19801
  • Fehercsoki
    De ne csak az időt nézd, hanem hogy mennyi erőforrás lenne rá... Ha akarták volna meg tudták volna csinálni. És amúgy nézd meg AC-t, teljesen újraírták...
  • GPx8
    A többiek előbb.
    AC elődje a nKP ami 2006-ban jött, de az előzménye a NetKar ami nem is tudom mikori.
    rF2 elődje az rFactor ami 2005-ös megjelenésű, de volt előzménye már a 90-es években, iR-ről már írtam. Lfs S2: 2005.
    Ha jól látom a közelmúltban senki nem csinált über szimulátort nulláról.
  • lac coo
    Olvasva a WMD fórumot, kb mindenkinek szuperjó az egész.
    A játéktársadalom igénytelen lett mint a bot, tetszik nem tetszik .
    Crysis féle vackokat simán el lehet adni, még 100 000-ket is elköltenek ha kell, semmi nem számít csak a szép grafika .
    mindenki újjong az új autókért, kb senkit nem érdekel, hogy csak egy doboz, fizika ugyan az van alá rakva mint 5 másik alá .

Teljesen jól csinálja sms , legyen szép, úgy is mindenki rohan érte, többivel minek dolgozni ? :)))

Amúgy szegről végről rF1 engineből indult az egész, szóval lehetne itt valami normális simcade fizika is, de nincs , nagy rakás gyányolás az egész, mint ahogy az összes eddigi sms játék is az volt !

Gumit lassan egy éve próbálgatják mint akutya ...., azért egy év alatt valami alap dolgot, mást nem egy Codemasteres félét össze lehetne dobni. De nem amikor hozzá nyúlnak nagyon sok esetben, vezethetelen vacak lesz.

Nekem nulla bizodalmam nincs már, legfőképp azért mert az userek 99 százalékának ez maga a mennyország, minek is foglalkoznának vele ...

Szar fizika lehet bármilyen szép, 3 perc után kuka az egész. És nem várok AC szintű szimulációt, csak egy alap autós játék dolgot ....

Ahogy mondtam, simraceway keresztbe megeszi ezt úgy ahogy van, de kb senkit nem érdekel, mert nincs annyi csicsa ...
    Ilyen a mai játéktársadalom, ha megsértődik valaki ha nem !!!

Nem is értem minek szajkozza mindenki, hogy milyen jól dolhoznak, csak hát nincs ember nincs pénz, de majd biztos toppos lesz ... mikor a két év alatt nulla szintet haladtak előre, sőt volt idő amikor már-már elérte az rF1 szintjét, de aztán sikerült elrontani .
  • Fehercsoki
    Direkt leírtam azt is, hogy lehet hogy a végére jó lesz... Egyébként nagyon nem most kezdték, szóval akár valami használhatót létrehozhattak volna ennyi idő alatt.
  • Screenracer #4631
    Ezzel nincs is vitánk. Én is olyan szimet szeretnék, amiben mindenből a legjobbat kapjuk. A CARS-ra se mondtam sose, hogy már minden szép és jó. Egy csomó vezethetetlen cucc van még benne. Az optimalizálás még el sincs kezdve. A fizikát, gumit még csak most próbálgatják, nem beszélve róla, hogy amíg ez nincs kész addig az FFB-t sincs mihez hozzáállítani.
    De, még készül és a legjobb esetben is szeptember környékére lesz ebből béta, addig tökéletesen fölösleges hetente fikázni. Hidd el, annak ellenére, hogy én bízom benne, hogy olyan játék lesz belőle, amit remélek, tisztában vagyok a jelenlegi hibáival is és gondolom mások is.
  • GPx8
    Nem csinálnak szar fizikát, csak még az elején tartanak. Ha így marad, akkor lehet mondani, hogy szar fizikát csinálTAK.
    Az iRacing pl. azért volt jó "egyből", mert az 1998-as(!) GPL-en alapul.

Személy szerint jobban örültem volna, ha az SMS megvesz egy kész fizikai motort és tartalmat fejleszt.
  • Fehercsoki
    Nagyon sokszor le lett már írva, hogy mi a gond a pCars-al, és nem az vele a gond, hogy jó fizika mellé jó grafikát csinálnak, hanem szar fizika mellé szuper grafikát és ezért nem is fut jól, és persze lehet, hogy megjelenésre a fizika is jó lesz, de akkor miért nincs még belőle semmi kész? rF2 grafikája meg bőven jó, és legalább jól is fut, több AI-val is, nyilván vannak jobb és rosszabb minőségű pályák hozzá.

A szimesek olyan játékot szeretnének aminek jó a grafikája ÉS a fizikája is, dinamikusak a pályák, amik jó ha lézer szkenneltek, valamint sok licenszelt autó és pálya van benne, offline és AI. Viszont ez így egyben MÉG sehol sem jelent meg, és ha választani kell, hogy fizika, vagy grafika akkor inkább egy olyan játékkal érdemes egy szimesnek játszani ahol a fizika jobb és teljes a dinamizmus(rF2), mivel azt nem fogja 2 perc után megunni.
  • GPx8
    Én még kibékülnék a ronda grafikával az rF2-ben, de azt nem bírom megérteni, hogy mi az istókért tölt fél órán keresztül egy igénytelen pályát, amikor pl. a pCars és az AC is pár másodperc alatt betölti a sokkal szebb dolgokat?!
  • Screenracer #4627
    Szerintem nyugodtan kibeszélhetjük azt, hogy mitől igénytelen az, ha valaki a pénzéért szép grafikát is akar, mert azt csak te szajkózod itt, hogy csak a grafika fontos a CARS-osoknak. Én még nem láttam itt olyan hsz-t, hogy valaki azt mondta volna, hogy legyen szar fizika majd benne, csak a grafika legyen szép. Én sokkal több igénytelenséget látok abban, amikor valaki azt mondja, hogy jó lesz így az rF2 ahogy van, mert a fizikája super. Szerintem ez olyan, hogy egy egész játék áráért kapsz egy fél játékot és még boldog is vagy vele.
  • GPx8
    Már volt róla szó, hogy ez nem egy emberes project. Ezért a grafikai megoldások, csicsák sokkal hamarabb kerülnek be a játékba, mint a sokkal munkaigényesebb fizikai dolgok.

Egy emberes projectnél a zseni csinál valami szuper fizikát amihez megpróbál valami grafikát is párosítani, ami többnyire nem nagyon sikerül, ill. elveszíti az érdeklődését előbb-utóbb.
  • endy papp
    ....................
  • macleody
    Gyenge a procid, nem győzi számolni a nemlétező fizikát. Vagy azzal tölti az idejét, hogy keresi hova a francba dughatták el :)
  • endy papp
    Kösz több kérdésem nincs is..........
    Pedig nem is ugyan azon a gépen használjuk,és abban a felbontásba.
    Valahogy ugyan az a véleményem, a leírtakkal teljesen egyetértek......sajnos
  • Totti5
    Na... DX11 max.

ATi Radeon HD7950
    AMD FX Series 8350 X8

Nord 60 fps
    SPA 40-60 fps ( akadás, össze vissza ingadozik )
    Esőben, AIval még rosszab.

Vicc szinten áll az optimalizálás. Hogy a fenébe lehet így érdemben tesztelni a játékot? persze butítsam le..., akkor meg ne a graffal foglalkozzanak, hanem a tartalommal:)

Rfactor 2 maxon AIkkal szinén olyan FPS hullámvasút hogy félelmetes. A kérdés, hogy mi miatt esik vissza. Árnyékok? nade akkor is vicc.
  • lac coo
    Beszéljük ki, hogy ez készítők hibája, vagy a közönség igénytelensége miatt van így .. ? :DDD Szerintem ne ... :)
  • Alexease
    Igen, fizika-galeriat meg en sem lattam:)
  • lac coo
    Ma jubilálnak: 50. screenshot-galéria jelent meg .:)))
    50-0 a fizika ellenében .... :D
  • endy papp
    Már azt hittem csak nálam van FFB lyuk középen majd az összes kocsinál, és majd az összesnek hasonló fizikális viselkedése,stb,stb.
    Persze nem leszólom ,de ha jobb lesz csak örülni fogok.
    Ahogy annak is ahogy a grafikát is javítani fogják már ami az akadás mentes futást illeti,mert ahogy haladunk előre az időben ,egyre több grafikai elemet kell visszább vennem,hogy ne diavetítést keljen néznem, esőbe egyáltalán elinduljon a kocsi,több autóval.
    Ja igen elég erős a gépem hozzá ,még annak ellenére is hogy 5900x1080-ban használom.
  • lac coo
    Briliáns okfejtés .:)
  • Screenracer #4616
    Nem mondtam, hogy egykaptafa a kettő, de van mind a kettőben ami jó és van rossz is. Az AC oldalára több + kerül egyelőre, de ez köszönhető a netKar-os múltnak meg annak, hogy csak egy autó, egy pálya van benne és így kisebb a hibalehetőség is. ;)
  • lac coo
    Hogy is lenne, szinte egy kaptafa mindkét játék ! :DD

• Screenracer #4614
    Azért ezt jobban át kellene gondolni, hogy mennyire is csicsa az amikor a látásviszonyok is változnak ilyenkor mikor, előbukkan egy versenyen a nap vagy eltűnik a felhők mögött vagy elkezd esni az eső...
    Valóban egy rF-ben csak annyi volt, hogy csúszkálni kezdett az autó, de ha a gumi fizikával és az FFB-vel ezt jól megoldják, hogy az időjárás változással együtt minden megváltozik majd körülöttünk, azért az mindenképpen több lesz egy egszerű csicsánál.

Az AC-s részhez meg csak annyit, hogy az már béta és igazából nagy csodák már nem igen lesznek benne, nagyjából ezt fogjuk kapni ami most van és igaz, hogy tényleg jobb vezetési élményt nyújt mint a CARS, (itt megjegyzem, hogy nincs akkora nagy szakadék a kettő között), de ez sokkal fapadosabb lesz mint az. Tehát kell is valami plusz a fizikában, hogy az ember ne unja halálra magát miközben játszik, mert én speciel már nagyon unom a Lotust. Az meg egy játéknál nem hátrány, ha hosszabb távon akarja az ember élvezni és nem egy hónapra veszi meg.
  • lac coo
    Tegyük hozzá, hogy elvileg ugyan az mint 900 fokos beállítással mert a konfigban hozzá lett igazítva minden. De játszom én 900 fokon is, akkora gondot nem jelent .

Nincs normális gumi és felfüggesztés alatta, mitől lenne normális ffb ....Még talán Megane a legjobb olyan szempontból, hogy sok mindent érezni, van ahol ( pl abban az M3-ban ) semmi nincs csak egy egyszerű mezei középre húzás .De Megan is alapvetően hintázós vacak ...

Játszogatok én beállításokal, de totál random káosz az egész, hol max gumi ellenállás kell, hol még azzal is nulla ffb erő van, sok autónál középen egy hatalmas lyukkal, ami után jön egy jó adag ráhúzás ....

De nem kell engem győzködni, nyugodj meg majd ha jó lesz, akkor azt fogom mondani ! :DD

(No most AC és PCARS ffb-jét egy lapon sem kellene emlegetni.Ne kelljen már szégyenkezni, hogy egy hsz-ben szerepel a két játék, még valaki meglátja ...)
  • GPx8
    Tegyük hozzá, hogy az AC-s Lotust 600 fokos kormányszöggel használod az alapbeállítás 900-as helyett...

A pCars-ban sokat "játszhatnál" az FFB Tools-al és akkor nem lenne már annyira gáz az FFB, vagy legalább tölthetnél le mások által készített beállításokat.
  • GPx8
    DX11 és nem minimum grafon, természetesen. Igaz, hogy csak 1280x1024. Ilyen a monitorom.
  • lac coo
    Most jó párat megnézegettem ,egyedül a Megane amire azt mondom ,hogy elmegy, csak az idegesítő FFB- ne lenne .De majd még keresek, itthon vagyok influenzával, ráérek, hátha találok még valami használhatót :))

Persze újdonságot nem mondok, hogy így a rengeteg AC után inkább csak megmosolyogni való ...:)
  • lac coo
    DX 11-ben normális felbontással, nem minimum grafon ? :)
  • lac coo
    Nekem alapvetően nem hiányoznak a dinamikus felhők, meg többi csicsa :) Még az időjárás sem, rég megtanultam, hogy az eső több annál, hogy jobban csúszik, őszintén kb alig használja valaki .

Raceroom ezzel egy kutya azzal egyetértek.

Én még mindig azért autózok hogy jó legyen, az ultra gagyi SRW ezt most így ahogy van megeszi kiskanállal :D

Először érezzem, hogy autóban ülök, mert az ok, hogy itt valami berreg alattam meg kormány is van előttem, egyébként nagy átlagban semmi köze egy autóhoz, aztán jöhetnek a csicsák. Magában a csicsa csak egy hétig tud lekötni, az meg már letelt lassan két évvel ezelőtt ! :D

3 perc alatt megunom, mást nem tudok mondani továbbra sem, biztos bennem van a baj, majd ránézek újabb egy hónap múlva, de nagy változást én már nem remélek :))
  • Alexease
    De akkoriban hol volt meg a dinakmikus 3D-s felho, az idojaras es a tobbi?!:) Sajnos nehez beletolteni a 5 decis poharba 8 decit;D
    Ha akkoriban arr azt mondod hogy jo, es ugy marad (max javitjak), akkor meg az a gond, hogy semmit semmi ujat nem tud.
  • GPx8
    Az én gépemen 15 Ai-val simán 65-70 fps.
    Remélem az AC-ban is lesz ilyen sebesség.
  • Alexease
    Az AC termeszetesen hirtelen autosabb, jobb vezetni, egyszeru de nagyszeru. De az tizedet sem tudja mint a CARS, ugy nem nehez;) Itt most a teljes dinamizmuson dolgoznak (napszak, homersekletek, idojaras, aszfalt, kopas stb.) ezekel egyutt szamoltatni mar nem olyan egyszeru.

Az iR is tuti, de az is full statikus hotlap race.

OK, az iR2-nel betalaltak, az teny, bar meg kicsit barkacs. De ok mar 6-7 eve csinaljak:DDD
  • Alexease
    De ne az 1 hete megjelent preAlpha autot nezegesd, hanem inkabb egy regebbi beta-t, pl. az Apollo-t. Bar nehany build-et kihagytam, de szerintem az mar boven jobb mint a SimBin RaceRoom-janak a hinta-cirkusz-vilagszam probalkozasa.

Es ebben mar van offline, AI, online, napszak, idojaras meg ami kell. Csak tyalasz 1-1 autot es beallitast, amivel hasznalni lehet.
  • lac coo
    2011 december: teljesen jól lehetett vele játszani ,szimulátor akkor sem volt, de legalább nem ilyen idétlen fizikája volt ( a legtöbb egyértelmű sínautó, vacak ffb-vel, megforgatni alig lehet, néztem a régi M3-ast, ugrál az úton mint a bakkecske, jézusom ...), plusz akkor még hasított DX11-ben mint a barom, szebb sokkal azóta sem lett, de lassan a nevetségesen lassú kategória, még egy picit piszkálják és valóban az lesz belőle amire készül : screenshot generátor :)

• lac coo
    A Megane-on látok némi javulást, ha nem lenne az az idétlen ffb meg kormányzás, akár jó is lehetne ...
    De mondjuk gy évvel ezelőtt voltak ilyen szinten a fizikák benne, most lassan valahogy visszatornázzák oda, a sok piszkálgatás után :))
  • lac coo
    Hát csak haladnának valamerre, mert egy éve kb semmi, egyszer balra húzzák a csúszkájukat, egyszer jobbra :)))

Megnéztem ezt az M3-ast, hát nem értem mi a jó ebben, sínautó, nulla FFB-vel ( gyakorlatilag egy darab középrehúzással ...), semmit nem tud amitől autónak lehetne nevezni, maximum elfékezni lehet ilyenkor tolja az orrát...ennyi .
  • Alexease
    Egyelore „semmmit”, majd felev mulva;)
    A build-ben olvastam, hogy mar masik auton is (talan a BMW Z4) is tesztelik a 3 fajta gumi/ffb-t. Nem probaltam, de pozitiv, hogy folyamatosan hegesztik, es nem mondtak azt, hogy jo lesz igy, majd finomitjuk.
  • lac coo
    Nagy feladat, az EVO híresen virgonc, és nagyon jól kontrollálható, kíváncsi leszek mit tudnak kihozni belőle ...
  • zzeN
  • GPx8
    Köszönjük, Emese! :)
    Melyik autó, melyik pálya?
    (Szvsz. a BMW M3 GTS egyáltalán nem olyan rossz).
  • lac coo
    Kipróbáltam ma megint.... Gondolom nem kell mondanom ...? :)))))