19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#4275 Attól még nem lesz FIZIKÁJA egy programnak, hogy azonos időt mennek a szimulátorbeli autóval, mint az igazival. Akármilyen árkád fost is be lehet úgy lőni, hogy azonos időt menj, anélkül, hogy minimális kihívás is lenne az autó vezetésében.
Az, hogy egy szimulátornak nincs fizikája, az azt jelenti, hogy kicsit sem érzed azt, hogy az autóval éppen mi történik, mi fog történni és ha megtörténik (pl egy túlkormányzottság), nem tudod megoldani a problémát olyan technikával, amivel az életben megoldod. Ebben a JÁTÉKBAN (mert ez játék lesz, nem szimulátor) tehát nincs és fizika, mert ebben a játékban kicsit sem érezni, az autó működését, tapadását, és sorolhatnám... tehát fizikáját.
-
Screenracer #4274 Te most megfenyegettél vagy mi akar ez lenni? :DD -
Screenracer #4273 A véleményem az, hogy ez a játék soha nem lesz olyan vérbeli szim, mint a netKar vagy akár az iR. Nem azért mert nem lennének képesek egy-két éven belül egy hasonlót csinálni, hanem azért, mert előbb pénzt kell keresni, megalapozni a hírnevüket valami komolyabbal, mint a Shiftek voltak, ami már mellesleg látszik is, hogy menni fog, és ha majd az eladások bizonyítják, hogy érdemes volt ennyit dolgozni a projekten, akkor esetleg, mondom esetleg úgy döntenek, hogy érdemes azt a fizetőképes "maroknyi" hardcore szimulátorost is kiszolgálni.
Csak gondolj bele, hogy az iR nem tudom hány év után tavaly jelentette be a negyvenezredik előfizetőjét, az F1-ből és a Shiftekből millókat adtak el, a Kunos nekiállt a szintén csilivili AC-nak, amiről még nem sok minden kézzelfoghatót mondhatunk el, mellesleg szerintem sokkal "lájtosabb" lesz, mint az nKpro. A SimBin is egy sokkal inkább könnyedebb szimulátort hozott össze az R3E-vel és még semmi a GTR3-ról, ami szintén egy csilivilinek igérkező szimulátor lesz, ha lesz belőle valami egyáltalán. Az rF2 meg mindig készülget, jó fizikája van ezt aláírom, de ennyi év tapasztalat ami az ISI mögött van ez a minimum. :)
Azt aláírom, hogy még korántsem a legtökéletesebb ez a játék, beleértve a fizkát is. Azzal is egyetértek, hogy sokakat meg lehet venni csak a külsőséggel, itt van pl. a Codemasters összes utóbbi autósjátékai. :D -
#4272 Azert ne menj tul messzire, konnyen szukseg lehet egy ujabb kamu regre..
Semmiert nem harcolok foggal korommel, ha atomjo lenne akkpr.most azt irnwm, de mivel a ~125- os build ota ilyen gagyi, igy azt mondom hogy gagyi. Ez ilyen egyszeru.
Amugy szerintem nulla fogalmad van az egeszrol, szoval kar szobaallni veled . :))) -
#4271 Senkit nem akarok piszkalni, de egy holtbiztos: ha ennek a jateknak otszor ilyen jo fizilaja lenne, jobb mint barmi mas jelenleg, de fepe ilyen grafikaja, akkor a jelenlegi userek fele most nem itt lenne !
Ez pont olyan mint kinevetnek vapakit ,hogy hogy lehet olyan vacakkal jatszani mint simraceway,mert az gagyi. Szamomra vilagos, hogy sokaknal megall a dolog annal , hogy szep- vagy sem... -
Screenracer #4270 Tudom, hogy viccnek szántad, de ahhoz képest, hogy mint mondtad te is azt szeretnéd, hogy ez a játék jó legyen, minden héte az új build után próbálod a legmélyebb sárba döngölni. Nem irigylem a szeretteidet, ha azok felé is így mutatod ki a szeretetedet. :D
Az isléseddel nem akarok vitatkozni, de ha ez gusztustalan és az F1 meg jól néz ki, hát... :D -
Screenracer #4269 Oké, aláírom rF2 után lehet, hogy rosszabb vagy más inkább. Azt is elhiszem neked, hogy már sok játékot végigkövettél a prealpha fázistól a kész produktumig, igaz hogy az én tudomásom szerint ez az első ilyen szimulátor amibe ilyen korai szakaszban bepillantást engedett a fejlesztője, mert eddig legfeljebb az openbéta volt az, amit a legkorábban eltudtunk érni. Na mindegy ezen nem veszünk össze. A grafika szerintem igenis fontos, ugyanis 2013-at írunk és nem egy pixelhalmazt szeretnék irányítani a monitoromon.
Nem szokásom, de mivel te azt írtad, hogy az rF2 után vezetve ebben nincs egy normális fizika, ezért be kell valjam, hogy nekem egy ilyen BMW M3-asom van, némi módosítással az utcaihoz képest és igen sok hasonlóságot fedeztem fel a játékban a saját autómhoz hasonlítva, de rögtön hozzá is teszem, hogy nem ugyan ilyen GT verseny autóm van és nem is egy az egyben ugyan az az érzés. De, ha egy játék képes hasonló feelinget teremteni, akkor abban azért van némi hozzáértés, ha egyes monitorpilóták foggal-körömmel állítják, hogy ez úgy szar ahogy van. :D -
Screenracer #4268 Valamiféle fizika azért csak van benne. :D Tudod, ha a valósághoz közeli időket lehet menni adott pályán adott autókkal, akkor nem beszélhetünk nagyon arról, hogy nincs benne semmiféle fizika. És azért mondom, hogy a valósághoz közeli, mert a valóságot még egy PC-s cucc se adta még vissza. Se iR, se a netKar se az rF. Szóval most már jó lenne ha már ennyien a fizikát emlegetik, akkor konkrét adatokkal szolgálnának arról, hogy miben nem jó a fizika. Mert ez a szó kezd valamiféle misztikus szóvá válni szimes körökben, csak az a bökkenő, hogy ennél a szónál többet nem is tudunk meg a szakértő hozzászólásokból. "Szar a fizika." "Nincs ebben semmiféle fizika." "Minek a jó grafika, ha nincs benne fizika?"
Komolyan ez a vélemény egy kicsit soványka már, főleg,ha ezt ismételgeti néhány ember állandóan. Azt már el se várom, hogy esetleg valós tapasztalatok alapján mondjon valaki ilyen véleményt, mert ahogy én se, úgy még egy csomóan itt mások se próbáltak még ilyen járgányokkal valós pályákon valós top köröket futni. :DDD
Azt viszont nem tudom, ahogy szerintem te se, hogy milyen forgatókönyv szerint dolgozik az SMS, tehát eléggé irreveláns, hogy szerinted hol kellene tartani már a játéknak ebben a fázisban. A grafika meg még egy jó darabig nem lesz idejétmúlt, mert ez most egyelőre a legjobb ami egy szimulátorhoz készült eddig. :D -
#4267 Hol van itt a szimulator ? LOL
Nem negativum, de lassan nekem ez mar a gusztustalanul bovli geil kategoria .... -
#4266 Rf2 utan vezetve ebben egy normalis fizika sincs :)
Masik dolog : jo par autos jatekot vegigvartam mar, kisertem figyelemmel, olyan meg nem volt, hogy vegig rossz volt az egesz, aztan megjavult. Ami elejetol szar volt maradt is olyan. Egyertelmu , hogy a grafikaval fog maganak usereket, ami egyebkent sikerul is, forumot olvasva mindnkinek minden jo, csak a garfika legyen minel jobb... -
#4265 Mire ez a banda összehoz egy normális fizikát, addigra a grafikába vert idő kárba vész, mert idejét múlt lesz. Egy ilyen játéknál az első a fizika. Jelenleg ebben a játékban olyan nincs. -
Screenracer #4264 Azt ugye tudod, hogy nem ez a végső fizika? És általánosságban az se igaz, hogy rossz lenne a fizikája, mert valóban van olyan autó, aminek nagyon rossz, de van olyan ami már egész jó, főleg úgy hogy folyamatosan fejlesztik még. Még csak most készülget a gumifizika is. Múlt héten a Formula B-vel háromféle gumi volt kipróbálható, a héten, ha jól tudom az BMW M3 GT-hez lehet hozzárendelni az új gumifizikát, a héten még nem volt időm rá, hogy kipróbáljam, és az eddigi gyakorlat szerint kb. egy hónap múlva már alapból benne lesz a játékban és még az se lesz a végső. És utána gondolom még kell dolgozni majd az FFB-n újra és így tovább. Amúgy egyelőre a grafikán dolgoznak nagy erővel és bővűl az autópark és a pályák száma. Ha mindez kész lesz, akkor lesz érdemes majd komolyabban a fizikával is, az FFB-vel is és majd az optimalizációval is foglalkozni. De addigra már elvileg béta fázisu lesz a játék és lesz értelme annak is, hogy kedvünkre fikázzuk, ha nem az elképzelésünk szerint alakul majd. :)
Laccoo, csak egy kérdés. Nálad, hogy jön le negatívumként, hogy ha egy játék jól néz ki? És hagyjuk már ezt a szimulátornál nem fontos a jó grafika dolgot, mert már ez se nagyon állja meg a helyét. :DDD -
#4263 Végre ezt is elértük!
Nekem tetszik, pláne ha mozogni és folyni is fog a kasznin... ha már DX11 meg űberbrutal akkor legyen tuti.
Amúgy 2007 PGR4... azóta várok egy ilyenre. F1ben annyira nem látszik az autókon ott inkább a kamera effekt és a környezet ami brutál jól meg van valósítva, de itt a CARSba pont ilyet akarok, csak még jobban. Csurogjon, mozogjon... pláne belső nézetben ha letörlöm akkor follyón el ahogy a valóságban is, oldal üvegen szintén mozogjon stb...
Úgy is erőmű kell a játéknak, ez már nem oszt nem szoroz :)
Ja igen 2007ben itt tartottunk:
-
MauroN #4262 Ezzel a fizikával teljesen mind1 :D -
#4261 Lassan a geil kategóriába megy már át ez az egész ... -
#4260 A fagyasrol jutott eszembe.
Az idojaras dinamikarol van valami hir, hogy valoban lesz havazas?! Mintha azt olvastam volna, hogy azt is hegesztik?! Amikor esobol atmegy havazasba, nah az mar poen:D Foleg palyaversenyhez;DDD -
#4259 DX9-ben nálam is elmegyeget ....
Képekből elég is lesz, annyira azért nem szép :)))
Legalább megvan a téma a 635. user galériához, még 5 év és összejön 20 másodperc a fizikai videóhoz is :)
Amúgy codemasters F1-ben is hasonló már 3 éve, igaz kevesebb a csepp, mert spórolni kell az erőforrásokkal, de ott legalább folyik is a kasztnin ha elindul az autó .:)
Norbi képét most nézem, hát nem azért de ez kifejezetten ronda !!! -
#4258 -
#4257 -
#4256 Ja nem néz ki rosszul. Jó ideje nem nyomtam, nem bírta a gépem. Le kéne már tesztelni rendesen.
-
GPx8 #4255 Van az a sebesség... :D -
#4254 már rá is fagyott ? :DD -
#4253 Ez az új esőcseppes feature nagyon baba. Tetszik nagyon.
Sikerült egy jó képet lőnöm :D
-
GPx8 #4252 Nem azért, de az én gépem nem egy erőmű és nem is a lottón nyertem, ehhez képest, most az elb*szott grafikával is megy 50-60 FPS -el 10+ AI -val. -
#4251 Ezért mondom , hogy úgyisszarleszacars ! :DDD -
#4250 De nem is Lottozol:) -
#4249 Úgy legyen.
De akkor is nyernem kéne a lottón ! :) -
#4248 Az a remeges csak parasztvakito effekt:)
A gumit meg javaban csinaljak, valszeg lesz meg normalisabb is a tapadas.
A Shift-nel szerintem mar sokkal jobb gumiban, fizikaban, kezelesben. Erezhetoen reszletesebb, komolyabb az egesz, mar csak a build-ek alapjan is raktak bele anyagot boven (600Hz-es frissites, uj ffb, kormayzas, gumi, felfuggesztes stb). -
#4247 A CARS-t elvileg teljesen ujrairjak, legalabbis a build-ekbol es a forumbol ez derul ki, igy a vegen meg jo is kisulhet belole. -
Timbu #4246 A DTM-es Audi is sokat javult. Most már érezni ha elkezd csúszni, vagy blokkol a kerék. Nekem középállásban sem rángat. (Remegni persze remeg a képernyőn a kormány, de semmi hatása nincs.)
Ami viszont nagyon feltűnő, hogy túlságosan rövid féktávokat lehet venni, mindegyik autóval.
Már ma lényegesen jobb, mint a Shift-ek voltak. Bőséges tartalommal jó versenyzős játék lesz ez. -
#4245 De egy bizonyos szint alá ha nem megy a grafika, nem feltétlen az a szebb ami csillió shadert villogtat .... gondoljunk csak iracingre... Vagy egy még rosszabb :
-
#4244 Alap fizikák a legjobbak, ahol piszkálgatják, ott nem igen van jó ....
Látvánnyal sokra nem megyek, én nem szoktam lottózni ! :))) -
#4243 Igen, ez ilyen, es meg ilyenebb lesz:) Ez a lenyege az engine-nek, mindenbol a leheto legtopposabbat beletolni.
Az eheti eventet kiprobaltam a BMW-vel (gumi parameterek nelkul, azzal hasznalhatatlan), nem olyan rossz, sot mar kezdett tetszeni:) Bar lehet, hogy meg ez is placeholder fizika:D
Ha kesz lesz, ha masert nem is, a latvany es a szolgaltatasok miatt biztos utos lesz, es valszeg az autokezelest sem rontjak el (ennel csak nem lesz rosszabb?!:P). Ha lenne hozza majd atomeromuvem, akkor meg tuti is lehetne a dolog.
Meg messze van november, addig meg a Lotton is nyerhetek:) -
#4242 o.0
-
GPx8 #4241 Az SLS tényleg mókás, de szvsz. nem fogják így hagyni, majd csinálnak ebből is sinautót... :/ -
#4240 a lotus F1 nagy falat már neki :))) Eddig 50 métert nem ment még megforgás nélkül :) -
#4239 LOL! :) -
#4238 -
#4237 Nálam kb fél éve elég lassú, igaz nincs erőművem, de régebben nem volt gond a futtatással. Mondjuk nem ez lesz az a játék ami miatt akárcsak eszembe jut a fejlesztés :)) -
GPx8 #4236 Az utóbbi pár verzióbn elb*sztak valamit a grafikában, úgyhogy megy a sírás a hivatalos fórumon is, olyanoktól akik erőműveken tolják. Ez biztos változni fog.