Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt kint alig lehet pc-s játékot venni, én is steamet használok. Be megy az ember egy game shop-ba és hátul a sarokba van pár pc-s játék.
Ennek az is az oka, hogy egy pc user megnézi a demót és ha szar nem ad érte pénzt, ha nincs demó megnézi warezban és vagy utána ad érte pénzt vagy ha már müxik a warez akkor meg sem veszi. Ez szomorú.
Én személy szerint szarért nem fizetek, de ami minõség azért akár többet is.
A nyugati konzolos társadalom meg brutál módon sötét (tisztelet a kivételnek) . Beszélgettem pár angol játékfelhasználóval a játékokról, pár mondat után inkább eltereltem a témát. Õk tényleg elhiszik, hogy Gt meg Forza ultra real és nincs is náluk jobb sem pc-n sem a világegyetemben mert a tv ben azt mondták nekik.
A nagy kiadóknak meg az a jó ha hülye a user, mert meg vesz minden szemetet aminek a reklámhadjáratára többet költenek mint a fejlesztésére.
De ez mondjuk a világra is igaz, a nagy embereknek (politikus, üzletember, mogul) az a jó ha minél több a buta ember, mert õket könnyû átverni.
De az is lehet én vagyok a buta, hogy ahelyett, hogy jókat versenyezgetnék, félnapot szöszölök a setupolásal, esetleg skin készítéssel.
DE ez már kezd filozófia lenni. <#idiota>#idiota>
Nekem több kilónyi dvd van, háááát, ne kérdezzétek mennyiért adtam pénzt :)))
Mondjuk utóbbi években ami tényleg jó, azt megveszem, mert tényleg szomorú, hogy Pc ilyen mostohagyerek lett, alig van valami értelmes megjelenés, így én a magam szerény módján hozzájárulok, hogy fejlesszenek pc-re is, ne csak a konzolipar mellékterméke legyen ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mondtam egy címet aminek a trágyasága egybeköthetõ a konzolra menetelésével, írtam is, hogy nem akarok felsorolni mindent, de nagyon sok van, pl a Commander conquer utolsó része, de meglátjuk majd diablo 3-at is...
Tény, hogy én kicsit haragszom a konzolokra (nem a konzolosokra) pont ezek miatt a nagy címek lebutítása miatt. De ha esetleg tudtok mondani olyat amit nem butítottak le akkor annak örülnék.
Az volna jó ha minden volna mindenen. <#eljen>#eljen>
no mindegy, kíváncsi vagyok, nem lepõdnék meg azért ha a Simbin a GTR3-után vagy azt nem portolná konzolra. Mert oké, hogy volt egy próbálkozásuk, de hát ennyi miatt nem lehet feladni.
A TV-t es a DVD-t is ~570p-ben nezed, nehogy mar ne legyen eleg real latvany:)))))))
no mindegy. magamat gyõzködöm kicsit, de hát nah...
az meg hogy az Opeartion Flashpoint olyan lett amilyen, hát van ez így. De szimplán csak PC-s játékoknál is volt butulás, egy csomó címet fel lehetne sorolni, nem lesz feltétlen azért szar valami, mert konzolon van.
egyébként meg szerintem a Forza és GT5-öt azért ugyanúgy lehet állat módjára nyomni. Mármint azokat tényleg rengetegen használják, és oké, hogy a fele sötét, de azért van egy csomó konzolos alien is, szóval bõven el lehet ott is szórakozni többek közt az idõ farigcsálásával.
WII-t ne vegyél, két hétig érdekes aztán ott rohad meg a polcon:)
Nálunk ok, hogy én nem izgulok rá, de még a gyerekek is ráuntak, hónapok óta be sem kapcsolják .
Én pl most tök jókat játszok Lego Star Warsal :))))))Fiam szereti, meg én is, igazi jó kis gondolkodós mászkálós játék :)))
Jó a konzol kellemes szórakozásra, de aki szimezni akar annak butaság eldobni a pc-t, sõt azt mondom, hogy akinek nincs ideje és csak heti pár órára akar kicsit szórakozni annak nagyon jó választás a konzol a pc-vel szemben. A konami meg azért nem csinált újat mert nem éri meg, egy konzolosnak max grantourismo kell, de soknak már az is sok.
Az árakról:
Sajnos vagy nem sajnos nem a magyar viszonyok számítanak.
Ebay legdrágább videókari:
Sapphire 3Gb AMD Radeon HD 7970 PCI-e 3.0 VGA Card
494.95font.
Buszsofõrként ha egy napot túlórázok (6 nap munka 1 héten) 500 és 600 font között kapok adó után egy hétre. (netto)
És nincs szükség a legdrágább karira a max grafikához. A mostani karim 2 generációval régebbi a fentinél és vígan megy rajta minden, a Rise of Flightban kelett lejebb vennem az erdõ láthatóságát Very Far-ról.
Lacco: én is csorgattam nyálam pár konzolos címre, de miután volt alkalmam kipróbálni õket köszöntem nem kérem.
Mindennek ellenére most tudok nagyon olcsón egy Wii-t és megfogom venni, mert közös szórakozásra nagyon jó a családdal. (sajna õk nem szeretik a netkar pro-t) <#idiota>#idiota>
FPs-re meg egyáltalán nem felejtõs, Halo3-at sokkal jobban élveztem mind online, mind offline, mint bármi mást PC-n. Meg kell tanulni használni a gamepadot, húha, nagy kaland.
Egyébként jogos. FPS meg ilyesmi abszolút felejtõs rajta, egyedül autós játékokra jó, meg mondjuk ügyességiekre. (FIFA is az lényegében)
Nah mindegy, én tuti ellenék évekig csak a Forza5-el meg a C.A.R.S.-sal is. De persze pc-n, azzal ami nem olyan gép és VGA gyilkos, még simán lehet játszani, pl focimenedzser, meg ilyen-olyan stratégia. már ha kedve támad az embernek hozzá. Nah mindegy, a jövõ majd adja magát.
egyébként igen, a PC lett a melléktermék. És tudom most erõset mondok, de idõvel még több igazi szim is repülhet majd a konzolokra. Mert hiába PC buzi a szimesek többsége, a pénz diktál.
Pl. nekem tök mindegy min fut a GTR3 vagy a C.A.R.S ha jó a fizika, körítés etc. Csak ne kelljen már két-háromévente kábé 100-at rákölteni. De még ha a felét is költeném rá ennek, akkor is jobban megéri a konzol anyagilag.
és lehet jönni, hogy a konzolokra nem lesz soha HC szim meg ilyesmi, de hát rétegjáték ott is lehet, miért ne lehetne... Ez még csak a kezdet, már ahol most tartunk... szvsz bizonyos PC-s hardverárak egyre inkább el fognak szállni, míg pl egy xbox720-ast elég olcsóm meg fogsz kapni, mivel kurva sokat vesz belõle meg a nép, nagy lesz rá a kereslet... plusz a microsoft lehet még viszonylag "olcsón" is adja (teljesítményéhez képest), hisz Te majd ehhez játékokat is veszel, meg hát nagy az árverseny a Sony-val is.
Meg aztán manapság fordítva van, rengeteg sok olyan cím van, amire konzol híján csak a nyálam csorgatom, gyakorlatilag jó ha van két évente egy normális megjelenés PC-re ....Ma már a PC játék a melléktermék. :)
Konzol az gyerekeknek való móka ( a sajátomnak soha nem vennék mert butít, na jó talán valami Wii-t a családi szorakozásra), pc kelleni fog mindig. Ha meg már van pc-m minek vegyek konzolt, füleg úgy hogy ami régen pc exclusive volt, késõbb multiplatform lett, egy lebutított trágya lett.
Az tuti, ha legközelebb kormányt veszek (majd idõn valamikor), akkor multi cucc lesz. lehet a fanatec új kormánya, vagy valami más, de nem akarok kizárólag egy adott platformhoz kötni egy piszok drága játékvezérlõt.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ha a C.A.R.S. jó lesz PC-n, akkor konzolon is jó lesz, ahogy gondolom az RBR is jó volt azon a platformon is.
Cserébe ha megveszed majd az új generációs konzolt mondjuk 150 körül (vagy tököm se tudja mennyi lesz a nyitóára), akkor ahhoz semmit nem kell tenned 6-8 vagy akár majd 10 évig.
Nem vitát akarok kirobbantani, csak a pénz az pénz. És a középkategóriás dedikált új GPU-k kezdõárai egyre inkább el vannak szállva. És nem, nem csak a forint miatt gondolom, a dollárban megadott árakkal is elég gond van.
A 2GByte-os korlat miatt lettek szetszedve, osszecsomagolva.
Én nem tudtam megnyitni, PowerIso-val próbáltam.
De a dobozos valtozat mellett meg ugyanugy el majd a tartalom vasarlas is. De ez mar a konzolokon is regen mukodik:)
Szóval xboxra meg ott lesz nekem a forza meg ez... Nah de majd elválik, még sok van addig hátra.
Szóval nekem a PDF-ben feltüntetett rendszer sokkal jobban bejött.
Viszont a dobozos verziónak is megvan a hátránya. Azaz sosem lesz annyi pályánk egyszerre mint pl. iRacingben meg ilyenek...
Tudom sokat felhozom, de hát ha elvileg egy olyan rendszerrõl lett volna szó, akkor joggal teszem.
ui: így egy az egyben a Forza4, GT5 szerû cucc lesz karrierrel meg ilyenekkel.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
És egy másik:

De valszeg a vegcel az lenne, hogy minimalis vagy nulla elofizetesert, ingyen cucokkal fusson, egyszeru reklam es promobevetelekbol. Mar most is ott vannak hivatalosan a NASCAR, IndyCar, V8SC oldalakon, es van boven szponzoracios matrica az autokra, palyakra.
Amúgy elég brutál pénz jött össze nekik, nem gondoltam volna. :) Azt nem értem amúgy, hogy honnan volt nekik az a hatalmas önerõ, amit nem mi dobtunk össze. :)
Az ISI aztán meg sírhat, hogy más egy jó ötlettel szarrá keresi magát és csinál egy életre szóló projektet. :D
1,6 millió euróból gazdálkodnak eddig, ami nem kevés. Fejlesztik is rendesen, és csak annyiból örülök annak, hogy konzolokra is kijön mert onnan pénzük tuti lesz továbbfejleszteni, a PC-s verziót, ha mikrotranzakciós lesz. Mert Konzolokon szerintem tuti dobozos verzió lesz, Pc-n meg elvileg F2P, kiváncsi leszek, hogy is lesz ez valóban.