19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
unrealnoise #4435 most mi van, két kommentben reagálsz?
a fizika nem tetszik, leszarom. nem az a téma.
az, hogy nincs szemed, az biztos. 5 éve szép volt? nyomod a dumát ezerrel, de pl a GT5 2010-ben jött ugye ki, még nincs két és fél éve. és tök gáz, hogy bizony a legtöbbek szerint brutálisan szépek lettek rajta egyes tartalmak. biztos te látod jól persze.
egyébként meg bele lehet kötni ebbe-abba GT-be, de te szerinted a GT 5 ronda, 5 éve volt csak szép, amikor még félkész sem volt.
LOLLLL
A fizikai is szar, de az egész úgy ahogy szar.
ez aztán a kibaszott objektivitás. komolyan. zseniális vagy. gondolom a szakértő mondataidat olvasgatod lefekvés előtt, aztán tapsikolsz magadnak, mint egy...
most kielemezhetném, hogy miért szép a GT5 és egyébként ez a cucc is valószínűleg kamerával lett felvéve, szóval ez azért TV-re kötve, eredeti képsorokat nézve sokkal jobban átjön, de gondolom te ezzel tisztában vagy.
engem nem lehet elfogultsággal vádolni, tudom, hogy jelenleg PC-n szebb minden. tudom, hogy a GT5 nem a legszebb, tudom, hogy sok szar hang van benne, és félkész progi lett, nem is vagyok konzolbuzi, de az, hogy folyamatosan azt hallom tőled, hogy így szar, úgy ronda, meg így ronda, meg 5 éve jó volt, ma már nem szint, amikor még épphogy két éve volt, hogy nálad sokkal okosabb és hozzáértőbb játék kritikusok, nemzetközi játékmagazinok szerkesztői is az közel az egegik magasztalták a grafikai tökéletlenségek ellenére is a GT5-öt.
Érdekes, hogy ma már ronda, szar.
egyébként itt oltogatjátok a GT5-öt, kicsit vicces, hogy akkor mi a fenét vártok ti a pCARS-tól? remélem nem hiszitek azt, hogy sokkal jobb lesz, mint a GT5 vagy a GT6 lesz... (és igen, ezt fizikára is értem...) -
#4434 Jo az 2:1-es attetelnek is:) De lenyegtelen, mert mindenhol ugyanugy tulkormanyozza az autot, nem hinnem hogy szamitana a gumiknak. -
#4433 En nem kuldtelek el sehova;)
Ez nem PC only topic, de mivel multiplatform lesz a program, talan erdemes lenne nyitni neki egyet a Konzolos reszben. Igy elkerulhetok a felesleges es ertelmetlen osszetuzesek:)
Ugy is mas-mas szempontbol nezi/varja/ertekeli a programot egy PC-s es egy konzolos.
Igy Tottinak sem lesz gondja, hogy veletlenul hulyesegeket olvas itt a konzolos programokrol. -
#4432 Hát tudod, ezt nevezik úgy, hogy német precizitás! :D -
precise #4431 Úgy látszik Németországban a fű úgy tapad mint az aszfalt, legalábbis a füvön is úgy kanyarodik mint aszfalton a lenti vidiben :) -
#4430 Nemár, a kormány forgása tök menő, 4:1-es kormányáttétel. -
#4429 Most Te vagy az ügyeletes a Screenmajom helyett? -
#4428 Bakker megnéztem a videódat, ebben mi a szép ?????
A "fizika" meg no komment, hogy lehet ezzel játszani, nézni is rossz ... ennél a félárkád F1 2012-ben jóval több van . -
#4427 Hát de miért 6 éves pc-n mondjak ? :)))))
Nekem bármilyen videót berakhatsz megnéztem, tisztában vagyok a HW-rrel is, nekem ez ronda . 5 éve jó volt ma már ez ronda .
No mindegy én ezen nem pörgök, biztos jó játék ,akinek tetszik jó szórakozást hozzá, nekem ingyen sem kellene . -
unrealnoise #4426 lac coo és Jacek akkora szakértő, hogy hiheteten, de egy idig felettébb szórakoztató olvasni, hogy egy-két kommentben mennyi hülyeséget tudnak összehozni, illetve mennyire elfogultak is tudnak lenni. -
unrealnoise #4425 leülhetsz. egyes. lehet neked ronda, de válaszolni nem válaszoltál. mondj egy szebbet egy 6 éves PC-n.
Aztán meg ez már mindennek a teteje.
Engem lehet a legkevésbé elfogultsággal vádolni GT5 ügyében, de azt mondani erre, hogy ronda, nos.
1. marhára nem vagy objektív (mert bizony a GT5 még ma is baszott szép, természetesen a nem gányolt GT4 HD pályákon)
2. csak fel akarod húzni az embereket, pont az ilyen kétmondatos szarjaiddal. mert ezek azok.
3. fogd vissza magad, mert a posztjaidból süt a rosszindulat, a konzolosok hülyék, szarok, ha szép valami, az is szar, ha egy 6 éves hardveren így megy valami, az sem szint ma már, mert miért lenne, ha meg szép is lenne, hát böfögöm a hülyeségem tovább.
gratulálok. nem azt mondom, hogy hasra kell esni a grafikájától, de pl. ezen a pályán pont hogy nem sok mindenbe lehetne belekötni, marha szépen meg lett csinálva... -
unrealnoise #4424 Alex
1. nem szarom le a PC-t, a CARS meg tudtommal multi cím, úgyhogy Te ne "küldözgess el" engem sehova légy szives. Ugyanannyi jogom van itt lenni, és reagálni valamire, ami szúrja a szemem, mint bárki másnak. vagy ez only PC topic? :D
2. jah, csak a szar egy elég tág jelző egy játék pályáinak jellemzésére.
3. még bennem volt lac coo kommentje, amire inkább a következőben reagálok... -
unrealnoise #4423 jézusom. nem bántásból de ennyi ökörséget összehozni pár mondatban. inkább maradtál volna csöndben.
1. senki nem beszélt itt fizikáról. én pláne nem. azt mondtam mutasson valaki egy olyan játékot, ami ilyen szépen és ilyen grafikával megy, mint egy GT5.
2. gépet bővíteni? rF2. AC nem tudom mennyire jól van optimalizálva, de hamarosan itt a pCARS, ami bár béta meg minden, de kötve hiszem, hogy 1080p-ben olyan szépen hasított volna az előző 560Ti-men, így újfent bővíteni lehetett volna. :D
3. hol lesz PS4-ben bill és egér? sehol, szó sem volt róla hivatalosan sehol.
4. használt játékokat el lehet adni, a PS4-nél már hivatalosan is bejelentették, hogy támogatja a PS4 is, nem lesz olyan, hogy "olvashatatlanná válik egy használt játék"
5. lehet a PS3 is meg van törve, az enyém nincs, ez nem tudom megint, hogy jön ide. -
precise #4422 off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A változó színvonal gond. Az egyen rázókövek megint csak gond. Persze mind1ikben van néhány kirakat pálya meg photo mód...
Azért az mókás amikor egy szót nem szólok az FFB-ről, majd az egyik konzol fan elmondja, hogy mekkora szar, mire a másik rákontráz, hogy én hülye vagyok mert nem is próbáltam és azt mondom szar. LoL
-
#4421 Hat en szebbre szamitottam, azert eleg ronda .:)
Biztos jo, en nem tudom, de higy csunya az tuti .... -
#4420 Az osszes hasonlo tipusu jatek tele van ilyen gyokersegekkel es szopatasokkal, hozza tartozik. Vagy bug vagy szandekos. De ki nem szarja le, itt a PC-S reszlegen?!:) -
#4419 De ha ennyire leszarod a PC-t, mit keresel itt?!:)
Nem azt irta, hogy rondak a Forza-s palyak, hanem szarok. Nagy kulonbseg. A PC/szimben elsosorban jonak kell lennie a palyanak, a konzolon inkabb szepnek, latvanyosnak, hangulatosnak. -
#4418 Nyugodj meg tudjuk hogy a Forza igazából egy NASA szimuláció csak vissza van butítva a földi halandóknak:) -
#4417 Mondja úgy hogy nem kormánnyal játszott Forzával, de hát ő tudja. Ennyi erővel az LFS is a világ szemete, mert ott sem jobb az FFB. -
#4416 Nem értem nekem Pc-m van és simán játszok vele:D
Pont hogy mostanában a PC-ket sem kellett fejleszteni igazán komolyan, az alant elterülő videó meg no komment össze hasonlítani egy PC-s simmel:D
Ezt mondom úgy hogy szeretek GT-nim de semmi köze egy simhez:) meg egyébként mindenki gameljen azzal amivel akar!
De légy szíves és most sorold föl PC-n azokat a szimeket ami miatt gépet kellett bővíteni mostanában?
PS4 talán most nem lesz rossz mert alap lesz a bill/egér.. de hozzá tenném hogy ne legyen majd csodálkozás ha a használt játékaidat ne tudod eladni:D
Plusz még valami azóta nyilt ki a konzolosok szája itthon amióta meg van törve mindkét gép:D -
unrealnoise #4415 lehet a forza és a Gt olyan amilyen, de akkor rossz topicban vagyunk, a CARS sem lesz HC szim. :p
én meg bizony szeretnék 5-7 éves hardvereken játszani, egy életre elegem lett a PC-kből és az optimalizálatlanságból.
végigjártam én is a VGa cserélgetéseket (7600 GT > 8800 GT GS > ATI 4890 > 560 Ti OC). Többet ebből nem kérek. Inkább legyen csúnyácska egy idő után, de én inkább játékokra kölröm a pénzem és játékkal töltöm már az időm...
(Bár egy PS4-el és xbox 720-al nem nagyon lesznek csúnyácskák már a játékok...)
"a fos minőségű pályákról"? miről beszélsz? :D Ha azt mondod, hogy az FFB fos, oké, nah de kérlek, fos pályák? GT5-ben oké, hogy ávltozó a szinvonal, de ezzel a pályával pl mi a baj? :D
tényleg totál szar... pfúúúj. -
precise #4414 bocsi még egy kis off de berakom ezt már spoilerbe, hogy ne zavarja a népet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egy példa a konzolos minőségre (ami nyílván játékkészítőként változik de úgy tudom mind két gyártónak van valami minőség ellenőrző rendszere ami megakadályozza a túl nagy fosok kiadását.) Na szóval Fight Night boxolós móka, eleinte pár napot toltam vele élveztem is mikor feltűnt egy anomália a pontozás során így ráteszteltem direkt a hibára. A lényeg, hogy bárhogy boxolsz mindig az összes menetet annak adja a gép aki a végén nyert. 3 meneten keresztül szét üttetem magam de vigyáztam, hogy ne üssenek ki, majd a 4.ben kicsaptam az ellenfelet erre az összes menetet nekem adta a gép a végén.
Mondanom sem kell, hogy az ilyen kamu szarokra nagyon kitudok akadni, emlegettem is a sok konzol fan barmot, meg hogy ekkora fosra beszéltek rá .
-
precise #4413 off:
senki nem szeretne 7 éves hardveren játszani :)
Engem totti rábeszélt xboxra, szerencsére a lehető legolcsóbba vettem használtan így nem dobtam ki annyira sok pénzt az ablakon. A forza (meg gondolom gt is) jó játékok, de azért pc-s szimeket alulról figyelik. Inkább játszok egy darab autóval egy darab pályán mint gt/forza 1000 darabos simcarde kínálatával, nem beszélve a fos minőségű pályákról amiket egy komolyabb rF1-es modder pálya is lealáz. -
unrealnoise #4412 jajmá megint. te kezded. azért nem olyan ronda az a forza. szeretnél te ilyen szép autós játékkal játszani egy majdnem 7 éves hardveren... és akkor ezzel mindent elmondtam. 2006-ban a 7600 GT volt az egyik menő PC-s kártya, nekem is volt, még a GTR2-őt sem vitte el maxon. És most én nem szeretnék PC vs konzol témát robbantani, csak annyira okosnak érzed magad, amikor így meg úgy osztod az észt.
A forza meg igen is szép. Nekem is tetszik, a GT5 is brutálisan szép lenne, ha nem lenne annyira felemás. De majd a GT6-al gondolom szeretnének visszavágni... -
#4411 Netkar Pro Marcius 1-ig akciós áron van 4.99€ a 19.99€ helyett.
http://www.netkar-pro.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=112&Itemid=54&lang=en -
Én a Rally Trophy-t
-
#4409 Jóság !
Imádtam flatautot ! :DDD -
off -
#4407 Hát ez a céljuk, hogy a forzások, GT-sek, gridesek imádják ! :))) -
#4406 Nálam próbáld ki... áruházban próbáltam, láttam, néztem a kirakatból az a legalja megszakértés szempontjából. Én is láttam kiállított játékokat, fos kijelzőn, szarul beállítva.
Amúgy nem tudom miért kell kezdeni megint, pláne h sosem arról volt szó hogy a leg leg lenne. Persze az én vagyok a barom hogy FIX 60 fpses nagyon szép, hatalmas tartalommal és élvezetes ( nem nem árkéd, mert ahhoz semmi köze ) fizikával rendelkező ótókát egy kicsit hypoltam.
De itt most épp a CARSot akarom hypolni, csak előtte megint le kellett írnom, amire majd biztos jön valami frappáns válasz és én leszek a barom.... de már megszoktam a szimes topikokban ez így megy.
Na szóval.
SLS. Imádom. Már csak emiatt érdemes lesz a fullal játszani. Azon is agyalok hogy gépet fejlesztek, hogy 60 fpsel full DX11ben tudjam csapatni Nordon. FFBn még faragnak, a többi ótó fizikát rendbe teszik, fejlesztenek rajta és tetszeni fog.
-
#4405 Hogy az vacak azon kiakadnék, mint ahogy azon is, hogy ez valamire való :))))
De felőlem leírhatod ott is, hogy a Forza jobb meg szebb mint bármi más :DDDD ( Múltkor kipróbáltam valami áruházban, hát az ronda mint a bűn, nem is értem mit kardoskodtál azon hónapokig :)) -
#4404 AC topikba is leírhantám minden nap, pláne most a videók után... de akkor elsők közt lennél kiakadva. Nem értem ebbe mi a jó, de leglább vállalod a hülyeségedet meg a trollkodást így nyugodtan lehet ingorálni:) -
Laceee #4403 NO KOMMENT -FAV... -
#4402 Mert jó lesik ? :)))
Vagy mert miért ne? :))) -
Laceee #4401 és miért kell 3 naponta beírni egy Prealpha "játékhoz" ? -
#4400 En oda jarok ahova kedvem tartja , es ami szar az szar ! :)
Nem szoktam bonyolitani a dolgokat.... -
GPx8 #4399 Egyébként ez a CARS játék(!) topicja. Aki annyira gyűlöli ezt a béta állapotú játékot(!), az minek jár ide? Elég szánalom leszólni valakit azért, mert más a véleménye. szvsz. -
#4398 Szeretnék megkérni mindenkit,hogy próbáljon meg kultúráltan fórumozni a továbbiakban és ne egymással foglalkozni,arra ott van a privát üzenet!Maradjon mindenki a topik témájánál!
-
#4397 Másoknak is látniuk kell különben mi értelme... -
attila46 #4396 Srácok....ezt miért nem privátban nyomjátok???