Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pontosan mi a beállításoknál a steering damper saturation ?
Mert most viszonylag szépen lehet kormányozni, csak valami spring effekt fura benne, mintha csónakban ülnék 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Most a legfrissebb pletykak szerint eppen ezt hegesztik: http://www.racesimcentral.com/news/2011/11/test-drive-ferrari-announced-for-2012/ 😊)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Shift-be nem volt baj a kormanyzassal addig amig 100 alatt mentél...utánna valahogy bizonytalanná, irányíthatatlanná vált az egész.
Az Apollo az uj auto (amin mar valtoztattak is), plusz krt palya: Belgium Forest (valszeg Spa 😄), es California Speedway (gondolom Laguna Seca).
Némelyik autó nekem nagyon bejön, élvezetes vezetni, kiszámítható, érezni és "hallani" lehet a tapadást, új hangok is nagyon jók. Ilyen pl az összes formula autó, a 68-as lotust nagyon nehéz vezetni de abban meg pont az a kihívás, mondjuk az még kicsit fura.
Aztán a kart meg az atom bûnrossz, egyszerûen vezethetetlen, és nem sok köze van a valósághoz. 😊
Kartozni szoktam haverokkal, ott van egy kevés viszonyítási alapom is, igaz csak 9-16 lóerõs hobbikartokkal mentem még. 😊
A fizikát hasonlítani más játékokhoz nem igazán tudom, szerintem nem is lehet.
Na mindegy én bizakodó vagyok. A grafika lenyûgözõ továbbra is 😊
My Life for Freedom!
Azigen! 😄
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Amúgy nekem most már egész elviselhetõ, már majdnem olyan mint a codi féle játékban
Amugy Imola a leginkabb gepigenyes palya? ott a celegyenesbe erzodik hogy leeesik az FPS
Elrontották a menüt több helyen, pl video settings. Ariel atom vezethetetlen, semmi tapadás mint ha jégen mennék. Megint shiftes kacsázás minden autónál. Ariel lodolás még mindig szar, de ezen már csak vigyorgok 😊. Bathrust játszhatatlan nem fog meg a korlát... na mindegy nem sorolom, ez most össze lett csapva hamar gyorsan péntekre legyen valami.
<#boxer>#boxer>
Tegnap leszedtem, ma megnéztem és du már itt az új verzió. 😊
Igyunk sört jól!
hülye vagyok vagy vak? 😄
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Nem bírtam volna várni egy hónapot látva, hogy izzik a fejlesztés. 😊
Ahogy Alex mondta: kíváncsiság fél egészség 😊