19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#4475 Ezt NEM lathatod az autobol, mert akkor mar az autod a toban van, te meg a tetejen ulsz:) -
#4474 Csak hogy mennyit számít a táj, ha figyelni kell a többiekre, meg vezetésre: rF1-ben Suzukán volt egy bajnoki futam, gyakoroltam rá sokat, mert alapból szeretem a pályát, mentünk 1 órás futamot, majd a versenyről készült videón vettem észre az óriáskereket apálya szélén, meg hogy a fű nem zöld, hanem őszi színekben volt sárgásbarnásan. Addig ezek fel sem tűntek, csak figyeltem az utat. -
#4473 Nem, de ezt látom az autóból. Ezt a pályát, ezt a látványt. Mivel ez van oda csinálva, autóból is így néz ki... nem nézhet ki máshogy. -
#4472 Es nem mindegy neked? Faj? Reszvenyes vagy konzolpiacon. Ha neki ronda, akkor ronda. Ez van. Attol mert leirod 28-szor, nem fogja szebbnek talalni, csak ismet szetbarmoljatok a topic-ot. -
precise #4471 Velem csak annyi a baj, hogy ha felmerül a téma nem tudok nem beleszólni a lentebb írt konzolosok iránti elenszenvem miatt. Nekem tényleg fájnak a régi jó pc only gamek szétbaszása igénytelen közönség miatt. -
#4470 De te igy hasznalsz egy autos programot?! Ulsz a toparton es nezegeted a vizet hogy milyen szepen hullamzik rajta a tukrozodes?!:) -
#4469 Miért van az hogy lac coo ész nélkül random rondázik? -
#4468 Amugy miert van az, hogy CSAK 1-1 ember miatt megy folyamatosan a gyoket konzol vita, amikor az emberek 90%-a leszarja?!?! Egyelore leszarom, csak k*rv* unalmas:/ -
#4467 Direkt nem fotómód képeket csináltam, nehogy véletlen az legyen hogy az. Láthatod a racéket, hogy nincs agyon élsimítva... -
precise #4466 Sok ilyen tájon van versenypálya. Kiv lennék melyik önkormányzat engedi meg ,hogy egy ilyen turista paradicsomot szétb*szanak egy hangos versenypályával. Lehet csinálni szép dolgokat de legyen inkább élethű. Ja és (ha ez forza) akkor ez kamu reklám kép, játék közben sosem fogod ugyanezt a képet látni. -
#4465 De en nem hatter kepet szeretnek generalni egy autosjatekbol, hanem vezetni szeretnem:) Persze az is fontos, hogy latvanyos es hangulatos legyen.
Most mutass kepeket a cokpitbol, JATEK KOZBEN, NE photomode beallitassal:) -
precise #4464 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na erről beszélek. RS Vegas 2 lövésig volt a gépemen, még egy tárat sem lőttem ki és láttam, hogy egy fos. Főleg ha a pc only elődeit nézzük. Így volt ez az Armed Assaultal is amit tönkre vágtak, szerencsére az eredeti fejlesztők más néven (ARMA) megcsinálták a hc cumót nekünk pc-seknek, ja és nem mellesleg mégis megélnek most jön a 3. rész.
Mondhatnál azért pár hc konzol cumót mert ha már itt van a box használnám. -
#4463 Bár csak minden játékba ilyen lenne, de szívesen kivesézhetjük kezdve az rf2, AC pályáival. Azok biztos kategóriákkal szebbek.
Ronda definíciója.
Leszarom hogy neked tetszik e vagy nem. Ha nem tetszik nem tetszik. De nem ronda. -
#4462 Nem, nem viccnek szánom :)A vicc inkább az, hogy próbáltok meggyőzni ...:)
Ez szép ? Hát nincs egy ízlésünk, az autó még jó de a többi .... -
#4461 Gondolom viccnek szánod, ezt a folyamatos rondázást. Nem vicces.
-
#4460 Én nem idegesítek senkit, nem szólok be senkinek...
korábban kussoltam, mikor szóba jött milyen király game, most megnéztem ronda, ennyi .:DD
Mondtam, hogy biztos jó , jó szórakozást hozzá aki szereti, mást mit mondjak még ?:))
Legfeljebb jót röhögök, hogy még mindig meg akartok győzni, hogy jó ez meg milyen szép ..:))) -
#4459 Talán egy kicsit gondolj bele. Anno a géming egy kisebb réteget szólított meg, kis piac volt, kis közösséggel, kis költségekkel, ma meg nagyon sok millió játékost ( 300 millió minimum ). 15-20 év alatt ez az iparág annyira kinőtte megát hogy a filmes szakmát is maga mögé utasította, akkora pénzek forognak benne. Kinek az igényét kell kielégíteni? egy kisebb rétegét, vagy milliókét? teljesen egyértelmű. Ennek semmi köze a konzolhoz. Az csak egy gép, egy célplatform, eszköz arra hogy játékot futtass rajta. Rengeteg HC játék van arra is, de az hogy egy neves sorozat ami anno 15 éve elindult mára minden réteg felé nyitott AAA produktum lett, mert egyszerűen muszáj neki az üzleti döntés. Nem fognak olyan játékot csinálni amire nincs igény, ami nem a tömegnek ( is ) szól. Ettől függetlenül pl a RS Vegas 1-2 igen jó játékok, de ha te inkább nem játszol velük, akkor max magaddal cseszel ki.
Engem bánthatsz, max visszaszólok és én leszek leugatva itt ( már megszoktam a kettős mércét ), de nem hinném hogy rajtam kellene levernie bárkinek is az őt ért sérelmeit. Amúgy meg van akkora a piac hogy lehessen válogatni. Biztos találsz olyan játékot ami az ilyen stílusu gameplayt preferálja. Persze
Szóval én nem értem meg azt hogy egy gémert miért kellene bántani/beszólni neki azért mert konzolon játszik. -
precise #4458 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért ennek a kis konzol vs pc vita margójára leírnám, hogy a pc-sek joggal rühellik a konzolt és igénytelen felhasználóikat, mert az összes jó, kicsit komolyabb pc cím annál a résznél lett lebutított fos amikor multiplatform lett. Ilyenre millió példa van minden játék kategóriában. Szóval ha egy-egy felhasználó kicsit direkt bosszantani akarja a konzolosokat azt meglehet érteni. Milyen ideges voltam a mikor a jó öreg rainbow six-ből csináltak egy casual hulladékot, hogy pistikék is swatolhassanak.... -
#4457 Lneyegeben ugyan az, max kozelrol a reszletek kulonboznek. A hasznalhato modell 50E poly, ha photomode 200E. Mar az 50E is baromi sok;) -
GPx8 #4456 Igazából nem sokkal csúnyább a játékban sem. -
Zsoltee_a_bator #4455 Kov generacio GPU ala es mehet a jatek is igy. -
#4454 Ha mar photomode, akkor legyen CARS photomode;) Mert jatek kozben ez sem igy fog kinezni;)
-
#4453 Erről beszélek... -
#4452 Inkább nromálisan kellene fórumozni és nem lenne probléma, persze amikor tapasztalat nélkül ordibáljuk hogy szar, és ebből 10 hsz lesz, akkor ne csodálkozzunk...
Amúgy meg én nem akarok innen sehova sem elmenni, plána nem konzolosba, mert a CARS PCn létezik. Konzolos verzió ha egyátalán lesz akkor az még sok idő ( kétlem hogy lenne amúgy, pláne 360ra, PS3ra... tök felesleges, mert ezek a gépek ezt a szintet esőbe, éjszaka, 20 autóval egyszerűen nem bírják, aztán meg évekig azt kell hallagatni a kedves szimes társaktól, hogy milyen ronda... nextgenre lenne értelme kiadni minden csicsával, maximum vizualítással, FIX stabil frémmel, de erre max akkor látok esélyt hacsak egy nagyobb kiadó nem pénzeli meg nekik )
Szóval én nagyon jól érzem magamat itt, attól eltekintve hogy a 1-2 szagértő nyomja a rizsát olyan játékokról amihez hozzá sem szagolt, de nem is ezzel van a gond, hanem a gyűlöletről amit ezek iránt érez, és folyamatos trollkodással mindig újra és újra előhozza azokat a baromságokat amitől pl én a plafonra mászom. Miért nem lehet tiszteletbe tartani azt az oldalt? -
precise #4451 ha photomode-ban lehetne játszani akkor jó lenne. -
#4450 Ember, te direkt csinálod? Forza 4 ronda? neked teljesen elmentek otthonról. De ha véletlen ronda is szerinted, akkor azok a szimek amikkel játszok mik? komolyan azt hiszed hogy láttad egy szar tvn, tököm tudja milyen felbontásra állítva akkor ha naponta 10szer kűrtölöd hogy ronda, akkor az ronda lesz? ne vicceljünk már... de ha már ennyire vicces kedvedben vagy akkor tartsd magadba, meg kurva irritáló vagy már. -
#4449 Jaja:) -
#4448 Bírom, amilyen indulattal védelmezik a kis kedvenceiket. Személyes sértésnek veszik, ha más negatívat mond rá. Az mindegy, hogy tényleges tapasztalat vagy egy videó alapján mondtok véleményt.
Az ő szemükben meg pl. az LFS a szar hulladék. Ők sem fektettek sok energiát bele, hogy megismerjék, elég csak tudni, hogy fantasy autók, pályák, dx8 grafika, és már szar. De mi nem fogunk emiatt hisztizni, mert mi tudjuk, hogy az LFS a legnagyobb istenkirály -
#4447 Én azt hiszem megvan a másik acc gazdája:DDD
Azt is bírom hogy ő hülyéz le valakit:D Csak átfutottam rajta mert sem a viccet persze tudom nehezen megy át de az iróniát sem érti, felesleges vlee vitatkozni.. főleg szimekről:) Esetleg hogy a banán megfelelő tartásáról... -
kirpill75 #4446 Bocs nem ide akartam -
kirpill75 #4445 -
#4444 Dehogy ... -
#4443 ami nem szimulátor az nekem már alapból randa -
#4442 Továbbra se zavarjon, hogy Forzát próbáltam és azt találtam nagyon rondának. De amilyen fizika van GT5 -ben,ahogy itt mutattad , az még még tescogame kategória .És ennek semmi köze konzolhoz, ha pc- lenne akkor is egy kalap szart érne ....
-
#4441 -
unrealnoise #4440 jah lehet jó lenne, de majd még én takarodjak el, mert egy két hülyegyerek nem tudja megfelelően helyén kezeli a dolgokat. (lásd előző kommentem lényege...)
amúgy sem sűrűn járok ide, csak szemet szúrt, hogy megint kezdi.
kurva fárasztó. dícsérje csak a játékokat, amelyeket szeret. ha nem érdekli a konzol, szarom le, ha nem tetszik neki szarom le, de ez nem fekete-fehér dolog, és ahogy észrevettem semmi másra nem megy az egész, mint azok bosszantására, akik azért szeretik ezt a platformot is, és az ezekre elérhető játékokat.
a véleményére meg ne mond nekem, hogy objektív, vagy hogy szerinted is ennyire csúnya a GT5, mert akkor tényleg lemegyek hídba.
ez itt pl tuti nem karerás vezió ugye, tehát az sem ront a képminőségen. tényleg milyen szar a pálya kidolgozása is. egyenesen hánynom kell tőle...
youtube -
#4439 Hát mert próbálsz meggyőzni, hogy ez jó meg szép ... -
precise #4438 " játék kritikusok, nemzetközi játékmagazinok szerkesztői is az közel az egegik magasztalták"
A maga kategóriájában benne van a top kettőben. :)))) De ha nem is lenne van az a pénz amiért bármit egekig magasztalnak. -
unrealnoise #4437 jólvan. más kérdés, hogy nem tudom miért ronda, de örülök, hogy ma már legalább háromszor elmondtad. ezzel nyomatékosítottad és alátámasztottad a véleményed. frankó. -
#4436 Ma már ez ronda . Pont .fizika meg eleve olyan mostwantedes, szóval az is rossz. Pont.
ha neked tetszik, jó szórakozást .