Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár gyanítom akkor is a Shift fizika köszön vissza 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://www.users.hu/?p=termek&termek=32052&acer-aspire-5755g-2434g64mnksl-notebook-156-linux-core-i5-2430m-4gb-ddr3-640gb-gt540m-1gb-acer-lxrpw0c062-notebook
A többi olyan amilyen....
Más nincs majd rádug egy billentyûzetet ha nagyon magyarul akar írni 😊
De ha jol lattam, az Users-ben az a Noti amit linkeltel, ugyan annyi mint az iPon-ban, csak nincs rajta az a 3-4E-es kedvezmeny.
Pl.: http://www.users.hu/?p=termekek&k=37&laptop-notebook-netbook
A fenykep es a leiras alapjan (ramutatva a feliratra azt irja Angol/Angol, raadasul Linux van rajta).
De sajnos ezeknel a boltoknal neha nincs teljes fedeben a termek/fenykep/leiras😉
De amúgy kép alapján mondod, hogy nem magyar ? Meg mi az az angol lokalizáció: nem ?? 😊))
Amugy az Angol is mukodik Magyar kiosztassal, teruleti- es bill. beallitastol fugg, max maceras gepelni, ha nem ott van ahol kellene vagy ha vakon nem megy es keresni kellene😉
Es mivel nagyon valoszinu, hogy az RR2 lesz a GTR3 alapja, amiben mar friss, ropogos hangkezeles van (3D, Surrund, 5.1 stb.) es HDR, gyorsan meg is piszkaltam😊
Meg nem az igazi, valamit nagyon elbaltaztam😊)))))
létezik amúgy magyar billes notebook ?
Ez a notebook magyar billentyûzetes ? Vagy mit jelent az, hogy "angol lokalizáció: nem" ?
http://ipon.hu/webshop/product/acer_aspire_5755g_2434g64mnksl_lx.rpw0c.062/191203
- Jatekban filter, mit szeretnel letolteni, latni:
- A lista amit letolt. Ez karcsu, mert ritka kombo, altalaban tobb tucat/szaz ido van fent.
- A jatekban koronkent mutatja a helyezesedet az online adatbazishoz kepest:
- A lista a weboldalon:
Ha offline szeretnel, van AI, Quick Race vagy bajnoksag.
Ha offline, de hotlapozas (ranglista meg ami kell), azt ugyanugy a jatekon belul megtudod nezni, barmelyiket letolteni, ghost-tal versenyezni. Multkor irtam, igaz a RaceRoom-mal kapcsolatban, de ez az osszes SimBin cucra ervenyes.
Online is fent van minden autohoz, minden palyahoz, minden eredmeny: http://www.raceroom.net/leaderboards/race-07-series/
cars meg elég jól megy most, a 111-essel, de gyors betöltöm imolát is, ott sok minden eldõl. XD
hát igen, a hardver az szopós téma. pláne, hogy most a mobil cuccok nagyon nyomulnak, nem tudom meddig fog fennmaradni a külön videókártya egy slotban/gépben féle egység. no mindegy, ha majd váltani kell úgyis váltunk...
Ranglistat, hotlapbajnoksagot eppen a SimBin rendez folyamatosan, font vannak az eredmenyek stb.
Hardware-bol sosem eleg;D Nekem most nem lesz egy ideig uj, ezzel kell beerjem😊
Spa meg nincs kesz, build-enkent frisiitik, most keszulget😊 De van olyan palya is, amin csak a nyomvonal van, aztan semmi😄 Ezert alpha, folyamataban lathatod, hogyan keszulnek a palyak, ha kell farol fara;D
a cars hiába lesz "drága", azért az iracinghez képest olcsó lesz, és ha tényleg marha jó lesz a rendszer, a kutya töke se akar majd offline bohóckodni egy másik játékban, aminek semmilyen vonzata nincs, mert semmilyen közösségi modul nincs beépítve. Cars-ban tuti lesz világranglista, hotlapbajnokságok, meg mindenféle, akár offline futott körök beküldésével is. persze tudom, feltételezések, de mindegy.
persze egy csak, vagy inkább elsõsorban offline játék is lehet baromi sikeres, csak nem az a jövõ szvsz. ISI-nél ezt felismerték, más kérdés, hogy nem sok mindent láttunk még belõle.
a Carsnál gondolom platform átfedések nem lesznek, azaz a PC-sek versenyeznek a PC-sek ellen, minden téren.
másik fontos kérdés, hogy ide kell a pénz, a kemény marketing is. kérdés mennyni van erre elkülönítve, mert hiába lesz szép, meg csilivili, meg jó fizika, az kevés lesz a milliós (vagy több százezres) eladásokhoz önmagában. pláne, hogy ez a grafika ma csúcs, de azért 2012-ben jön még pár autós játék is, és oké, hogy ez sincs kész, de szvsz valami kommersz cím lenyomja majd ezt grafikus motor és megjelenítés terén... (mondjuk ez legyen a legnagyobb baj), inkább optimalizálják, mert bosszant, hogy nem tudok vele játszani szép grafika mellett jó sebességgel...
ha az rF2 sem megy normálisan (béta), akkor még lehet januárba beruházok egy új lapba meg prociba... VGA meg hát nemtom. vegyek még egy 560ti-t mellé? ma már azért elég jól lekezelik ezeket a játékok nem?
más kérdés: a Belga pályaobjektumok nekem fehérek csak? nincs is kész a pálya? az épületek? tök üres néha a terep. azt hittem csak teljesen kész cuccok kerülnek bele. (mármint legalábbis grafikailag készek. 😄) dx11 meg dx9 alatt is "üres" lényegében a pálya, meg fehérek az épületelemek.
Az rF2-t is hosszutavra csinaljak, mar tobbszor emlitettek, hogy folyamatos fejlesztesek lesznek, es kesobbiekben plusz tartalmak.
De teny, "igeretekre" eddig a CARS a nyero😄
Es ezek kozul, igazabol a CARS lesz (ha egyszer majd mukodik) az igazi penznyelo😛 Mivel minden auto es palya kulon-kulon fizetos lesz hozza, mondjuk egy GT1-es sorozathoz a palyak+autok lesz kb. 20–30 Euro😊 Aztan meg 20 EUR a GT3, aztan jo lenne egy WTCC is 20-30 EUR-ert stb.😊)) Mar ha egyaltalan lesz ennyi liszenszuk es kapacitasuk hozza😉
Persze mire kijön a CARS lehet fejlõdik a másik kettõ is. Érdekes lesz...
Mindenesetre idõtállóban érzem a CARS projektet. (most abba ne menjünk bele, hogy hol tartanak 😄)
Amire a CARS-bol lesz valami kezzelfoghato, ertelmes, hasznalhato, mukodo valami, az meg 1–1,5 ev.
Lehet hogy az rF2 nem lesz ennyire csicsa, de azert fejlodik rendesen, nem hinnem hogy kihagyod😉
A GTR3 valszeg marad az RR2 grafika/fizika szintjen (max egy kis tuning), de megis egy kihagyhatatlan darab, egy egyseges sorozat, es talan a kesobbi kiegeszitesek uj alapja😊
pl ha a CARS beütne fizikával is, akkor minek használjam a másik kettõt is amikor minden csicsa online, offline meg idõjárás meg etc meglesz ebben is?
nem fogok poénból venni még négy szimulátort. bár jó lenne. de ha nem is használom majd õket, akkor amúgy is felesleg lenne.
azt is értem én, hogy csak egy ember vagyok, de hát azért ez is valami, a fórumokon folyamatosan hallani utalásokat a másik simre, hogy bezzeg ez vagy az, vagy ott így meg úgy. 2012-ben elég sok minden eldõlhet.
és lehet ez után is lesz kereslet rF2-re meg GTR3-ra, de lehet nem akkora, mint szeretnék, és ha a cars már az elején sikeresebb lesz, akkor a több bevétel több tartalmat, nagyon fejlesztési tempót is eredményezhet = lemaradhatnak a többiek.
Itt nincs olyan, hogy idén már vettem kettõt, többet nem fogok...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
CARS-nál szerintem kicsit iracinges multi lesz, erre még olykor-olykor rá is vetemednék, plusz fasza közösségi integráció valszeg, ez lesz a nyerõ szerintem.
rF2 meg lehet csicsa lesz, de nem egységesen (modok miatt), ha meg az alapcuccokkal megy az ember, háááát... nem tudom. fejlesztési tempón mulik, de az a baj, hogy ezt a pénz diktálja abban meg a CARS jóval elõttük lesz szerintem.
GTR3 meg offline-ra jó lenne, kimagasló, csak hát a CARS egyik nagy erõssége is az lesz. Persze ha év elsõ felében harmadában jön a GTR3, akkor még a CARS elõtt "letarolhatja a piacot".
rF2: frisebb fizika, elobb utobb az is lesz annyira csicsa mint a tobbi, karrier nem nagyon, de az online az tuti, es erossege a modolas.
CARS: lesz uj fizika, extra csicsa, es ha bevaltjak az igeretuket, akkor minimum 1 ev mulva talan meg mukodhet is😉
GTR3: ha uj fizika nem is lesz (meg semmit nem tudni), a RACE sorozatbol kiindulva, szolgaltatas es fejlesztes bizos lesz boven, vagyis ez is "kell" kategoria😉
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .