Screenracer#4117
Sőt mondok egy példát. A múltkor néztem az Ötödik Ssebességet, "Fifth Gear" a Discovery-n és Tiff Needell szimulátorokat tesztelt és az F1 2011-et, gondolom 2011-es adás volt, az iRacing előtt hozta ki, sőt a Dirt 3-at is. Ha ez nem reklám volt, akkor egy olyan tapasztalt versenyző szava szerintem többet nyom a latban, mint itt bárkié is. De, mivel nem vagyok nyeretlen két éves tudom, hogy ez kereskedelmi fogás volt és túl tettem magam a dolgon. De a tanulság az, hogy jöhetnek itt nagy ászok akik tudják mi a tuti szimulátor, de olyan nagyon kevés van, aki első kézből minden érdek nélkül, szavahihetően előtudja adni, hogy melyik a legjobb. Szóval, ha te azt mondod, hogy a CARS nem is hasonlít semmi valósra, az gyakorlatilag számomra értékelhetetlen, mert nagy valószínüséggel semmi valós tapasztalatod nincs főleg annyi géposztályban, amennyit a CARS felsorakoztat, ráadásul rohadtul elfogult vagy az évek óta bejáratott kedvenceiddel, így nem igazán értékelhető érdemben a véleményed. És annak ellenére, hogy csak új a regem már elég régóta tudok olvasni és ezt topikot is régóta olvasom, sőt volt már más néven regem, de elfelejtettem a jelszót és csináltam inkább egy újat. Csak a tisztánlátás végett.