Screenracer#4388
Mi van rá vagy cuppanva accomra? Mitől kétes? A folyamatos sértegetésediddel mire akarsz menni? Azt hiszed sírvafakadok egy ilyen beszólástólés soha többé nem merek vitába szállni az öreg accossal? Akkor te még annál is ostobább vagy, mint ahogy gondolom. Amúgy nem tudom mi ez a 13 évesezés nálad. Gondolom amolyan iskolai trauma, hogy mindig elvették a 13 éves nagyfiúk a szendvicsedet. :DDD
Aztán csak elemezgesd, hogy hol irogatnak 13 évesek ilyeneket. Mellesleg ha ilyen buzisan "lebutusoznak" és "retardáltnak " titulálnak minden előzetes indok nélkül azt semmiképpen nem tudom jó szemmel nézni. És erre fel, se kezdtem el emlegetni a felmenőidet, annak ellenére se, hogy 100%-ig ők tehetnek arról, hogy itt szennyezed a levegőt. És mivel te egyből ezzel és valamiféle fizikai reakció kilátásba helyezésével reagáltál, hát hadd ne mondjam, hogy egy kúltúrlény lennél. Remélem az általad kilátásba helyezett két napban kitudod elemezni, hogy miért gondolom rólad, hogy csak szimplán egy bunkó vagy.