19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
precise #4355 Na akkor ki jön este funolni mercivel silverstone-ba? szervernév gondolom a nevem lesz (csige791) jelszó meg hunfun -
Screenracer #4354 Na, mond meg. Ha megszólalok itt rögtön mindeki velem akar beszélgetni. Ez a népszerűség átka. ;)
Az csak két hete volt? Nekem régebbnek tűnik. :) -
#4353 Latom Screenfighter baratunk ismet megejelent, es megint sikerult generaltatnia nehany tucat hozzaszolast.
Nem olvasok vissza, gondolom a ket hettel korabbinak az ismetlese. -
Screenracer #4352 Oké, ebben maradunk. :D -
precise #4351 és nekem van szövegértelmezési problémám. LoL. Itt fejeztem be, inkább jászok. -
Screenracer #4350 Oké. Én is játszom még a régi Starcraft-tal de mindenki az újat veszi már. De az hogy játszom vele, nem jelenti azt, hogy nem mosta el az idő. Erről ennyi. :) -
precise #4349 Én sosem mondtam ,hogy ez így marad, de gondolom nem is rám gondoltál.
Igen meghazudtolod önmagad, ugyanis ami szerinted nem jóslás az bizony az. Honnan tudod/tudjuk, hogy a következő "szimek"/autósjátékok milyenek lesznek??? Pl ki gondolta volna a SimBim-ről, hogy ki ad egy akkora fost mint a Raceroom??? Honnan tudjuk, Kunos nem megy-e el a simcard irányba a pénz miatt? Nem a Simracing lenne az első kategória ami kihal és 20 év múlva 30 éves játékokkal tolják az igazi hc fanok. Ott van pl a transport Tycoon, szerintem több mint 10 éves cucc, a grafika 286-oson is csúnyának számít mégis még mindig a legjobb(?) a kategóriájában és openTC formájában rajongók fejlesztgetik. Miért? Mert nincs rá akkora kereslet hogy olyat fejlesszen egy kiadó.
Szóval igen, jóslás amit csinálsz és folyamatosan változtatod az álláspontodat. Laccco legaláb folyamatosan azt mondja, hogy szar volt és lesz is. Én meg most is játszom vele, tetszik is de nem éri el egyik mai szim szintjét sem, azt meg nem tudom, hogy elfogja-e érni. -
Screenracer #4348 Ehhez nem kell jósnak lenni, hogy az ember kimondja, hogy a mostaniak pár év múlva sehol se lesznek. :)
Hol látsz ebben bármiféle konkrét jóslatot?
Az viszont konkrétan a jóslás fogalmába tartozik, ha valaki ennyivel a megjelenés előtt kijelenti, hogy a fizikában már semmi nem változik, csak a tartalmat bővítik ki és már így lesz kiadva. De ez nem csak a jóslás szabályait súrolja, hanem a hozzá nem értést is bizonyítja, hogy egyseknek gőzük sincs arról, hogy hogyan készülhet egy ilyen játék, csak okoskodnak és ők akarnak a nagy megmondó szerepében tetszelegni.
Szerinted meghazudtolom magam, vagy csak folyamatos értelmezési problémáid vannak? -
#4347 Nem hogy HC szimet, de használható laza autósjátékot sem tudtak még összedobni ?)SHIFT, vacak, Ferraris akármi meg egyenesen az ipar szégyene ! :DDDD
Fizikát nem finomítani kellene, hanem először csinálni alá valamit :) -
#4346 Még mindig arról megy a vita, hogy az SMS engedte a játékosokat belekotnyeleskedni a fejlesztésbe. Valakinek tetszik valakinek nem. Az már nyilvánvaló hogy az SMS mit szeretne. Egy tartalmas, kurrensgen autós játékot csinálni amiben minden benne lesz, tartalmilag, audióban és vizuálisan. Láthatóan foglalkoznak a graffal és fejlesztik ami egyes embereknek annyit jelent hogy szar szimulátor lesz... elég meredek elgondolás, de hát bármit gomdolhat bárki. A zinternet hatalma.
SMS hány hardkór szimulátort az elmúlt 7 évben? egyet sem. CARS viszont messze a legjobb autós játékuk lehet, ha majd elkészül, de hétről hétre leírni hogy szar és ne az esőcsepekkel foglalkozzanak az marha nagy blődség. Van egy munkatempójuk amit követnek és úgy fejlődik a játék. Sok mindent csainálnak, sokan egyszerre és így épül a produktum. A fizika finomítása, hogy hogy 2 hónap múlva lesz terítéken. Van mit csinálni, mert még semmi sincs kész, a fizika plána nincs. Más fejlesztők meg offscreen képekkel rukkolnak elő hetente...
Jó lehet ez, hogy mennyire jó majd elválik. Jelenleg még nem jó, mert sehogy sincs kész. -
precise #4345 Idéznék a #4314-es hozzászólásodból:
"de azt kell mondjam jönnek a trónkövetelők és ha nem is már novemberben, de egy-két éven belül a kis kedvencek le lesznek mosva."
Ahogy jönnek a válaszok, cáfolatok a hozzászólásaidra, úgy változtatod az álláspontod, majd másokat vádolsz szövegértési problémával, miközben te szenvedsz tőle. -
Screenracer #4344 Detektornak tényleg elég hülye vagy. :D -
#4343 Nem, én a hülyedetektor vagyok ..... -
Screenracer #4342 És ezt miből állapítottad meg? Már hogy közöm sincs a jó autósjátékokhoz? Mert azt találtam mondani, hogy folyamatosan blőségeket írsz ide válogatás nélkül? Vagy csak egyszerűen abból, hogy nem azt fújom itt néhányatokkal, hogy sose lesz ebből semmi, meg hogy ez semmire se jó? Ha téged ennyire zavar a jól kidolgozott grafika, akkor miért nem csak az rF2-vel játszol? Ott nem kell ezzel a traumával szembesülnöd. Másrészről meg, hogy visszakérdezzek téged az miért zavar, hogy szerintem meg nem olyan rossz, mint ahogy azt te itt próbálod beállítani. Te vagy itt a nagy megmondó aki tudja a tutit a jó autósjátékokról? -
#4341 Jó irányba halad, de olyan gyötrelmesen( egy előre-kettő hátra ...) hogy ebből az életben nem lesz normális játék. Talán talán nagy nehezen visszahozzák az rF1- szintet, de azt meg már megint csak nem nevezem jónak .....
Hogy hány vízcsepp van meg anyacsavar azt meg meghagyom a pisiseknek, ha dögunalom vezetni, sőt néha nevetséges, felőlem bármilyen grafika lehet .....Simraceway nektek nevetségesen rossz, mert nem csilli-villi, pedig a Cars álmaiban sem tart ott fizikában ahol az ! :)
Én itt be is fejeztem, majd röhögök magamban rajtad, idiótákkal minek beszélgetni ! :DDDD
Amúgy meg lassan teljesen egyértelmű, hogy közöd nincs a jó autósjátékokhoz, fogalmad sincs melyik milyen csak okoskodsz ( ami most már átment égőbe ....) és flémelsz, amíg ki nem raknak innen, és futhatsz az újabb regedért ! -
Laceee #4340 Azt hittem valami nagy változás történt a játékban, de csak a szokásos... Házigazda kellene ide, azt elküldeni pihenni 1-2 embert... -
Screenracer #4339 Neked le kellene igazolni valamelyik nagy csapathoz. Rengeteget megspórolnál nekik, hogy ha csak az első kanyarig kellene elmenned és máris tudnád, hogy jó az autó vagy nem. :D -
Screenracer #4338 Nehéz olyanokkal társalogni, akiknek komoly értelmezési problémája és ráadásul még a másikat próbálják hülyére venni. Egyszerűen úgy látom, hogy nem vagy képes mit kezdeni azzal a ténnyel, hogy ez nincs még kész, sőt messze van attól, egyszer. Másodszor, azt írtam, hogy jó irányba halad és ez nem jóslás, hanem az előzőekhez képest jobb a mostani. Nem tudom két hónap múlva ez hogy lesz. De ezek ilyen nyelvi finomságok a jelen és múlt idővel. Szóval jelenleg jó irányba halad és nem majd jó lesz. Remélem érted már a külömbséget. :D -
Mást én sem tudok mondani, első féktávon szándékosan elrontom ,és már ott tudom, hogy na ez megint kuka ....Mit mondjak mást, ha így van :)No most ezt tapasztaltam a legelő build óta.Néha volt, van új gumi , FFB, általában nem hogfy jobb lenne, de legtöbbször használhatatlan valamit gányolnak össze, jelenleg a placeholder fizikák a legjobbak, ott még nem próbálkoztak. Vagy van a totál sínautó, az a másik véglet, az se jó semmire ...
RF2-ben első megcsúszásnál fülég értem a szám, mert tudtam, hogy gyöngyszem ... :) -
#4336 Nade az a probléma amit ő jóstehetségnek hív azt én tapasztalatnak:D -
#4335 Komolyan, lövésem nincs mit akar, de tényleg ! :DD -
precise #4334 Én komolyan mondom nem tudom mit akarsz még mindig. Mi az, hogy nehezen megemészthető. Te azt gondolod, hogy én azért fikázom cars-t mert szerintem jobb mint mondjuk iR vagy nkp és ez zavar? Vagy nem értem?
Magyarázd már el érthetően mi a bajod plz.
Eleinte azért szóltál meg másokat mert jóshtehetségük van stb. Most azt mondod még nem jó de jó lesz. akkor neked nincs jóstehetséged? vagy az csak neked lehet?
-
#4333 Hát te kajak bolond vagy, esküszöm ! :DDDD -
Screenracer #4332 Te aztán nehezen viseled el más véleményét, de ha már hozzászólsz, akkor próbáld értelmezni is. Pont te vagy az aki megakarja magyarázni, hogy mi a jó szim és pont te vagy itt az egyik legnagyobb árkádcsávó. Már ne haragudj, de akinek az elején volt jó a CARS, amikor a legközelebb volt a árkádhoz és te példálózol itt a legtöbbet a szintén árkád F1-el, akkor hadd ne te legyél aki a HC szimek zászlaját lobogtatja és telitorokból üvölti egymásután a legnagyobb blődségeket. Ki flémel? Én? Vagy te aki nem tud egy normális kört menni vagy ki se próbálja az adott legújabb buildet, csak beírogatja ide autómatikusan, hogy ne ez a build is kuka. Ismerős? Hónapok óta ezt csinálod. Ha én flémelek, akkor te egyenesen csak trollkodsz. Érvelni meg nem tudsz csak ilyeneket irogatni mintha ez megmagyarázná, hogy miért is vagy noob. :D -
#4331 Hát rakjál rá valami normálisat, egyszer kibírod ! :) -
#4330 Azzal nincs is baj csak hamar elfogy a fék:D -
#4329 Mindegy az, ott legálabb van hely elengedni a többit, nem 50 méteres egyenesek vannak. Amúgy YT-on láttam videót, hát elég izgi lehet az VTS-el is! :))) -
#4328 Természetesen előtte rágyúrok cars-ban gamepaddal:D -
#4327 Én most át tettem a székhelyem németbe tervezem Nurburgring Nordsheife egyszeri bevételét:)) csak oda karcsú lenne a vts:D itt meg diesel mondeo van:D -
#4326 Kíváncsi leszek novemberben mi lesz ebből. Bár a graf. és a multi platform nem kecsegtet hc szimet... -
#4325 Elején még azon győzködtél minkett, hogy ez bizony jó, senki nem jós , lehet ebből még akármi is (Viktor is azt mondja ugye, csak még beta az ország ...), de ne próbáld már elhitetni velünk hogy ez jó, mert ez semmire nem jó....Persze kinek mi a jó.
Most meg homlokegyenest mást mondasz, hogy igen ez még nem jó de jó lesz....
Flémelésen meg okoskodáson kívül akarsz egyáltalán valamit ? -
#4324 :)) -
Screenracer #4323 Az LFS-t meg egy csomóan egérrel tolják. Szóval tényleg ez a komoly szim mércéje? :DDDD -
#4322 Kár, megnéztem volna , YT-on sincs már fennt, vagy valahol ?
ringre úgy sem jutok ki, rohadt drága, nézegettem Euroringet, az még egyszer életemben beleférne, de a kis vackommal meg nem sok értelme lenne, hogy állándóan letojjanak a pályáról :))) -
Screenracer #4321 Értem én, de ezt miért a megjelenés előtt ennyivel akarod elvárni? Pont ezt ugatom egy ideje, hogy több éve fejlesztett cuccokhoz hasonlítasz egy még félkésznek se mondhatót. Nem én beszélek hülyeségeket, hanem te nem tudod felfogni, hogy olyat vársz el ami még nem kell hogy elvárható legyen. Gondolom nehéz megemészteni, hogy ez így félkészen már sokkal jobban játszható, mint más kész játékok, de ez van. Biztos nem sok fejlesztés alatt lévő játékkal játszottál még. Nekem is ez az első, de úgy látszik én meg tudok vele bírkózni, hogy annak ellenére, hogy naponta tolom vele még koránt sincs kész. Ez van, törődj bele. Mi értelme van jósolgatni, az már az inkáknak se jött össze. :D -
#4320 Az te sem hiszem komolyan:) láttam én is:) biztos nem a rendes playerek között. -
GPx8 #4319 Nem jelent semmit. iRacing-et meg majd lehet tablet-ról tolni. -
#4318 :DD az biztos komoly szim amiben külső nézetből banánnal tolják a legtöbben:DDDD alá cars:( -
#4317 Megvan még most is:) nincs:( -
precise #4316 Nem piszkálja a lelkemet, van annyi zsetonom, hogy ma megvehetnék ebay-ről egy kezdőknek való raceready versenyautót és itt london környékén mehetnék vele valami amatőr ligában, megdolgoztam érte.
A kérdésem nem erről szólt, hanem arról hogy TE kérdeztél rá, hogy mitől függ kinek a véleménye. én meg csak vissza kérdeztem. Egyébként szerintem te az illető véleményének a súlyára akartál rákérdezni, nem arra, hogy mitől függ, így viszont érthető hogy értelmezési problémák miatt beszélsz itt össze vissza.
Ha a "kis kedvencek" le lesznek mosva akkor áttérünk azokra amik lemosták őket. Így volt ez anno GP Legendsel is, részemről LFS-el is. Ettől függetlenül az előbbiek fizika szempontjából még mindig jobbak mind a CARS, de jelen esetben ez most nem mérvadó, csak megemlítettem.
A cars jelenleg fun-ra tök jó, miközben itt beszélgetünk folyamat nyomom a futamokat vele online. Mondjuk rendesen megaláznak (2mp/kör) mert még nem tudtam ráállni a 25méteres(kistúlzással) féktávokra 200km/h-ról.
Senkinek nem okoz örömöt, hogy szarra festi le a cars-t. Olyannak festik le az emberek amilyennek látják a versenytársaihoz képest. Az okozna örömet az idejárók 99százalékának ha a következőket írhatnák:
"végre egy HC szim ami lemossa az összes eddigi HC szimet fizikában, ráadásul rengeteg a tartalom, jó az online támogatás, és a grafikai is piacvezető a kategóriában.
Kapise?