Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #4314 Sajnálom, hogy ez piszkálja a lelkedet, de megdolgoztam érte, hogy legyen ilyenem. Amúgy meg sportkipufogó rendszert rakattam rá, nagyobb felniket, Brembo fékeket, Koni gátlókat a tornyok közé merevítőket, stb., hát igen, sok autóhoz képest ez egy versenyautó. Sajnálom, hogy nem az rFactorból vagy az iR-ből tanultam meg vezetni, de akkoriban még PC se volt. A többiről inkább nem teszek említést mert nem akarlak sokkolni. :D
Hol írtam, hogy majdnem versenyautó? Olvasd el újból.
És azt se írtam sehol, hogy a CARS már egy kész HC szim, csak azt hogy ennek már semmi köze se a Shiftekhez és főleg azolyan árkád szarokhoz, mint az F1 2012. Ennyi. Ez már most sokkal többről szól így prealpha állapotban is. Lehet, hogy sokaknak nem tetszik, akik szerint csak az nK, az iR, az rF vagy az LFS létezik, mint szimulátor, de azt kell mondjam jönnek a trónkövetelők és ha nem is már novemberben, de egy-két éven belül a kis kedvencek le lesznek mosva. Más szelek fújnak már. És azért fúrcsa, hogy pont a számítástechnikában van ennyi maradi ember. Ez olyan, mint amikor mindenki fikázta Win 7-et, hogy ő márpedig nem cseréli le az XP-t. Már alig beszél valaki az XP-ről. :D
Semmiről nem akarlak meggyőzni, csak leírtam, hogy nagyon nincs igaza itt sokaknak és ráadásul nincs sok alapja se, hogy itt adja a szakértő szimulátorost. Eddigi tapasztalataim serint a CARS nagyon jó úton halad az egyszer biztos és szerintem, ha novemberig nem készülnek el, akkor megint eltolják a határidőt, láttunk már ilyet más játékoknál is. De, ha kiadják is, ahogy igérték az sem jelenti, hogy a bennmaradt hibákat ne lehetne patchelni. De tudod mit, ha nektek néhányatoknak ez okoz örömöt, hogy a megjelenés előtt ki tudja szarabbra lefesteni, hát legyen, de legyen valami igazságalapja is dolognak, oké? Mert az elég szarulhangzik, hogy az eleje óta nem változott. Az elején pont olyan volt mint a Shift és a Shift 2 keveréke, azóta szinte újraírtak mindent. Azt elfogadom, hogy nem változik olyan ütemben, ahogy én is szeretném, de türelmesnek kell lenni, egyébként is már kifizettem, visszamondani nem fogom és minden megtorpanáskor nem fogom fikázni, majd akkor esetleg ha már a béta lesz kint, akkor viszont teleírom az SMS fórumát, ha kell. :) Ilyen egyszerű.