19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Zsoltee_a_bator #4315 Formula A pl eleg sokat valtozott megjelenese ota - ezzel egyutt persze meg mindig messze van egy FVA vagy GSC szinttol. De majd majd meglatjuk a megjeleneshez kozelebb. Ha beleolvasol a physics forumba, a fele a motornak meg mindig placeholder + meg csak most kiserletezgetnek, hogy kell parameterezni a modellt.
Igazabol az uj Raceroom olyan kapitalis csalodast okozott, ahhoz kepest ezzel a projecttel optimista vagyok. -
Screenracer #4314 Sajnálom, hogy ez piszkálja a lelkedet, de megdolgoztam érte, hogy legyen ilyenem. Amúgy meg sportkipufogó rendszert rakattam rá, nagyobb felniket, Brembo fékeket, Koni gátlókat a tornyok közé merevítőket, stb., hát igen, sok autóhoz képest ez egy versenyautó. Sajnálom, hogy nem az rFactorból vagy az iR-ből tanultam meg vezetni, de akkoriban még PC se volt. A többiről inkább nem teszek említést mert nem akarlak sokkolni. :D
Hol írtam, hogy majdnem versenyautó? Olvasd el újból.
És azt se írtam sehol, hogy a CARS már egy kész HC szim, csak azt hogy ennek már semmi köze se a Shiftekhez és főleg azolyan árkád szarokhoz, mint az F1 2012. Ennyi. Ez már most sokkal többről szól így prealpha állapotban is. Lehet, hogy sokaknak nem tetszik, akik szerint csak az nK, az iR, az rF vagy az LFS létezik, mint szimulátor, de azt kell mondjam jönnek a trónkövetelők és ha nem is már novemberben, de egy-két éven belül a kis kedvencek le lesznek mosva. Más szelek fújnak már. És azért fúrcsa, hogy pont a számítástechnikában van ennyi maradi ember. Ez olyan, mint amikor mindenki fikázta Win 7-et, hogy ő márpedig nem cseréli le az XP-t. Már alig beszél valaki az XP-ről. :D
Semmiről nem akarlak meggyőzni, csak leírtam, hogy nagyon nincs igaza itt sokaknak és ráadásul nincs sok alapja se, hogy itt adja a szakértő szimulátorost. Eddigi tapasztalataim serint a CARS nagyon jó úton halad az egyszer biztos és szerintem, ha novemberig nem készülnek el, akkor megint eltolják a határidőt, láttunk már ilyet más játékoknál is. De, ha kiadják is, ahogy igérték az sem jelenti, hogy a bennmaradt hibákat ne lehetne patchelni. De tudod mit, ha nektek néhányatoknak ez okoz örömöt, hogy a megjelenés előtt ki tudja szarabbra lefesteni, hát legyen, de legyen valami igazságalapja is dolognak, oké? Mert az elég szarulhangzik, hogy az eleje óta nem változott. Az elején pont olyan volt mint a Shift és a Shift 2 keveréke, azóta szinte újraírtak mindent. Azt elfogadom, hogy nem változik olyan ütemben, ahogy én is szeretném, de türelmesnek kell lenni, egyébként is már kifizettem, visszamondani nem fogom és minden megtorpanáskor nem fogom fikázni, majd akkor esetleg ha már a béta lesz kint, akkor viszont teleírom az SMS fórumát, ha kell. :) Ilyen egyszerű. -
#4313 Nem neked volt regebben c2vts-ed, a hungaroringes video nincs meg veletlenul ? :) -
#4312 Szerintem ne is akarjátok megtudni. Vannak reménytelen esetek, akikkel nem lehet mit kezdeni. Na, ő sajnos ilyen. -
precise #4311 Attól függ-e, hogy kinek van m3-as majdnem versenyautója?
Kifejtenéd egyébként, hogy pontosan miről szeretnél minket meggyőzni? -
Screenracer #4310 Bocsi, nem tudtam, hogy attól függ valakinek a véleménye vagy az illető IQ-ja, hogy mikori az accountja. Most ezekután te akarsz az én eszemre hivatkozni. Azt viszont elhiszem, hogy vén vagy, mert a nézeted id eléggé betokosodott. :D -
#4309 Sajnos olyan vén troger vagyok :) hogy lassan csomó embernél az accom öregebb:) ezt nem rá értettem hanem általánosságban:D -
#4308 Fizka s emmit nem valtozik elejetol fogva probalgatom, valamit piszkagatnak aztan ennyi. Az elso buildekben kb olyan volt vagy meg jpbbint a mostani jobbak, akkor meg is toltam vele egesz hosszu versenyeket. Jelenleg a legtobb auto hulladek. -
#4307 Potosan, ennyi..... -
#4306 Közben megnéztem mikori acc:) -
#4305 Én kérek elnézést:))) -
Zsoltee_a_bator #4304 Potencial van benne szerintem, hogy egy jo autos jatek/szim/ki-hogy-kategorizal legyen. Nagyon messze van meg a tokeletestol, de olyan gyorsan valtozik, amire meg nem volt pelda szvsz, igy barmi kisulhet belole.
Nagyobb gond, hogy ovis flame spam lesz a forumbol. -
#4303 Van benne esocsepp, meg anyacsavar ? Nincs! :))) -
precise #4302 Lajcsi. Vedd már észre magad. Kb 2 órája én magam hoztam létre egy eventet ma estére Cars-al funolni. Tehát játszom vele, tetszik, de jelenlegi formájában nem felel meg szimnek. Ha később majd megfelel akkor örülünk, ha nem akkor is mert fun-ra már most is. jó. -
#4301 Próbáltam az eszedre hatni de ezzel a kommentel jelezted felém hogy te nem rendelkezel ilyen testrésszel...
Mint autós játék és verseny játék nem mutatott semmit az LFS?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD szerintem itt én be is fejeztem veled a társalgást:))) Amiket irkálsz az alapján neked a Forza és a GT a versenyjáték:D mert sok licencel rendelkeznek:D Részemről ennyi :D -
Screenracer #4300 Figyelj Lolka, azt is tudud, hogy mennyi ideig fejlesztették az LFS-t mielőtt a képedbe tolták? Nem hiszem, mert akkor nem egy ekkora baromsággal nytottál volna. :) Mellesleg az LFS azóta se sokat fejlődött. Mint szimulátor valóban jó dolgokat vonultatott fel, de mint autós vagy versenyjáték egy nulla közeli adathalmaz. Fantasy pályák és autók, ennyi. és évek óta nem bővült még a fantázia kerete se.
Remélem a jóslásért nem kérsz pénzt. :D -
#4299 Figyelj Don Quijote.... miről beszélsz? kijött az LFS első játszható alphája ahol a az üvegeken nem lehetett belátni de egyből átjött hogy bazz ez mennyire komoly cucc szimulációban(az addigi dolgokhoz képest) namost ha érted nem másfél év után várom el hogy legyen fizika hanem kb az első az első játszható alfánál....
Ezt novemberben kiadják nem igazán fog semmit javulni max minimális finom hangolás pályákat és autókat tolnak bele és kész.. ez egy autósjáték lesz lehet hogy annak jó ahogy Kunos mondaná SIMCADE:) ennyi felesleges -
Screenracer #4298 [i]"Ti ertitek hova akar kilyukadni , vagy hogy nagyjabol mirol karattyol ? Mert en mar total nem... :))))" [i/]
Te írtad nem én. :D -
Screenracer #4297 Rallyiztam korábban, amatőrként és nem azért hagytam abba, mert életveszélyes, hanem azért mert baromi drága. Erről ennyit.
Alább írtam, hogy jelenleg van egy BMW M3-asom kisebb átalakításokkal, ami utcaiként is a legtöbb utcaihoz képest versenyautónak számítana és mentem már vele a Hungaroringen és az A1 ringen is. Ha lenne egy saját gumiszállítóm, akkor ezt sűrübben is megcsinálnám, de mint mondtam az autósport rohadt drága. :D -
#4296 Aztaqrva......Tenyleg ilyen buta vagyok, hogy azt sem ertem mit akar mondani ? :))) -
Screenracer #4295 Nem azért mert iracingeznek, hanem azért mert sokkal többet ér a kisújjuk is mint a te egész életed. :D
Sajnálom, ha nincs annyi képzelő erőd, hogy belásd, egy alig másfél éve készülő, mondhatjuk egy alapjairól kezdett játéktól azt várod, amit egy több éve lassan egy évtizede fejlesztett játéktól, mint pl. az iR vagy az rF, és hajtogatjátok, mint valami mantrát, hogy ez így szar meg úgy szar. Ezt mind arra alapozod, mert te az iR-rel játszol és akkor már te is lettél a megmondó, a bölcs és egyben a hivatott is. -
precise #4294 Vezettem VFTS-et, nem lassan, de nem is úgy mint egy profi rally versenyző. Nem is tudnám úgy, de nem is akarnám mert szerintem életveszélyes. Ezért szimezek. -
precise #4293 Magyarul értesz-e? -
#4292 "A szimulátorok azoknak valók akik a valóságban is eltudnak vezetni egy-egy verseny autót a profiknál kicsivel lassabban. A többi embernek ott van az nfs shift."
Te milyen versenyautót vezetsz az életben? -
Screenracer #4291 Ááá! Szóval már azt is megmondod, hogy ki szimulátorozhat és ki nem. Ez tök jó. :) Mint lentebb írtam én a valóságban is el tudok vezetni egy-két autót, de nem szándékozom versenyzői babérokra törni. Tehát nekem akkor Shift való. Köszönöm. Már megérte idejönni.
Mellesleg, ha valóban tisztában lennél a szimulátor fogalmával, akkor belátnád, hogy a CARS teljes mértékben megfelel a szinonimának. Ha érted mire gondolok.
Miért is probléma, hogy én megvagyok győződve róla, hogy jó lesz és és még a te fogalmaid szerint is szimulátor lesz? Azért mert nem vagyunk egy véleményen? Miért is kellene? Miért van neked ezzel gondod? Ez CARS topik nem? Ha nem tetszik, hogy van akinek tetszik, akkor menj az iR topikba és beszélgethetsz, meg fényezheted az iR-t amennyire csak akarod. -
precise #4290 Azért nincsenek itt, mert valszeg iracingeznek :) ...és eszükbe sem jut egy ilyen (jelenleg) hulladékkal szarakodni.
Mit akarsz egyébként bizonyítani? Azt hogy a Cars jó szim mi meg bénák és hülyék vagyunk? -
Screenracer #4289 Ez pontosan hány százaléka a szimulátorral játszóknak? És talán nem kellene összekeverni az itt véleményt nyílvánítók és az ő teljesítményüket, mert szerintem a felsoroltak közül egyik sincs itt aki ezerrel fikázza CARS-t. És ez még azért is van mert ilyen emberek valódi sportemberként állnak a dolgokhoz és már nagyon is tudják, hogy milyen nehéz közelkerülni egy valódi versenyautóhoz. Ők inkább valószínüleg támgatnák, hogy minél többen kapjanak kedvet és nem elvenni akarnák mindenki kedvét. A GT sorozatból is elég sokan kerültek be a való versenyzés világába, pedig tudtommal a GT sincs a legjobb szimulátorok között jegyezve. Szóval ez szerintem inkább a kiírásoknak köszönhető, hogy lehetőséget adnak, hogy valaki kipróbálja magát a valóságban is és a szerencse is közrejátszik, mert akik bekerültek azokat is megversenyeztetik egymással. Szóval ez nem teljesen úgy működik, hogy felállok a monitor mellől és beülök egy versenyautóba. :D -
#4288 Hat ha valaszthat , a sok es a kuva sok kozott szerinted ?
Szimulator ksziteshez elhivatottsag kell, ok meg nem ezen a vonalon mozognak.
De ismet hangsulyozom ,nem is varok ezektol szimet, csak valami olyan fizikat ffb-t, hogy ne kapcsoljam sirva ki fel perc utan ! :))) -
precise #4287 A szimulátorok azoknak valók akik a valóságban is eltudnak vezetni egy-egy verseny autót a profiknál kicsivel lassabban. A többi embernek ott van az nfs shift.
Senkinek nem kell sehogy érezni, mindenki úgy érez ahogy akar. A probléma az, hogy te egy jelenleg nem szimulátorra akarod ráfogni, hogy az , vagy hogy az lesz, meg jó lesz. Ennyi a gond nem több. -
precise #4286 Nem biztos. Egy kiadónak sokszor több ezer részvényese van, ott nagy nyereség kell, hogy mindegyiknek jusson elfogadható jutalék. Itt hozzájuk képest csak néhány emberről van szó, így nekik kisebb bevétel is bőven sok. -
#4285 Még szép hogy profitot akarnak termelni. Ha nem így lenne neki sem álltak volna. -
Screenracer #4284 Na látom kapizsgálod. Akkor a kérdések. Hány elrontott kombináció után tudod megtenni azt a tíz másodperces etapot egy szimulátorral? Hányadik próbálkozás után halnál meg a valóságban?
Attól, hogy te nem játéknak tekinted, attól még az.
De attól, hogy te ezt így éled meg, miért kell másnak is ugyanígy érezni? -
#4283 Ha penzt akarnak keresni, mivel a maguk uraik, akkor biztos hogy nem lesz szim. -
precise #4282 Hát azért akik szimben igazán jók voltak azaz istenadta tehetésgek, mikor átültek igazi vasba az első méterektől kezdve menték a top időket. Nem kell messzire menni Wéber Gabi, Kiss Norbi, Michelisz Norbi. Tehát ha egy szimben tényleg jó vagy azaz tehetséged van az autóversenyzéshez akkor az az eredményeiden meglátszik.
Megnéznék egy NFS World-ben jók közé tartozó mikor venné fel a versenyt mondjuk velük.
Ahhoz, hogy valaki jó grafikát csináljon nem kell ész, 10milliárd poligonos modellek aztán jónapot. A grafikának általában a gépek teljesítménye, a munkaerő hiánya, megfizethetetlensége szab határt. Ha van kiadód nem csinálhatsz jó szimet mert a kiadó részvényeseit a pénzük érdeklik. A Cars ezért lehetett volna (talán lesz is) jó szim, mert elvileg saját maguk a kiadójuk is. Ezért csalódás eddig amit csináltak. -
#4281 Azért emeltem ki, hogy játék, mert én a magam részéről, mikor rF-el versenyzek, akkor azt nem játéknak tekintem. Ha játszani akarok, akkor pl. Battlefieldezek. Egyébiránt, hidd csak el, hogy nem kellenek hasonló feltételek, hogy azonos időt menj. Mondok egy példát, az érthetőség kedvéért: veszel egy kanyarsorozatot, ami a valóságban 10 mp alatt tehető meg. Az arcade fossal kb padlófék-padlógázzal mész végig ugyan ezen a szakaszon, de vért hugyozva se sikerül 10 mp alá nyomni az időt. A szimulátorral napokat gyakorolva azt a kanyarkombinációt, tökéletes fék és gáztechnikával, finoman adagolva tudod csak megcsinálni a 10 mp-es szakaszt. És ahhoz, hogy ezt végre is tudd hajtani, úgy ahogy a valóságban is, kell, hogy jó fizikája legyen a programnak. Érted-e már?
És hogy miért nem mennénk ilyen időt egy valódi versenyautóban? Leginkább azért, mert összefosnánk magunkat a G erőktől, meg hogy hiba esetén elszállunk a francba :) -
precise #4280 I. Cars HunFun -
#4279 Ti ertitek hova akar kilyukadni , vagy hogy nagyjabol mirol karattyol ? Mert en mar total nem... :)))) -
Screenracer #4278 Ebben a 40000-ben benne vannak azok is, akik csak az ingyenes időszakokra léptek be és utána nem lettek előfizetők többé. :D
Nem tudom miért nézel le egymillió kisgyereket, akik csak játszani akarnak és kész? Te mennyivel vagy több mert te nem játszol a shiftekkel? Ettől már igazi autóversenyzőnek hiszed magad? Te is csak a monitor előtt ücsörögsz, nem? :DDDD -
Screenracer #4277 Hát azért nem. Azért kellenek a hasonló feltételek, ahhoz, hogy olyan átlagsebességet produkálj és olyan időket menj, mint a valóságban. Ráadásul, ha ezt tudod produkálni más komolyabbanak mondott szimulátorban is, akkor felmerül a kérdés, hogy azokban, hol van a könnyítés, mert arra fogadni mernék, hogy a valóságban, ha egy ugyan olyan autóba beülnél még a limitidőt se futnád meg, ahogy én se nagy valószínüséggel. Főleg nem annyi géposztályban amennit egy ilyen játékban ki lehet. Apropó játék. Az rF2, az iR, a netKar az nem játék? Remélem nem azt akarod mondani, hogy az már olyan mintha valódi versenyző lennél és az véresen komoly vagy olyan értékkel bírna, mint az igazi autóversenyzés? Ez akkor egészen más problémákat vet fel. :) -
#4276 Pontosan. 40000 ELŐFIZETŐ. Nem pedig 1 millió kisgyerek, akinek megvette apu a needforspeedet, mert kisírta magának, aztán 1 hónap múlva kuka.