Screenracer#4268
Valamiféle fizika azért csak van benne. :D Tudod, ha a valósághoz közeli időket lehet menni adott pályán adott autókkal, akkor nem beszélhetünk nagyon arról, hogy nincs benne semmiféle fizika. És azért mondom, hogy a valósághoz közeli, mert a valóságot még egy PC-s cucc se adta még vissza. Se iR, se a netKar se az rF. Szóval most már jó lenne ha már ennyien a fizikát emlegetik, akkor konkrét adatokkal szolgálnának arról, hogy miben nem jó a fizika. Mert ez a szó kezd valamiféle misztikus szóvá válni szimes körökben, csak az a bökkenő, hogy ennél a szónál többet nem is tudunk meg a szakértő hozzászólásokból. "Szar a fizika." "Nincs ebben semmiféle fizika." "Minek a jó grafika, ha nincs benne fizika?"
Komolyan ez a vélemény egy kicsit soványka már, főleg,ha ezt ismételgeti néhány ember állandóan. Azt már el se várom, hogy esetleg valós tapasztalatok alapján mondjon valaki ilyen véleményt, mert ahogy én se, úgy még egy csomóan itt mások se próbáltak még ilyen járgányokkal valós pályákon valós top köröket futni. :DDD
Azt viszont nem tudom, ahogy szerintem te se, hogy milyen forgatókönyv szerint dolgozik az SMS, tehát eléggé irreveláns, hogy szerinted hol kellene tartani már a játéknak ebben a fázisban. A grafika meg még egy jó darabig nem lesz idejétmúlt, mert ez most egyelőre a legjobb ami egy szimulátorhoz készült eddig. :D