• unrealnoise
    most mi van, két kommentben reagálsz?
    a fizika nem tetszik, leszarom. nem az a téma.

az, hogy nincs szemed, az biztos. 5 éve szép volt? nyomod a dumát ezerrel, de pl a GT5 2010-ben jött ugye ki, még nincs két és fél éve. és tök gáz, hogy bizony a legtöbbek szerint brutálisan szépek lettek rajta egyes tartalmak. biztos te látod jól persze.

egyébként meg bele lehet kötni ebbe-abba GT-be, de te szerinted a GT 5 ronda, 5 éve volt csak szép, amikor még félkész sem volt.

LOLLLL

A fizikai is szar, de az egész úgy ahogy szar.

ez aztán a kibaszott objektivitás. komolyan. zseniális vagy. gondolom a szakértő mondataidat olvasgatod lefekvés előtt, aztán tapsikolsz magadnak, mint egy...

most kielemezhetném, hogy miért szép a GT5 és egyébként ez a cucc is valószínűleg kamerával lett felvéve, szóval ez azért TV-re kötve, eredeti képsorokat nézve sokkal jobban átjön, de gondolom te ezzel tisztában vagy.

engem nem lehet elfogultsággal vádolni, tudom, hogy jelenleg PC-n szebb minden. tudom, hogy a GT5 nem a legszebb, tudom, hogy sok szar hang van benne, és félkész progi lett, nem is vagyok konzolbuzi, de az, hogy folyamatosan azt hallom tőled, hogy így szar, úgy ronda, meg így ronda, meg 5 éve jó volt, ma már nem szint, amikor még épphogy két éve volt, hogy nálad sokkal okosabb és hozzáértőbb játék kritikusok, nemzetközi játékmagazinok szerkesztői is az közel az egegik magasztalták a grafikai tökéletlenségek ellenére is a GT5-öt.

Érdekes, hogy ma már ronda, szar.

egyébként itt oltogatjátok a GT5-öt, kicsit vicces, hogy akkor mi a fenét vártok ti a pCARS-tól? remélem nem hiszitek azt, hogy sokkal jobb lesz, mint a GT5 vagy a GT6 lesz... (és igen, ezt fizikára is értem...)