Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Igen, de azt mar nem akartam leirni😉
De igazabol, ebbol meg lehet egy nagy semmi is, vagy a vegen egy dobozos (plusz fizetos) akarmi😄
Ingyenes lesz, de mikrotranzakciós. Asszem az új tartalomért majd fizetni kell még azoknak is, akik befektettek, legalábbis a kisebb összegûeknek szinte biztos.

Alexease
Eddig mindig elerheto volt a szerver, legalabbis amikor en neztem, valszeg most/ma karbantartas vagy update van.

Vegtelensegig ervenyes😉 Nem elofizetes, foleg, hogy a vegleges elvileg ingyenes lesz😉
zzeN
Ezzel mikor lehet játszani? Este karbantartás volt, most meg nem tud a szerverhez csatlakozni.

más: Az elõfizetés meddig érvényes? Nem havi ugye?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lac coo
Jah, tényleg yeah, megnéztem 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
GoodYear lenne, de nem az, valszeg a liszensz miatt😊
lac coo
Year , nem ?

Amúgy meg mindegy , ez lenne a legkisebb baja... 😊))

Alexease
GripYeah Falcon gumik?! 😊))
lac coo

lac coo
OFF:

kifli
nekem lfs-ben is tetszik a kuplungkezelés
lac coo
27 rongy most egy PTI szett.
Nekem ilyenkor van a szülinapom, karácsony ,meg minden egybe, ráadásul a 40.ik 😄, lehet kisírok asszonytól egyet 😊)))

lac coo
Jah, igen 3 helyett egybe 😊))

Nem mondnod , hogy van jogsid??? <#eljen>

bardocz
Most egy 40 lovas kocsink van itthon, tökjó, azzal ilyenbe sose lesz részem, elõzés az teljesen kizárt vele😄
Alexease
Azert 4. helyett 1.-be nehez felrevaltani😉
De 3. helyett 1-esbe, mar lehetseges. Azt multkor sikerult eljatszanom, a Margit-hidon, elozes kozben, majdnem kifejeltem a szelvedot;D <#idiota><#zavart1><#conf><#fejvakaras><#wilting>
lac coo
NKP-ban nem vált szerintem ha nincs kinyomva a kuplung.Sõt egy jó kis félreváltás 4-es helyett 1-esbe és meghal az egész 😊

bardocz
Gumit direkt nem cserélek, kopjon csak!😄
Az viszont kár, hogy ott se mûködik a váltó rendesen. Egyedül LFS-ben lehet megölni akkor az autót, és ott is csak a kuplungot. Tiszta vicc.
Alexease
Kifogy a benya, arra figyelni kell😉 De az akkumulatort is le lehet meriteni;D Es persze, a gumit is cserelni kell, mert nem csereli le automatan a box-ban, igy egy ido utan szivas van😉
bardocz
nKp-ben meg van csinálva rendesen a váltó? F1600 alattam le szokott állni, de nem néztem még, hogy a váltó hal meg, vagy a benzin fogy ki 😄D
lac coo
Általában alapból nincs maxon a fékerõ azért nem blokkol még max lenyomásnál sem .

Driverben, vagy DXtweak-ben be lehet azt lõni ,hogy a valós pedál fél útjánál legyen a játékban a max. Jobb játékoknál , mint NKP simán a beállításoknál meg lehet jelölni hol legyen a kezdet és hol legyen a vége a pedál útjának ...

CARS-ben (is) inkább az bosszant, hogy megint csak dísznek van benne a kuplung, nem igaz , hogy olyan nehéz lenne megcsinálni, hogy ne váltson, recsegjen, menjen tönkre valami ha csak félig van kinyomva és úgy váltok 😞

SirAlo
De ha nem lehetne a jatekba lenyomni maxra a feket nem lenne tul gyenge a jatekba? szerintem a jatekokba is maskepp mukodik a fek mint a valosagba, mert ha ugy mukodne mint igazabol minden padlofeknel meg se moccana a kerek ugy befekezne 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

lac coo
Ez is, jó, talán legyártatni se lenne egy vagyon :

lac coo
Érzékenységet, linearitást, holtjátékot a kormány driverében is lehet állítani .

Mondjuk , tényleg egy loadcellás vacak kéne, én írtam az olcsóbbik verzió gyártójának ,de annyi a megrendelés, hogy csak elõjegyezni lehet, de még azt se mert nem válaszolt 😊))

Alexease
En felcsereltem a kuplung- es a gazpedal "lemezet", ugy kicsit kozelebb van, nagyobb, talan kenyelmesebb. Eleg az elet nyomkodni, annyi gaz eleg neki😉 Max a fekerot, fekpedalt lehet piszkalni, allitgatni, mivel eleve fake, hogy padloig lehet lenyomni a fekpedalt es hogy rugos, igy odaallitani a dolgokat, hogy csak feluton legyen a fekezesi resz, foleg a visszavaltasoknal. Erre (is) jo allitolag labdakat nyomogatni a pedal ala, de en nem probaltam😉 Cellas pedal kellene, de arra most nincs keret😉

Talan egyszer majd szetszedem, es gyartok ala valami bazi eros gumivalamit, hogy csak a feleig lehessen lenyomni, es onnan mar csak izombol max 1 centit😉 Ha lehet allitani a programbol az erzekenyseget, akkor meg jo is lehet😉
lac coo
G27-25 pedállal szoktak valamit csinálni ,hogy jobban lábra álljon a blipelés? Jó, béna vagyok még hozzá, az nem kérdés, de ha jobban lenyomom a féket akkor olyan magasan hozzá képest a gázpedál, hogy alig érem el ...
Akkor is csak a belsõ élét a pedálnak, marha kényelmetlen .

lac coo
Nem vagyok benne biztos de talán jövõ héten... Minden hónap elsõ hetében, vagy nem? 😊

macleody
10 ojrós frissítés mikor jön nem tudjátok? Nekem még a 86-os van
lac coo
Jaja, van biza, talán egyszer sikerül annyit ilyen "gyökér hóbortra" elköltenem 😊))

Alexease
Ha jol emlekszem, van nalunk is teszt lehetoseg valahol, persze jo penzert, de nem annyira veszes.
lac coo
Egyszer úgyis kipróbálok egy ilyent, anélkül nem halok meg 😊)) Legfeljebb valakit meg ölnöm .... 😊
Fõleg a kormányváltós V8-as modell! ISTEN !!!

lac coo
Gondolom csak azt veszi a kamera amit beszív a brutál turbo és fütyül-ordít a levegõ a fejed mellet a beömlõnél 😊

De itt egy másik, azért ezen látszik, hogy kicsit brutál a dög ( bár ez a V8-as lehet...)
Valójában a játékban a hang a legrosszabb ,semmit nem érezni abból, hogy a halálba huzatom 😊))

ÚRISTEN! Ennek milyen hangja van????

Alexease
Valami mar van, de eleg macera es lehangolo a ki-belepegetes es a menu miatt:/
Alexease
Eleg jo a grafikaja a programnak, valoban sokat fejlodott az utolso 2-3 build ota😊 De a hangja szar😊 Azon meg faraghatnanak valamit😊 <#idiota><#vigyor>
lac coo
De most már van valami hasonló kormány konfig rész mint IR-ben vagy NKP-ban....

lac coo
Nekem az Atom valahogy nem azt adja amire számítottam, döglött az egész...😞 ( Utas lábát érdemes nézni, vannak ám oldalirányú terhelések 😊)

Alexease
Az lenne a legjobb, ha minden kormanyfordulas (igazi, program, grafika) linearis es 1:1 aranyban lenne, es egyszeruen csak a kormanyzasi szoggel kellene jatszani a garazsban. Csak addig fordulna a programban a kormany es addig "mukodne" az igazi is, ameddig az autohoz tartozonak kell.

Ma mar a legtobbeknek olyan kormanya van, ami fordul annit amennyit kell (400-900 fok). Ha nem, akkor amire megjelenik a program veglegesben, aki komolyan gondolja a szimezest, mar annak is lesz😉

Csak csinaljak meg a grazst es a menuket, mert igy szar😊 Miert nem lehet lekoppintani pl. az LFS-t vagy az iR-t?!

OK, tudom, ez es az alapprogramjuk konzolokra, kontrollerekre is keszul, sajnos korlatozottak a lehetosegek...:/
A féknyereg öntvényházán rajt vannak az öntõszerszám azonosító számai is, szóval tényleg nem aprózzák el 😊

lac coo
Jah ,tudom .

Azért mert az olyan 😊

Igen, és ez valóban így néz ki a játékban is, nem holmi renderelt photoshopal retusált reklámfotók.

lac coo
No de annak a rugó-feszítõ izének miért kell kidolgozni még a recéket is ? 😊)))

Mondjuk ez csak VIP lehet, mert még nincs menet a csavaron 😊))

bardocz
Épp egy kuplung modellezését csináltam ma, már attól is agyfaszt kaptam néha, ettõl nem tudom mi lenne😄
lac coo

Nem aprózzák el a modellezést ! 😊

Kár, hogy nem lehet rögzíteni a kormány elfordulási szöget az autókhoz. Mert ugye minden autónál más és más. Meg az is zavar, hogy magamnak kell kitapasztalni, hogy melyik autóhoz mi a legjobb.
Azért jó lenne egy lista, pl 68-as f1 540 vagy 720fok?
A mai F1-ben 400fok, de a többi autóról fogalmam sincs... pl ariel mennyi?

Alexease
Jo lesz ez, csak meg faragniuk kellene ezt-azt rajta😉
A menu mar jobb, de meg mindig kicsit kenyelmetlen es idegesito😉
Ha mar a Shift-ben mukodott, itt is hasznalhatnak az instant setup-ot (autoban lehessen autot allitani), de ha mar, akkor legalabb a garazsban. A ki-belepegetes, toltogetes, setup allitas, toltes-mentes bosszanto, idoigenyes.
Ez az új design! Mi bajod, nem elég színes...? 😛

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo

lac coo
Nekem DX11-ben most ilyen szépség van 😊))