Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A 10-sel havonta lehet letolteni az update-eket, a 25-sel hetente. Amugy mindenben ugyanaz.
Ha tamogatni is akarod oket, nem csak hasznalni, akkor 25 😄DD
Most meg viszonylag gyorsban megy a fejlesztes, sokat valtozik, es mivel a kivancsisag fel egeszseg, igy ismetelten a 25 😄DDDDDDDD
Ez nagyon szubjektív, kinek mi éri meg. Viszont ha kezdetnek befizeted a legkisebbet, utána bármikor feljebb léphetsz a különbözet kifizetésével.

simcompany
sziasztok. ma veszem meg a hozzáférést. melyik user csomag éri meg?

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Alexease
lac coo
szuper.
Ariel Atomot eddig nem is értettem miért nem csinálta meg senki, gondolom ingyen adtak engedélyt, kell nekik a reklám ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Bejelentettek, hogy most mar van 3+2 hivatalos, liszenszelt autojuk is: Gumpert Apollo S, 3 Ariel tipus es Palmer Jaguar JP-LM.

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?1208-First-vehicles-licensing-announcement&p=17600&viewfull=1#post17600
Mario kart?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Pod-race?! 😊)
lac coo

Hát én fizikával még nem nagyon foglalkozom, a komolyabb szakik majd úgyis postolnak a fórumra ha úgy érzik, ellenben azért ránéztem, hogy javult-e a teljesítménye, és hát igen, sokkal jobban fut, egy +10 FPS =néhol több is...) szerintem megvan, szóval ilyen téren is jó lesz ez.
lac coo
Az atom még jó viszonylag ,sokkal puhább a felfüggesztése és nem tapad úgy a gumi mint az F1-nél, szerintem hirtelen tapad be csúszás után és átvágódik az egész, Vagy nem tudom, de elég fura 😊)))

lac coo
azt nem tudom, gondolom meg kell venni .

SirAlo
kulon megkell majd venni vagy aki mar megvette a jatekot az megkapja?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

lac coo
Jelenleg jobban lázba hozott a FVA 458 ... 😊az biztos vadállat lesz !

Én is az atommal szórakozok, kormányszög driverben 900, játékban 540 steering lock 0.36 így most nincs az a shiftes kacsázás.
Kart viszont még nagyon távol van a valóságtól. 😊

lac coo
Én is megnéztem egy új Max-t..aztán visszaraktam a 8-ast ! 😊

Alexease
En meg ket napja a .NET Framework 3.5 SP1-gyel szivok, nem akar felmenni😊 Bent renderelnem kell majd egy katalogushoz cuccot, feltettem az "uj" MAX 12-ot meg a vRay 2.0-t, de itthon meg beszivtam, mert kell hozza a 3.5SP1, ami nem megy fel😉 Nem merem leirtani a tobbit, kiserletezni, mert akkor mas sem fog menni (pl. netKarPro) 😄DD
lac coo
Atom, meg az egyik régi F1-es, ezeket néztem utána kikapcs 😊

melyik autó?

lac coo
Én is variálok azzal, de simán kacsázik minden felé, shift2 ócskaság az egész 😊))))

Persze a kormányzárral is variálok.

Ez érdekes, nekem meg most tûnik jobbnak, most a kis kormánymozdulatokra nem bóklászik az eleje jobbra balra. Már majdnem tudom vezetni a kart-ot is 😊

lac coo
Most megint szar a kormányzás, elõzõben jobb volt, de szerintem itt valami a felfüggesztéssel van és a gumival ....

Szerintem holt mindegy, úgy sem mi mezei felhasználók döntjük el, írjuk a fizikát, kiugró hibákról be lehet számolni, és számonkérni, meg lehet álmodozni a fórumon és kunyizni a tartalomért, de...

szerintem jó ahogy most nyomják, tényleg naprakész látja az ember, hogy mit csinálnak. és itt tényleg látom, hogy dolgoznak, nem úgy az ISI-nél. 😄

A fizika meg még nyílván a megjelenés után is elég sokat fog szvsz változni, most optimalizálni kell, vezethetõre varázsolni mindent, belõni a rendszert, feltupirozni mindent, egy jó fizika alapjait lefektetni (esõre meg minden másra is gondolva).
Alexease
Amugy ha mar szimet fejlesztenek, legalabbis azt reklamozzak, talan szerencsesebb lett volna kicsit, ha mas uton probalkozni.

Esetleg komolyabb, hihetobb, korrektebb lenne, ha adtak volna csak 1 autot, valami gyengebbet, egyszerubbet, naturalisabbat (pl. Formula Ford, Skip Barber vagy valami hasonlo kategoria), ahoz 1 palyat, ahol jol lehet tesztelni (pl. Summit Point, Laguna Seca, Barber stb.), es termeszetesen azonnal korrekt online verseny lehetoseget.

Mert jelenleg, folyamatosan kapjuk a kulonfele modolasi felkesz-eredmenyeket, de igazabol a korrekt felhasznalasa, tesztelese valahogy elvesz.
Alexease
Es ha mar...
Es amikor kesz/jobb/szebb az engine, jol "leteszteltuk, kifejlesztettuk", utana megjelenhet ezzel az engine-nel egy "hivatalos", agyon-liszenszelt, bolti, dobozos jatek is (termeszetesen, nagy reklamkoritessel, filmekkel, szep autokkal, palyakkal, szuperszim igeretekkel), persze legalabb 40 Euroert😄DDDDDDDDD
Alexease
Kicsit olyan ez a cucc, mint ha Bell-ek a meglevo engineuk melle, "szerzodtettek" volna nehany "korabbi" moddert, akik korabban a GTR/iR cuccokat piszkaltak, adtak nekik olcson/ingyen magasabb "manager" jogokat a CARS-hoz, es azok barkacsolgatnak ezt-azt hozza, Bell-ek meg piszkaljak tovabb az engine-t;D
Az a baj, hogy nem emlékszem mennyi volt a 78-asban. Most 50 körül ingadozik, 40 alá sosem megy.
Az atom lodolása rosszabb mint volt, viszont az irányítása teljesen megváltozott. Már nem lehet fékkel úgy "kormányozni" mint elõtte, de szerintem most reálisabb bár sosem vezettem ilyen gépet. Kicsit még gyenge, gázra nem forog meg sosem, sõt inkább alulkormányzott lesz. Érdekes de nincs viszonyítási alapom.

Hivatalos fórumon jelentõs fps emelkedésrõl beszélnek Dx9 alatt. Igaz ez?

bardocz
iRacingben sem lehet teljesen kikapcsolni, szóval biztos nehéz<#idiota>
lac coo
Kib...szott automata kuplungot miért nem lehet kikapcsolni, hát azt nem igaz olyan nehéz megcsinálni ??? 😊))))

Kint van a build 81 😊

Szóval
Junior minden hónap elsõ pénteki napján kiadott legfrissebb buildet kapja,
Team Member pedig minden héten pénteken töltheti le a legfrissebb buildet.
Ez a hivatalos, nem is változtattak rajta csak bekavart az a hétfõi akció ami csak egy extra volt 😊
Sokan nem értették a hivatalos fórumon se.

Nem igazán látom át ezt a build kiadási ütemtervet. Úgy indult, hogy pénteken lesz a fordulónap, aztán átrakták hétfõre, most viszont úgy tûnik, hogy az csak ideiglenes volt mert a "build schedule"-ben nem javították a pénteket hétfõre.
A lényeg, hogy eddig minden pénteken és hétfõn is kaptunk újat, csak így tovább 😊
Csak a seniorok nehogy lázadjanak 😊

samsung123
<#taps><#buck><#pias>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Ma lesz build 81 minden Team Member-nek is, nme kell várni hétfõig <#wave>

Build 81 (28/10/11, Team Member+)
DX11 HDRControl updated to matched optimised bloom threshold and downsampling shader.
The "Texture Filtering" option (set via "Help & Options / Video") was being ignored by DX11 renderer. Now Fixed.
Fixes for WDF lighting menu, to allow extra entries to load/save
Added various HUD tacho variations (Nuke 3, and Kart)
More exhaust smoke for the Kart
Fixed Kart Ai volume and increased the rev limit to 18000RPM
Fixed ambient shadow width and tweaked gearstick movement (Nuke 3)
Changed default livery for LEONUS F68 CROMWELL V8
New Racer V8 RS and L4-RS exports
Upped LOD distance for CALIPER (Nuke 3)
Completed reverse AIW for Connecticut Hill Reverse, and Connecticut Hill Short Reverse
Temporary AIW for Bologne Reverse. Basic path and 32 start spots.
Added track groups to save on build sizes and also organised both tracklists in alphabetical order
Changed loading screen music

Build 80 (26/10/11, Manager+)
New tracks in, Bologna Reverse (prealpha), Connecticut Hill Reverse (prealpha), Connecticut Hill Short Reverse (prealpha), Glencairn Reverse (alpha), Glencairn East Reverse (alpha), and Glencairn West Reverse (alpha)
New export of Asano X4 (beta)
New export of Bologna (prealpha), and Connecticut Hill (prealpha)
Removed slip audio effects at low speed
Fix for shadow mapping 'black edge' around car bug
Added grip points to debug physics screens
Some bug-fixes and performance improvements for RenderContext setting in DX11
Fix to enable loading of WDF files on the F1 debug menu from the 'lighting edits' directory within my_documents/cars/
Formula B: multi-part chassis collision for more accurate shape
Improved carbon shader
Improved Fresnel paint
Fixed names of the Leonus cars to match the forum

Build 79 (25/10/11, Senior Manager)
Improve the lift off over steer
Option to turn off cockpit mirrors in options
Fixed issue of 'reset' button still being active during the steering/pedals calibration process
Fixed right front suspension geometry for LEONUS F68 CROMWELL V8
Telemetry screen layout change
Added engine mesh for the RACER V8-RS
New Aussie Hill export

Alexease
A buid-enkenti leiras pedig itt:

Build Release Notes
Alexease
Vezetesielmenyre olyan mint eddig, de segit a dolgon, hogy lehet allitani a kormanyszoget es van setup (csak meg bena).

A tobbi valtozas ez:

Build 78 (24/10/11, Team Member+)
Toned down heat haze
Added a few more options to visuals menu
Added gamepad filtering option
Added cloudy weather selection to race menu
Fix for DX9 windscreen corruption bug
Fix for groundcover crash
Updated Glencairn track
Updated Racer car
Improved lighting settings for most tracks
Fixes to car setup menu (still lots of bugs)
Change audio balance to bring out more wind noise
Version number added to UI
Various UI fixes and improvements
Updated kart
Fixed direction of driver head lean in corners
Enabled fuel consumption and tyre wear
Added free camera (Ctrl-F then the mouse and WASD, SHIFT keys)
Milyen a 78-as build?

macleody
Hagyjátok a francba, itt az igazi szim: 😊
És ki mondta, hogy az fejlesztette? 😄 Figyeljünk oda. 😊
Invictus (magyar) studió fejleszette, nem a Codemasters!

lac coo
Codemasters sem tett még le, pedig szerintem a kisujjukban van, csak sajnos valami nyereséget is kell nekik termelni .....

Ha az autótó-utat. környezetet-törést stb komplexen nézem, a legjobb szimuláció máig a CRC-ben van . ( Húúú ezért mit kapok ... 😊)

Tudom tudod, de akkor nem értem. Nem gmotor2-re épül? ha igen, akkor azért lehetne vele gondolom mit kezdeni. Jah, hogy a Shift-nél butítottak? oké, de az alap alap, mindenen lehetne szvsz fejlesztgetni. Lásd nem egy szim esetében milyen idõtállóak a régi alapok...
Szvsz. ez nem olyan egyszerû. Kuka lenne az egész idáig elkészítzett cucc, pedig ez erõsen az elõzményekre (Shift2) épül. Azt tudom elképzelni, hogy a lehetõségekhez képest a Shift alapjait próbálják szimulátorrá hegeszteni...

Hát izé. szóval, oké, hogy más motor és etc, de Kunos arra lenne jó, hogy ebbõl kihozhatná a maxot, ami csak lehetséges. És az már egy nagyon jó dolog lenne. Mert oké, hogy SMS, de azért így õk, mint team, nem tettek le még igazi, komoly szimulációt. (Az megint más kérdés, hogy "egy-két" tag dolgozot ezen-azon..)
Érkeznek a válaszok a felvetésedre, és mondhatni nagyon korrekt...
Én most eléggé bizakodó vagyok abban, hogy ez a játék elérheti a célját, és lesz olyan jó mint az nkp vagy rfactor...(hadd ne soroljam fel az "alapszimeket")
Ne felejtsük el még a kezdetek kezdetén vagyunk elsõ hónap a 14-bõl.

A "must" (kötelezõ, muszáj) használatát kicsit erõsnek érzem "should" jobb lett volna <#wave>

Egyetértek, ez majdnem olyan mintha linuxot akarnánk windows-al összegyúrni. Minden mindennel összefügg nem lehet csak úgy cserélgetni rutinokat eljárásokat két különbözõ enginbõl mint alkatrészeket az autóban.