Screenracer#4393
Figyelj, londoni fiú. Pont ugyanúgy nem szóltam hozzád, mint ahhoz az "illetőhöz" se. Ti vettétek a fejetekbe, hogy megpróbáltok lealázni itt. Szóval valóban nem volt indoka így nekem támadni, ugyanúgy, ahogy neked sincs okod rá most. Sajnálom, ha bánt benneteket, hogy nem értek egyet a véleményetekkel, de lehetne kultúrált érvekkel is vitatkozni, amiben semmi rossz nincs, de ti ehelyett a fejetekbe vettétek, hogy megpróbáltok hiteltelenné és nevetségessé tenni, anélkül, hogy valójában bármit is tudnátok rólam. Oké, ha így akartok játszani, de hidd el én sokkal tovább fogom bírni és ha valami mókás az az, hogy te még még most is azon fáradozol, hogy a mondataimat próbálod elemezgetni és így a földbedöngölni engem vagy mi. :( De közben azt se látod, hogy egy önálló gondolatod se volt még. Szóval, ha valami komoly mondani valód van próbáld összeszedni a gondolataidat és próbáld megfogalmazni a saját szavaiddal.
És elmondanám, ha így idézed ez ugyanolyan sértő(nem mintha megsértődnék rajta, mert ahhoz valakinek kellene lenned, hogy megsérts, de értem a szándékod) mintha te írtad volna és ezek után ne csodálkozz, ha pont olyan tuskónak tekintelek, mint amilyen valójában vagy.