Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azok a beallitasok erdekesek, amelyek a RACE vagy korabbi dolgoknal is. De mig a RACE-ben teljesen jol erezni mit csinal, itt nem annyira.
A lenyegesebb beallitasok, a tobbi annyira nem fontos:)
FFB steer force average weight="1.00000" – mennyi erot adjon frame-enkent, az 1.0 a jo, igy nem fog kesni, csuszni, kihagyni stb.
FFB steer force exponent="0.20000" – FFB erzekenyseg. Hasonloan mint a kormanyzasnal, alacsony erteknel mar kozepen, kis elfordulasnal erezni az eroket, nagy erteknel ez eloszlik a nagyobb elfordulasra. Igy nullahoz kozel, mar kozepen vagy kis elfordulasnal van eros FFB, de oda surit be mindent, mig magasabb erteken eloszlik, igy "reszletesebb", de nagy a kilenges, hintazik.
FFB steer force output max="1.75000" – A "kimeneti" ero nagysaga
FFB steer force grip weight="0.50000" – A kormanyon erezheto eroket 2 dologbol szmamolja: "felfuggesztes" (cornering) es tapadas. Ebbol a kettobol all ossze az FFB. 0.0-nal csak a felfuggesztest szamolja, 1.0-nal meg csak a tapadast. A ket veglet kozott nem sokat erezni, vagy legalabb is tobbet kellene tesztelni;) Ha lenyeg, ha 1.0 fele kozelit, vagyis magas az ertek, akkor az esetleges teljes tapadas vesztesnel, teljesen megszunik, vagy drasztikusan csokken az FFB.
FFB steer force grip factor="0.80000" – Az elozo tapadas FFb ertekeket, milyen aranyban szamolja az elso es a hatso kerekek kozott. 0.0: hatso kerekek. 1.0: elso kerekek. A keto kozott meg logikus a dolog;)))
Remelem azzal foglalatoskodnak, hogy ezt az egesz reszt (ffb) ujrairjak;)
A felfuggesztes jonak tunik, ott sokat szamol, mozog minden rendesen. De nincs meg a (korrekt) kapcsolat a felfuggesztes es a kormany kozott.
Az a valtas ffb-efekt poen, de sajnos ugyanolyan kamu es idegesito mint a tobbi. Azt is a hajtaslancbol kellene szamolni: amikor a valtas miatt megfogja az autot a motorfek egy pillanatra, megrandul a motor stb.
Ugyanigy idegesit, amikor lenyegtelen mennyire magas vagy milyen a kerekveto, razza a kormanyt, mintha krampacskoveken mennek.
Az ffb erot is valszeg csak egy valamibol szamolja (talan sebesseg es kerek- kormany elfordulas), a tobbi semmi, ki-bekapcsolhato, allithato efekt.
Talan ez a hintazas is olyan miatt lehet, hogy lenyegtelen milyen iranyba mozog az auto, merre allnak a kerekek, mekkora a tapadasuk, az ellenalasuk: egyszeruen a kormanyon kozepallasban "nincs" ero, es csak az elforgatas mennyisegetol erosodik (kikapcsolva termeszetesen minden pluszt, ami "csak ugy" kozepre huz, raz, csillapit stb).
De a váltáskor a rántás a kormányom jópofa, nem is tudom miért nem jutott ez eszébe eddig másnak ( vagy csak én nem vettem még észre sehol ...)
fék fura : ha az egyik kerék a füvön addig nem blokkol míg a betonon lévõ is forog .
Raadasul, meg az engine sincs kesz;)
Az a regebbi FFB jonak tunt, kivettek, de allitolag dolgoznak rajta, tobben is hianyoltak.
FFB frictiont bekapcsoltam, kicsit állítgattam az erõkön, FFB dampert kikapcsoltam, mert az valami szörnyû hogy billeg tõle a minden :)
Driverben 400 fokra raktam a kormányt játékban is, igaz valamiért játékban jóval több (?)...
így egész használható .( Szigorúan csak szódával ...! )
Elolvastam a forumot: az Eurogamer HotLap miatt adtak ki, mert "vezethetetlen" (volt) a Caterham;)
FPS van elég ...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nem az a gond, hogy most itt tartanak, hog most ilyen, mert ez alap, hanem az lehet a gond, ha a jobb kormanyzast, az ffb-t hosszutavon sem tudjak/akarjak megoldani.
Látszik, ,hogy félig kész autókat rakosgatnak bele, csak hogy el lehessen mondani, hogy van ...!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Akkor inkabb mar SHIFT2, abban legalabb van egy tonna vegleges auto es vegleges palya;))))
Ha meg komolyabbat akarok offline, AI-val, esetleg esoben, akkor RACE07, es az alatta talalhato osszes felmillio hivatalos kiegeszites;)
Online-ra ott az iRacing - bar mostanaban nincs kedvem online-hoz;)
Egyedul tekeregni iR/nKP/LFS/FVA :D
Forma1-ezni meg F1 2011 :) <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Nem is FFB-vel van bajom ,egyszerûen egyenesen nem lehet menni vele :)
ez így kukába való úgy ahogy van .
De ha van Dev menud (F1), akkor ott erdemes elmenteni az FFB beallitast, es kiserletezni vele. A sok kamu razkodast kikapcsolni (kerekveto, gaz-, fek- es egyeb razasok), felhuzni az eroket (force, gain, weight, output), az exponent reszt meg minimumra vagy nullara.
Ott amerre és amennyit tekertem az úgy is volt, ilyen himbi-limbi, kacsázós, nonlineáris vacak ott nem volt , még F1C-ben sem .:D
Pedig fizika azért alakul szépen, némelyik régebbi autó teljes ok szerintem, csak hát így hogy -ahogy mondod- himbi-limbi az egész, sok élvezet nincs benne :)))
Mondjuk nem játszottam vele túl sokat...
De meg ebbe a nem tokeletesbe is, valamit belepiszkaltak az elejen (SimBin - GTR2/RACE), aztan ezt folytatta a Blimey!/SMS (SHIFT/CARS). Valami teljesen az alapoknal rossz, mintha a kormanyzasi eroket, elmozdulasokat, teljesen mas alapokbol szamolna, mint ahogy kellene. Eleve kozepallasban, lenyegtelen milyen a sebesseg, milyenek az erohatasok, valahogy nagyon gaz. Aztan meg az egesz egy nagy himbi-limbi erzes;)
Volt meg a korabbi update-tekben a CARS-hoz egy ffb bovitmenyes exe, amivel "sokkal" jobb erzesek jottek elo, de az megszunt...
A SimBin (RACE) irany sem tokeletes, de ott mintha ott javitottak volna rajta valamit.
Semmi beallitast nem talaltam, toe sok minusz, caster sok plusz, elso merevites felfele, aztan ennyi:) Igy egy kort tudok menni, dde aztan menekulok:)))
A menu meg mindig idegesito; a hatterben a film nagyon szep az autorol, de most mar kicserelhetnek egy renderre, ami mutatja az aktualis autot es palyat; az auto setup is maceras.
( Minták amúgy letölthetõk ...)
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Idétlen kormánykezelést leszámítva egészen tûrhetõ, ennél sokkal rosszabbakat is neveznek manapság szimulátornak :)