• unrealnoise
    igazából te is unalmas vagy, annyira nem futotta még tőled, hogy hé, azért ez szerintem sem ronda.

pCARS szép meg minden, de félkész, és ha a pCARS 10/10-es grafika, ami űberjó jelenleg, akkor is, a Forza ne legyen már ronda, 1/10 vagy 2/10-es értékelést takarva.

a fizikát hagyjuk, nekem szórakozásra ennyi elég.
    amúgy meg a nagy fizika fikázás közben azért kíváncsi leszek mennyire lesz komoly a pCARS is... kötve hiszem, hogy köröket verne egy forza-ra vagy GT-re... magyarul nem értem, ez a tábor mit keres itt akkor? minek köpködi a GT-t fizikára és grafikára egyaránt, amikor valszeg a "koncepció" a háttérben valszeg teljesen ugyanaz, mint a másik két nagynál...

kivételesen nem a konzolok mondják azt, hogy ez meg az az ISTEN, meg hogy mindent aláz, mi csak annyit állítunk, hogy öcsém, azért a forza4-re vagy GT5-re azt mondani, hogy ronda az ciki. Igazából nem mi sértegetjük a másik egyik kedvenc játékát rá abszolút nem illő jelzőkkel, hanem pl. lac coo. akkor miről beszélünk?

nem mi verjük a nyálunk, ő köpköd folyamatosan, nála lehet nincs is átmenet, egy szint alatt azt mondja szar, egy szint felett meg, hogy állat. ennyi. remélem ennyire fekete-fehér neki minden az életben...

részemről ennyi, egy-két ember viselkedése roppant mód taszító ezen a fórumon...