Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Talán egy kicsit gondolj bele. Anno a géming egy kisebb réteget szólított meg, kis piac volt, kis közösséggel, kis költségekkel, ma meg nagyon sok millió játékost ( 300 millió minimum ). 15-20 év alatt ez az iparág annyira kinőtte megát hogy a filmes szakmát is maga mögé utasította, akkora pénzek forognak benne. Kinek az igényét kell kielégíteni? egy kisebb rétegét, vagy milliókét? teljesen egyértelmű. Ennek semmi köze a konzolhoz. Az csak egy gép, egy célplatform, eszköz arra hogy játékot futtass rajta. Rengeteg HC játék van arra is, de az hogy egy neves sorozat ami anno 15 éve elindult mára minden réteg felé nyitott AAA produktum lett, mert egyszerűen muszáj neki az üzleti döntés. Nem fognak olyan játékot csinálni amire nincs igény, ami nem a tömegnek ( is ) szól. Ettől függetlenül pl a RS Vegas 1-2 igen jó játékok, de ha te inkább nem játszol velük, akkor max magaddal cseszel ki.
Engem bánthatsz, max visszaszólok és én leszek leugatva itt ( már megszoktam a kettős mércét ), de nem hinném hogy rajtam kellene levernie bárkinek is az őt ért sérelmeit. Amúgy meg van akkora a piac hogy lehessen válogatni. Biztos találsz olyan játékot ami az ilyen stílusu gameplayt preferálja. Persze
Szóval én nem értem meg azt hogy egy gémert miért kellene bántani/beszólni neki azért mert konzolon játszik.