• precise
    Nem piszkálja a lelkemet, van annyi zsetonom, hogy ma megvehetnék ebay-ről egy kezdőknek való raceready versenyautót és itt london környékén mehetnék vele valami amatőr ligában, megdolgoztam érte.

A kérdésem nem erről szólt, hanem arról hogy TE kérdeztél rá, hogy mitől függ kinek a véleménye. én meg csak vissza kérdeztem. Egyébként szerintem te az illető véleményének a súlyára akartál rákérdezni, nem arra, hogy mitől függ, így viszont érthető hogy értelmezési problémák miatt beszélsz itt össze vissza.

Ha a "kis kedvencek" le lesznek mosva akkor áttérünk azokra amik lemosták őket. Így volt ez anno GP Legendsel is, részemről LFS-el is. Ettől függetlenül az előbbiek fizika szempontjából még mindig jobbak mind a CARS, de jelen esetben ez most nem mérvadó, csak megemlítettem.

A cars jelenleg fun-ra tök jó, miközben itt beszélgetünk folyamat nyomom a futamokat vele online. Mondjuk rendesen megaláznak (2mp/kör) mert még nem tudtam ráállni a 25méteres(kistúlzással) féktávokra 200km/h-ról.

Senkinek nem okoz örömöt, hogy szarra festi le a cars-t. Olyannak festik le az emberek amilyennek látják a versenytársaihoz képest. Az okozna örömet az idejárók 99százalékának ha a következőket írhatnák:
    "végre egy HC szim ami lemossa az összes eddigi HC szimet fizikában, ráadásul rengeteg a tartalom, jó az online támogatás, és a grafikai is piacvezető a kategóriában.

Kapise?