem számít csak a szép grafika .
    mindenki újjong az új autókért, kb senkit nem érdekel, hogy csak egy doboz, fizika ugyan az van alá rakva mint 5 másik alá .

Teljesen jól csinálja sms , legyen szép, úgy is mindenki rohan érte, többivel minek dolgozni ? :)))

Amúgy szegről végről rF1 engineből indult az egész, szóval lehetne itt valami normális simcade fizika is, de nincs , nagy rakás gyányolás az egész, mint ahogy az összes eddigi sms játék is az volt !

Gumit lassan egy éve próbálgatják mint akutya ...., azért egy év alatt valami alap dolgot, mást nem egy Codemasteres félét össze lehetne dobni. De nem amikor hozzá nyúlnak nagyon sok esetben, vezethetelen vacak lesz.

Nekem nulla bizodalmam nincs már, legfőképp azért mert az userek 99 százalékának ez maga a mennyország, minek is foglalkoznának vele ...

Szar fizika lehet bármilyen szép, 3 perc után kuka az egész. És nem várok AC szintű szimulációt, csak egy alap autós játék dolgot ....

Ahogy mondtam, simraceway keresztbe megeszi ezt úgy ahogy van, de kb senkit nem érdekel, mert nincs annyi csicsa ...
    Ilyen a mai játéktársadalom, ha megsértődik valaki ha nem !!!

Nem is értem minek szajkozza mindenki, hogy milyen jól dolhoznak, csak hát nincs ember nincs pénz, de majd biztos toppos lesz ... mikor a két év alatt nulla szintet haladtak előre, sőt volt idő amikor már-már elérte az rF1 szintjét, de aztán sikerült elrontani .