• unrealnoise
    Ezt értem, de te már megint kevered a témát. Grafikáról (!!!) volt szó, a többi a részedről így nem aktuális. Én nem a fizikáját védtem, hanem a grafikáját. És itt lehet izlésekről vitatkozni, meg arra hivatkozni, de hogy a forza 4 a legalja, egy ronda szar, az minden, csak nem objektív. sőt, mint írtam, kifejezetten provokáló ezt hangoztatni.

Meg mondom, ha ez ronda, akkor egy GTR 2 vagy egy LFS mi? bűnronda? Mert azok bizony ezekhez képest is elavultak már bőven. Hogy miért az most lényegtelen, csak vicc, hogy egy kalapba kerülnek ezek... (pl. rfactor 1 és GT5/forza4) Alapból a hozzáállással van baj, mert ha még azt mondta volna Lac coo, hogy hát nem olyan szép az ma már, akkor én nem is kezdek el lovagolni rajta. Mert tényleg nem olyan szép, de hogy ronda lenne...?! No nem, azért bőven nem az...

Én hét hónapja vettem konzolt. És amikor betettem a nordschleife akkor kicsit el is ámultam. (úgy, hogy korábban "játszottam" saját PC-n már pCARS-al (nem egy gyenge gépen!), rF2-vel, meg hát láttam már elég sok videót elég sok autós gammáról, aktuális Codi játékok is ki lettek próbálva PC-n és mégis...) Szépen ki van dolgozva. a fényviszonyok, az egész megvilágítási "rendszer" a pályán, a grafika egyszerűen fasza...

Aki erre azt mondja hogy szar, annak szar a látása. Ennyi.

Itt egy gameplay GT5-ből, egy jobban kidolgozott pályáról. Mondom, nem egy pCars-sal kell versenyeztetni, mert én sem azt teszem, de hogy ez ronda...

gameplay

Meg ezt is linkeltem korábban, rémesen ronda itt is... (itt pont ugye Nürburgring van pár másodpercig...)

link