19801
  • unrealnoise
    te is nagyon okos vagy. a hozzászlásod elég sok mindent elárul rólad.

nem, én még azt sem mondom, hogy milyen szép a GT5. és nem, nem erről akarlak meggyőzni, csupán ti veritek a nyálatokat, hogy ronda.

ezt próbálom magyarázni, de a te felfogásoddal is baj van, rég becszene a világ, ha csak szép és ronda lenne.

én objektívabb megközelítésért linkeltem ezt+azt.
    nem kaptam nem is várom, lac coo-nak meg kívánom, hogy az egyik napja legyen szép, a másik meg ronda. bleeee...
  • Fehercsoki
    De te nem érted hogy 2005ös hardver? Nem lehet csodát tenni vele, nagyon sok minden hiányzik még grafikailag is a mostani konzolokból, de ez nem is baj, a baj az hogy itt erősködtök, hogy mégis milyen csodaszép a forza. pCarsból is volt konzolos kép, iszonyúan le kellett butítaniuk hogy elbírja a fos hardver, pedig akkor még nem volt ilyen szép mint most...
  • lac coo
    Én csak véleményt mondtam ,egyszer véletlenül , zárójelben ! :)))

Azóta is meg akartok győzni, hogy biza szép, pedig ronda ... :)
  • unrealnoise
    flamelni? Te totál zakkant vagy ember? tudod te az, hogy mit jelent? ki flame-elt itt? elmondom, Te és pl. lac coo. Ti szindjátok össze-vissza ezt a grafikai szinten, nektek ez már hányás, tudtommal ez a flame te szerencsétlen!
  • Fehercsoki
    Miért lesz mégis olyan szép a Forza 5? Olyan szinten lesznek az új konzolok mint a mostani PC-k... PS3ra szerintem sokkal szebb játékok jöttek mint xboxra, papíron is erősebb...
  • Totti5
    Én csak válaszolok a butaságokra, a félmet és a fikát te kezded.
  • Totti5
    Te teljesen hülye vagy. Senki nem bizonygatja, hogy a legszebb lenne bármelyik is. Bár mivel nincs konkurenca, csak a CARS így külkép a Forza, GT, Cars a TOP 3 dobogós grafban. Mi lesz veled, ha jön a Forza 5 nextgenre? úgy ketté fog hugyozni mindent, hogy még a CARS is csak csipázni fog, de ez még min. 2 év.

A lényeg hogy nem vagy képben. Xbox erősebb GPU miatt és a könnyebb fejlesztői környezet miatt jobb teljesítményt nyújt. Ez tény. Ha valamennyire is benne lennél a témában tudnád, mert mindenki tudja. Azok az idők már rég elmúltak hogy melyik mit tud valami leírás alapján. Pár év eltelt, hogy a tapasztalatok kialakultak és a produktumok megszülettek amikből szépen le lehet szűrni a dolgokat.
  • unrealnoise
    Jah értem egyébként. Tehát nem érik el a teljesen FÉLKÉSZ pCARS és a AC szintjét, ezért ronda a GT5. :DD

mondom, viszonyítás kérdése az egész. Más kérdés, hogy teljesen hülyének nézitek az embert...
  • Fehercsoki
    Ja mert a PCsek mennek a forzás meg GT5ös topicba flamelni ugye?:S
  • unrealnoise
    Ocsmány. látom te is IQ bajnok vagy. Itt most már kurvára nem a konzolosokkal van baj, az elég egyértelmű, mint írtam, nem mi köpködjük a másik játékát mindenféle objektivitást nélkülözve. És ennyi.

Totti5: pedig a PS3-as erősebb, de nehezebb is kihasználni (Cell)

RYO21: mondjad, ki trollkodott te szerencsétlen? pont, hogy a másik félről jönnek érthetetlen módon kritikus kommentek.
  • Fehercsoki
    IGNesek biztos hülyék... Amúgy abbahagyhatnád már ezt a konzol fanboyságot(és nem csak te), gyakorlatilag 2005ös hardverről bizonygatod folyamatosan hogy szebb grafikát lehet belőle kihozni mint a mostani PCkből.(mert pCarsnál mindent kifognak grafikailag hozni amit lehet) SENKIT sem érdekel itt a forza meg a GT5, ha megemlítjük vagy beszélünk róla akkor azt itt PCs szemmel tesszük, tehát nem érnek túl sokat, ha ezt nem bírjátok elfogadni akkor GTFO!
  • GPx8
    Ez egy multi platform játék lesz, biztos azért. :)
    Egyébként jó lenne a pCars játékról beszélgetni, mivel hetente jelenik meg új build, lenne is miről.
  • Totti5
    Xbox erősebb mint a PS3. Látható mennyire vagy képben.
  • Totti5
    Egy percet sem trollkodtak a konzolosok.
  • Fehercsoki
    Nem szép a GT5, de a Forza sem, lényegében az xbox még gyengébb is a ps3nál, akkor hogy lenne már szebb a forza? Vannak videók youtubeon, mindenki pont látja hogy milyen ocsmány mind a kettő, sem a pCars, sem az AC szintjét nem érik el, tény hogy rF2nél szebbek, de ott a gumi mindenért kárpótol...
  • RYO21
    azt nem értem, h a konzolosok miért járnak ide nonstop trollkodni? télleg kéne már egy HG
  • unrealnoise
    Ezt értem, de te már megint kevered a témát. Grafikáról (!!!) volt szó, a többi a részedről így nem aktuális. Én nem a fizikáját védtem, hanem a grafikáját. És itt lehet izlésekről vitatkozni, meg arra hivatkozni, de hogy a forza 4 a legalja, egy ronda szar, az minden, csak nem objektív. sőt, mint írtam, kifejezetten provokáló ezt hangoztatni.

Meg mondom, ha ez ronda, akkor egy GTR 2 vagy egy LFS mi? bűnronda? Mert azok bizony ezekhez képest is elavultak már bőven. Hogy miért az most lényegtelen, csak vicc, hogy egy kalapba kerülnek ezek... (pl. rfactor 1 és GT5/forza4) Alapból a hozzáállással van baj, mert ha még azt mondta volna Lac coo, hogy hát nem olyan szép az ma már, akkor én nem is kezdek el lovagolni rajta. Mert tényleg nem olyan szép, de hogy ronda lenne...?! No nem, azért bőven nem az...

Én hét hónapja vettem konzolt. És amikor betettem a nordschleife akkor kicsit el is ámultam. (úgy, hogy korábban "játszottam" saját PC-n már pCARS-al (nem egy gyenge gépen!), rF2-vel, meg hát láttam már elég sok videót elég sok autós gammáról, aktuális Codi játékok is ki lettek próbálva PC-n és mégis...) Szépen ki van dolgozva. a fényviszonyok, az egész megvilágítási "rendszer" a pályán, a grafika egyszerűen fasza...

Aki erre azt mondja hogy szar, annak szar a látása. Ennyi.

Itt egy gameplay GT5-ből, egy jobban kidolgozott pályáról. Mondom, nem egy pCars-sal kell versenyeztetni, mert én sem azt teszem, de hogy ez ronda...

gameplay

Meg ezt is linkeltem korábban, rémesen ronda itt is... (itt pont ugye Nürburgring van pár másodpercig...)

link
  • lac coo
    Ha már nős példa nekem Gobbi Hilda akkor sem kellene, ha nem dohányozna ! :)
  • Fehercsoki
    Forza sehol sincs grafikában(és másban sem) AC-hoz képest...
  • precise
    Ha már nős példa:

Van egy kibeb*szott jó nő Mondjuk mint Katie Price (Jordan) fénykorában. 10/10 alap esetben. Mivel dohányzik nálam 1/10 de azért egyszer megdugnám ahogy a Forzát is kipróbáltam játékos léptékkel mérve 1X. Tehát Lehet egy játék 10/10 de ha egy fontos dolog nem klappol nem játszom vele.
  • Totti5
    CARS miatt fejlesztek most PCt. Ha nem fog menni 60 fpsel, max grafon, DX11ben esőben, AIval akkor feladom... lehúzom a WCn az egészet. ( mondjuk az sem lenne utolsó ha az AC nem 4 fpst nyögne ki maxon )
  • Totti5
    Onnan kezdve totálisan hiteltelen bármi féle fikázásod, ahogy a forzát állítólag láttad, ráadásul az AC-ra ha jól láttam a kellemes jelzőt használtad, amikor a Forza minden téren szebb annál.

Te véleményed nincs ezzel baj, csak tartsd meg magadnak mert hazugság.
  • Screenracer #4493
    Nem értem, hogy mit kell ezen ennyit rugózni? Halottad már azt a mondást, hogy izlésről nem érdemes vitatkozni? Lehet, hogy ami neked keserű, az másnak már édes. :)

Amúgy meg annyit, hogy a pCARS fizikája az iR-hez, nK-hoz, stb. van hasonlítva és nem a Forza/GT cuccokhoz, azon már enyhénszólva is átléptek már. De azt szeretném, hogy az Assetto Corsa fizikájával legyen versenyben, majd a jövőben, mert jelenleg az az a cucc, ami szimulátorosság és játszhatóság szempontját tekintve is már ebben a készenléti fázisban is a next gen. Bár, ez is valamennyire izlés kérdése részemről. ;)
  • unrealnoise
    nincs gond. de mint mondtam ez nem fekete-fehér. egy olyan embernél, aki normális értékrendszerrel bír. mert ehhez az kell.

egy nő sem csupán szép vagy ronda. én ennyit mondok. ahogy egy film sem szar vagy jó. becseszne, ha nem lennének átmenetek. nem véletlen van egy csomó egyéb jelző a nyelvben, nálad meg mintha nem is létezne, csak a szép, meg a ronda. ez azért vicces.

rfactor 1 és forza 4/GT5 között azért ég és föld a különbség, de szerinted mindkettő ronda. :) nah én nem ragozom a témát. :)
  • lac coo
    Sok ronda van, köztük a forza, mi ezzel a gond ?
  • unrealnoise
    kicsit OFF, de eladó egy elég komoly MABO cockpit meglehetősen jó áron szvsz. :) állítható üléssel, bill-, H-váltó-, monitor-, pedál- és kormánytartóval. hátha valakit érdekel. :) az ár irányár.

link

sorry. :)
  • unrealnoise
    nah kész. :D hát jó, a végén még beismerem, hogy neked szimplán nehéz a kedvedre tenni. de mindegy, én ettől független is meredek kijelentésnek tartom itt a forza 4-es rondázást. vannak annál ezerszer rosszabbak is, és bizony nem sok sokkal kidolgozottabb van.
  • unrealnoise
    igazából te is unalmas vagy, annyira nem futotta még tőled, hogy hé, azért ez szerintem sem ronda.

pCARS szép meg minden, de félkész, és ha a pCARS 10/10-es grafika, ami űberjó jelenleg, akkor is, a Forza ne legyen már ronda, 1/10 vagy 2/10-es értékelést takarva.

a fizikát hagyjuk, nekem szórakozásra ennyi elég.
    amúgy meg a nagy fizika fikázás közben azért kíváncsi leszek mennyire lesz komoly a pCARS is... kötve hiszem, hogy köröket verne egy forza-ra vagy GT-re... magyarul nem értem, ez a tábor mit keres itt akkor? minek köpködi a GT-t fizikára és grafikára egyaránt, amikor valszeg a "koncepció" a háttérben valszeg teljesen ugyanaz, mint a másik két nagynál...

kivételesen nem a konzolok mondják azt, hogy ez meg az az ISTEN, meg hogy mindent aláz, mi csak annyit állítunk, hogy öcsém, azért a forza4-re vagy GT5-re azt mondani, hogy ronda az ciki. Igazából nem mi sértegetjük a másik egyik kedvenc játékát rá abszolút nem illő jelzőkkel, hanem pl. lac coo. akkor miről beszélünk?

nem mi verjük a nyálunk, ő köpköd folyamatosan, nála lehet nincs is átmenet, egy szint alatt azt mondja szar, egy szint felett meg, hogy állat. ennyi. remélem ennyire fekete-fehér neki minden az életben...

részemről ennyi, egy-két ember viselkedése roppant mód taszító ezen a fórumon...
  • lac coo
    RFactor is ronda, mondtam én hogy nem az ? :)
  • unrealnoise
    veled az a baj, hogy direkt csinálod, fel akarod húzni az embereket. ha a forza 4 ronda, akkor milyen az rfactor 1? milyen a GT2? bűnronda?

érted, lassan kifogsz a jelzőkből, nincs normális értékrendszered, ennyi.

ha van egy tízes skálán a pntok mellett jelző, akkor érdekes, hogy nálad a forza 4 vagy GT5 ronda. a ronda egy filmnél kábé szart jelentene, egy akkor legyen egy vagy két pont.

akkor a forza 4/GT5 az egyik legocsmányabb játék ezek szerint?

Én nem megdumálni akarok, de egyszerűen felháborítónak tartom, hogy direkt ezzel bosszantod az embereket. mert ez már nyilvánvaló...
  • Fehercsoki
    Hazudik a forza az isten!!!4444
  • precise
    off:

Greger Huttu

"Greger's first online races showed promise, but he was still entering into the unknown. Today, getting started in a title like iRacing can be incredibly intimidating for new players. The level of realism is far more intense than in console racing games, even when compared to Forza Motorsport and Gran Turismo."

:))))
  • Alexease
    Elobb inkabb egy realis fizika kellene, azutan szinezgethetik kedvukre:P
  • pedobear
    GTL szerintem szép
  • lac coo
    körbe néztem hány progamom van amit használok, és rondának találom : RBR, GTL, rF2 ( szerintem széptől messze van...bár jelenleg best...), NKP...

Ezek ma már mind rondának számítanak, na és.
    Én megmondom mit gondolok, ennyi ....

Mi több, még próbáltam normális is lenni, ami alapból nyilván nem könnyű nekem, és mondtam akinek ez jó annak jó egészséget... :)
  • lac coo
    Vazzeg ha ezt tudom akkor nem írom be ide azt az egy zárójeles mondatot, hogy láttam élőben és r.... :)
  • pedobear

valami kis reális színt belevihetnének
  • Alexease
    Neked nem ronda. Neki igen. Ennyi.

Mar szerintem bent voltal az AC-ben es leirtad. Mennyi hozzaszolas generalodott, hogy meggyozzenek arrol, hogy nincs igazad. Nem sok. Talan egy sem:) Neked szar az AC, es el is hiszem, nem is vitatkozom a dologgal, meggyoztel. De nem foglak gyozkodni, hogy NEKEM meg jo. Semmi ertelme.
  • precise
    Mondtad hogy ronda és mi leszartuk, ha jól emléxem nulla választ kaptál rá :)
  • Totti5
    Fáj igen, mert nem ronda. Menjek random "ronda, szarul" kommentekkel az AC topikba? egyszer leírtam hogy rossz mert 4 fps ha lownál feljebb tetszem a csuda grafot. Kettős mérce?