• Screenracer #4269
    Oké, aláírom rF2 után lehet, hogy rosszabb vagy más inkább. Azt is elhiszem neked, hogy már sok játékot végigkövettél a prealpha fázistól a kész produktumig, igaz hogy az én tudomásom szerint ez az első ilyen szimulátor amibe ilyen korai szakaszban bepillantást engedett a fejlesztője, mert eddig legfeljebb az openbéta volt az, amit a legkorábban eltudtunk érni. Na mindegy ezen nem veszünk össze. A grafika szerintem igenis fontos, ugyanis 2013-at írunk és nem egy pixelhalmazt szeretnék irányítani a monitoromon.
    Nem szokásom, de mivel te azt írtad, hogy az rF2 után vezetve ebben nincs egy normális fizika, ezért be kell valjam, hogy nekem egy ilyen BMW M3-asom van, némi módosítással az utcaihoz képest és igen sok hasonlóságot fedeztem fel a játékban a saját autómhoz hasonlítva, de rögtön hozzá is teszem, hogy nem ugyan ilyen GT verseny autóm van és nem is egy az egyben ugyan az az érzés. De, ha egy játék képes hasonló feelinget teremteni, akkor abban azért van némi hozzáértés, ha egyes monitorpilóták foggal-körömmel állítják, hogy ez úgy szar ahogy van. :D