19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #4395 Ki előtt járatom le magam? Talán előtted? Aki az avatarja szerint csak egy kis Fehérpatkány? Büszkén hirdeted mi vagy, igaz?
Ráadásul egy újabb BAN-nal fenyegető. Ez nálatok valami veleszületett rendellenesség?
Ez az ULTRAGÁZ, de nagyon. -
Egy darabig jól szórakoztam, de ez már nagyon kínos. Ultragáz, ahogy lejáratja magát.
Meg kéne próbálni levegőnek nézni, a csodálatos avatarja alapján könnyen átugorhatók a hsz-ei. Higgyétek el, sikerülni fog !! -
Screenracer #4393 Figyelj, londoni fiú. Pont ugyanúgy nem szóltam hozzád, mint ahhoz az "illetőhöz" se. Ti vettétek a fejetekbe, hogy megpróbáltok lealázni itt. Szóval valóban nem volt indoka így nekem támadni, ugyanúgy, ahogy neked sincs okod rá most. Sajnálom, ha bánt benneteket, hogy nem értek egyet a véleményetekkel, de lehetne kultúrált érvekkel is vitatkozni, amiben semmi rossz nincs, de ti ehelyett a fejetekbe vettétek, hogy megpróbáltok hiteltelenné és nevetségessé tenni, anélkül, hogy valójában bármit is tudnátok rólam. Oké, ha így akartok játszani, de hidd el én sokkal tovább fogom bírni és ha valami mókás az az, hogy te még még most is azon fáradozol, hogy a mondataimat próbálod elemezgetni és így a földbedöngölni engem vagy mi. :( De közben azt se látod, hogy egy önálló gondolatod se volt még. Szóval, ha valami komoly mondani valód van próbáld összeszedni a gondolataidat és próbáld megfogalmazni a saját szavaiddal.
És elmondanám, ha így idézed ez ugyanolyan sértő(nem mintha megsértődnék rajta, mert ahhoz valakinek kellene lenned, hogy megsérts, de értem a szándékod) mintha te írtad volna és ezek után ne csodálkozz, ha pont olyan tuskónak tekintelek, mint amilyen valójában vagy. -
precise #4392 " "lebutusoznak" és "retardáltnak " titulálnak minden előzetes indok nélkül"
A mondat végét azért gondold már át még egyszer. (vagy többször ha elsőre nem tűnik mókásnak) -
#4391 Tétjeiket megtehetik Nálam! Jacek VS. Sceenracer -
#4390 :D szánalom... -
Screenracer #4389 Mindenképpen hozzád fogok tanácsért fordulni. :D
Miért nem lep meg vajon, hogy te semmi kivetni valót nem látsz Jacek barátod megnyilánulásában. Bolondgyerek.
Amúgy mi ez nálatok, hogy rögtön bannolni akartok valakit, ha az nem úgy nyílvánul meg, hogy számotokra az kedvező legyen? -
Screenracer #4388 Mi van rá vagy cuppanva accomra? Mitől kétes? A folyamatos sértegetésediddel mire akarsz menni? Azt hiszed sírvafakadok egy ilyen beszólástólés soha többé nem merek vitába szállni az öreg accossal? Akkor te még annál is ostobább vagy, mint ahogy gondolom. Amúgy nem tudom mi ez a 13 évesezés nálad. Gondolom amolyan iskolai trauma, hogy mindig elvették a 13 éves nagyfiúk a szendvicsedet. :DDD
Aztán csak elemezgesd, hogy hol irogatnak 13 évesek ilyeneket. Mellesleg ha ilyen buzisan "lebutusoznak" és "retardáltnak " titulálnak minden előzetes indok nélkül azt semmiképpen nem tudom jó szemmel nézni. És erre fel, se kezdtem el emlegetni a felmenőidet, annak ellenére se, hogy 100%-ig ők tehetnek arról, hogy itt szennyezed a levegőt. És mivel te egyből ezzel és valamiféle fizikai reakció kilátásba helyezésével reagáltál, hát hadd ne mondjam, hogy egy kúltúrlény lennél. Remélem az általad kilátásba helyezett két napban kitudod elemezni, hogy miért gondolom rólad, hogy csak szimplán egy bunkó vagy. -
#4387 Azzal ugye tisztaban vagy, ha AC topikban is nekiallsz flemelni, okoskodni nagyon gyorsan ki lezsel rakva ?!!!!! Itt elfer, az egesz jatek annyit er mint te, de oda nem kellene benezned.... -
#4386 Rakjatok mar ki a bolondgyereket! Esetleg mindkettot...?:)))
Jacek, hagyd oket.... -
#4385 Ezt pont te mondod:))
De ha már itt tartunk akkor áruld már el hogy ebben mi volt akkora cucc hogy modinak kell szólni?
"Kis butus.. ugye te nem érted mi egy egér meg egy gamepad között a különbség? Tudom hogy csak flamelni akarsz de igazán tehetnéd ezt máshol..
Nem tud érdekelni hogy sérti a kis önérzeted hogy ha idiótaságokat írogatsz akkor sokan leoltanak..
Kipróbáltad az egeret egyáltalán? pfff retard.."
Erre írta ezt "Te meg mire válaszoltál, gyökér? Ki szólt hozzád. Vagy te is egérrel nyomod? Másrészt meg nem tudom mi alapján engeded meg magadnak ezt a hangnemet? Vagy azt gondolod, hogy a korodból adódó szellemi hanyatlásod mindenki számára elnézést vált ki mindenkiből. Szedd a gyógyszereidet, ha nem tudod megkülömböztetni a normális társalgást a te alpári neveltetésedből származó bunkóságodtól. Remélem érthető voltam. pffff vén szenilis majom...."
És beszél stílusról meg alpáriságról:) Az hogy karcos az én mondatom az talán megengedhető egy alreg troll felé...
-
#4384 :DD csak magadról meg a két hetes accodról állítod ki a szegénységi bizonyítványt:) csak nyugodtan gondolom már van gyakorlatod bann után hogy újat csinálj kisfiam:) Az tisztán lejön hogy kb 13 éves pistike vagy:)
Jó lenne ha elolvasnád az én hozzá szólásomat aztán a tiédet.. erre adok 1 vagy 2 napot hogy ki tudd elemezni hogy melyik alpári és milyen stílusban íródott, ha még esetleg általánosban jársz engedélyezem hogy a magyar tanár nénid segítséget igénybe vedd...
Pl. azt is megkérdezheted tőle hogy mi az hogyha fenyegetnek valakit! tehát hogy is néz az ki leírva.. mert mintha megint nem sikerült volna egy egyszerű mondatot értelmezned:)
De mondom majd 2 nap múlva rákérdezek, addig csak sikerül:) -
Screenracer #4383 Ja, igen. Március 1-ig 4.99 Euróért lehet megvenni a netKarPro-t és majd jár hozzá az Assetto Corsa techdemo. :) -
Screenracer #4382 Igazad van. Azt hiszem többet öltem ebbe a dologba, mint amennyit ér. :( -
#4381 Nem, szóltam volna egy modinak pl. Látod hogy milyen stílusban írogat, azt hogy ha te is így szólsz hozzá csak még rosszabb lesz, s semmi értelme. -
Screenracer #4380 Bocsi, de gondolom te se mennél el szó nélkül egy ilyen mellett. -
Screenracer #4379 Mi van fater? Virtuálisan fenyegetőzől? :D
Idefigyelj te félművelt, félanalfabéta faszkalap. Akkor emlegesd te az én őseimet ha kihipóztad a mocskos pofádat. Érthető?
Nem szóltam hozzád korábban se addig amig nem kezdted itt fitogtatni a 10-es IQ-dat. Szóval ezután is meg lennék a veled való emelkedett társalgás nélkül is. Szóval tett meg azt a szívességet, hogy beveszed a nyugtatóidat és felkapod a járókeretedet és elmész oda ahova gondolom. -
#4378 Büszkék lehettek magatokra. Elférne ide is egy HG. -
#4377 Anyukáddal meg apukáddal beszéljél így te szardarab! Olyan jogon te babuin hogy kurva unalmas hogy állandóan flame keltő sértődött hozzá szólásaidat kell olvasni.
Mivel az már kiderült hogy értelmezési problémáid vannak ha az é hozzá szólásom alpári akkor próbáld jellemezni a tiedet? RL egy ilyen mondat után kisfiam a fogaidat köpködnéd a tenyeredbe. Ne is nagyon reagálj max magadban mert nem vagyok rá kíváncsi.... -
Screenracer #4376 Te meg mire válaszoltál, gyökér? Ki szólt hozzád. Vagy te is egérrel nyomod? Másrészt meg nem tudom mi alapján engeded meg magadnak ezt a hangnemet? Vagy azt gondolod, hogy a korodból adódó szellemi hanyatlásod mindenki számára elnézést vált ki mindenkiből. Szedd a gyógyszereidet, ha nem tudod megkülömböztetni a normális társalgást a te alpári neveltetésedből származó bunkóságodtól. Remélem érthető voltam. pffff vén szenilis majom.... -
#4375 Kis butus.. ugye te nem érted mi egy egér meg egy gamepad között a különbség? Tudom hogy csak flamelni akarsz de igazán tehetnéd ezt máshol..
Nem tud érdekelni hogy sérti a kis önérzeted hogy ha idiótaságokat írogatsz akkor sokan leoltanak..
Kipróbáltad az egeret egyáltalán? pfff retard.. -
Screenracer #4374 Szerintem inkább vedd meg az LFS-t az az egyik legjobb szimulátor és nem kell még gamepad se hozzá, de megy azzal is és van abban is külsőnézet és rengetegen tolják egérrel is. Sőt a legjobb időket egérrel is meg lehet benne futni. ;) -
#4373 Külső nézettel és gamepaddal érdemes játszani. -
#4372 Na akkor ha van fain külső nézet is beszerzem majd. -
#4371 Persze, arra van tervezve. -
#4370 Xbox 360 kontrollerrel lehet ezt irányítani? -
precise #4369 majd próbálok még szervezni -
#4368 Beneztem, de eppen ment a futam, utana meg hosszas telefonalasm volt:) -
precise #4367 Na végül toltunk pár futamot a mercivel, meg egyet formula B-vel. Funnak jó volt. -
precise #4366 DinoM csinal most gyertek ha tudtok
-
#4365 Amikor a screenshot-ot kerdezted, reflexbol nyomtam egy F12-ot, es azonnal kifagyott;DDD
Miutan kileptek/kifagytal, ment tovab a szerver, mentunk 3 kort. Bar tipikus emberek voltak, a start utan kozvetlenul lokdosodtek, en is kaptam egyet:D Aztan meg alig tudtam megelozni, mert folyamatosan kigyozott a palyan (gondolom bill vagy gamepad). -
precise #4364 voltunk kb 8-an szeró indítás után ez fogadott:
-
#4363 RITKÁN HASZNÁLOM, DE TÉNY , HOGY AZ A JÁTÉK ÁLL LEGKÖZELEBB AZ IGAZI AUTÓKHOZ, ÉRZÉSRE. nYILVÁN NEM f1, MERT OLYANOM NINCS DE UGYE SZIMEKBEN VANNAK AZÉRT UTCAI AUTÓK IS SZÉP SZÁMMAL . -
#4362 OK -
precise #4361 megnézed most plz -
#4360 En kerestem a szervert, de nem lattam sehol. -
#4359 Annyit tennék hozzá ehhez a mély témához, hogy a lfs.hu-n készült egy 24 órás versenyről beszámoló 3 hete, amin részt vett Kiss Norbi is, aki kb. 2 év lfs kihagyás után ezt mondta: "Bármennyire is próbálkoznak mások a játékaik fejlesztésével, és ráadásul ők haladnak is, még mindig azért az LFS-el a legjobb érzés a vezetés..." (forrás) -
precise #4358 Hát senki nem jött a hunfunra :( -
Screenracer #4357 Ha Angliában is olyan gyorsan forognak a bürökrácia kerekei, akkor ez lehet, hogy csak nyáron derül ki. De egyébként a bejelentés óta nagy a hallgatás ezügyben. :( -
#4356 Azért fasza, hogy több mint 1 oldalon át megy itt a "buli"(én meg még el is olvastam 8D) és 0 érdemi információval gazdagodtam...
Amúgy hivatalos oldalon olvastam, hogy februárban véget ér valami ellenőrzés. Hogy a hatóságok vizsgálják ezt a "playerek dobják össze a pénzt aztán a befektetett mennyiség arányában jutalékot kapnak" dolgot. Na ha ennek vége akkor megint lehet "regisztrálni". Ezzel mi van? Lesz még nyílt reg. vagy már ennyi volt?