19801
  • precise
    Ez szar, nem remeg a tükör mint a cars-basn :)
  • Timbu
    Viszont abban bízhatunk, hogy valaki licenszeli az rFactor 2 motorját, és legalább olyan igényes körítést csinál hozzá, mint a SimBin tette anno. Na az lesz a "tökéletes" next gen szimulátor.
  • Fehercsoki
    Amúgy ha meglesz a végleges verzió lesz hozzá ENB meg új textúrák és akkor szép lesz, bár szerintem most is bőven játszható.
  • Totti5
    Ez a valóság. rFactor 2 irányítás fizika terén más kategória. Szinte mindent odavág. Kár hogy az ISi csinálja... hasonlóan kontárok mint a SMS, csak amíg az SMS játéka játszhatatlan, az rFactor 2 közben az ember pofáján vigyor van. CARS sehol sincs ( még ), hogy lesz e valahol, valaha? nehéz benne bízni.

• lac coo
  • JUVEfun
    IGEN . Ebben a fórumban csak nektek lehet igazatok , aki esetleg más véleményen van az a te szavaiddal élve : "takarodjon innen....."
  • lac coo
    Mai build: meg fogtok lepődni, de kuka ...! :DD
  • lac coo
    ".....az rF2 egy rF ráncfelvarrás az se a legjobban sikerültek közül ...."

Hagyjátok már szegényt, egyértelmű ,hogy fogalma sincs miről van szó .
  • lac coo
    55 hsz, mi az isten, van új gumi ? :)
  • Alexease
    Igen, ezt nem igy kellett volna talalni. Hiaba beta, akkor sem. Versenyben csak Amateur, nincs offline/online verseny, kamu autok es palyak, es meg fizetos is.
    Ha nem lennenek benne a fantasy dolgok, adtak volna hozza alabol 3-3 valodi autot es palyat, a Competitions-ben mukodne es kulon tablazatban lenne a GetReal, ugy erdekelne a dolog.
  • precise
    off:

Ez a Race Room mekkora egy fos lett... :((((((((((
  • precise
    Az FFB úgy működik (ha jó alapra épül), hogy a felfüggesztés mozgásából számolja realtime. A Cars-ban szar az alap.

Ráaádsul kb fél éve kurva nagy arcal jött az sms.hogy na most jön az űberbrutél jó új FFB... Ezt használjuk mos. A fél arcade ACR-ben jobb az ffb mint a cars-ban pedig az sincs kész...
  • Screenracer #4143
    Jaja. Ha a fene fenét eszik te akkor is egy nagy szaktekintély vagy. Oké. De amíg én nem így szólítalak, addig próbálj meg kultúráltabban fogalmazni, ha nem esik nagyon a nehezedre. Oké? Nem én dumáltam bele úgy valamibe, hogy még ki se próbáltam, hanem te. Ezek után, mit vársz, hogy térdre borulok előtted? Ennyire nem lehetsz hülye.
  • MauroN
    Köszönöm!
  • Wlanseraf
    Ide figyelj te szarjankó.. most már kurvára elég belőled és a meg a hülyeségeidből..
    Azért mer pár hónapja nem tolok semmit én nem értek hozzá? Több 10000 kilométert mentem GPL óta minden fajta szimmel...
    Akik itt írogatnak azzokal is sok kilométert emg olyan béna emberekkel mint pl... WG,KN,MN ha ezek nem mondanak semmi akkor sajnálom:D
    Igen van másik accountom is... azért nem esik le többi ki írogat de leszarom nem használom a régi accom:)
    Olyan autokkal mentem aminek téged a közelébe nem engednek, és engedje mar meg a jó isten sok építésében is részt vettem.... Innentől leszarlak fanboy....
  • Screenracer #4140
    EMBER! Állítsd be a kormányod, akkor majd tudsz egyenesen menni. Én tudok vele egyenesen menni és még sokan mások is tudnak. Lehet, hogy a való életben tudsz autót vezetni, de úgy látszik egy játékkormányt nem tudsz beállítani. Ezért nem velem kellene itt veszekedni.
  • Screenracer #4139
    Milyen jelenség? Egyeseknek nem tetszik, hogy nem áll be mindenki fikázni a CARS-t és éltetni az un. hcszimeket. Ennyi.
    Másrészről ebbe topikba még nem írtam azelőtt legfeljebb a filmesekhez szóltam hozzá, de már pár éve nem voltam. És azt, hogy akkoriban milyen néven, jelszóval voltam az sg-n, nem jöttem rá. Meg már a régi freemailos címemet is kikukáztam valamikor. De nem is ez a lényeg, mint mondtam csak egy-két éve érdekelnek komolyabban a szimek és ez az első, amit fejlesztés közben látok. De az hogy néhány ember ekkora arccal, nyomja itt a nagy szimversenyzőt, az már vicc kategória. Szóval ennyi ami rád tartozik, nincs mit bizonyítanom senkinek.
  • Screenracer #4138
    Nem mondtam, hogy rossz a fizika az rF2 alatt csak azt mondtam, hogy már lassan történelmi időket fog bejárni mire lesz belőle egy kerek egész játék. És legalább a fos grafon is javítanának, de semmi. Van egy remek fizika egy Varázsceruza szintű grafhoz. Hát köszi, de nem azért költök tízezreket GPU-ra, procira, hogy barlangrajzokat bámuljak. Lehet, hogy neked nem fontos, de nekem igenis az, hogy a mai követelményeken nézzen ki egy játék vagy szim vagy bármi.
  • Alexease
    Mi volt a korabbi (vagy a masik:P) neved a forumban? Az talan segitene tisztazni a jelenseget:) Elegge szet lett b*szv* a topic, nem mintha szamitana;D

Igazabol, eloszor konzolos „baratunk” alregjere tippeltem, de ennel o azert ertelmesebb hogy igy probalkozzon;)

Vagyis kivancsi lennek egy nevre, talan van mogotte valami.
  • Screenracer #4136
    Lehet, hogy egy egyautós szimet és hozzá az FFB-t nem olyan nehéz megcsinálni, de szorozd fel annyival ahányféle autóosztályt akarsz a játékba rakni, mert azért egy formula nem ugyanazokkal a paraméterekkel megy, mint egy Z4-es mondjuk és ebből kifolyólag az FFB-t is máshogy kell minden típusnál beállítani, legalábbis az SMS, minden autóhoz külön FFB beállítást alkalmaz, persze lehet default is menni, de akkor meg is lehet nézni a végeredményt, ezt még szorozd meg azzal, hogy magas minőségü grafikán lemodellezed az autók mozgását is. Vedd figyelembe, hogy nem 15 online emberke lesz egyidőben, hanem több tízezer. Ja és ezt csak úgy gondolom, mert nem értek a programozáshoz.
    De szinte biztos vagyok benne, hogy amit az SMS csinál az kicsit munkaigényesebb a barátod Suzuki modjánál.
  • paj01
    EMBER!:D Nem lehet egyenesen menni meg kanyarodni egy AUTOS játékban:D Ehhez neked a schumacher kell, hogy elhidd:D Nem kell ehhez versenyzőnek lenni. Vezettél te már valaha akármit?Kis kecskét a hegyoldalon?:D De most komolyan. Értsd már meg, hogy amióta megy ez a projekt ez a része fos/rendellenes és NEM TUDJÁK megcsinálni. Pénz van, ember van, idő is volt akkor meg?Mire várnak? Kurva jó, hogy az utolsó anyacsavar is a helyén van, lassan erőmű kell hozzá és nem lehet irányítani csak fasza naptárképeket csinálni belőle...
    Te nem az SMS embere vagy amugy?:D Ilyen kampányhadjáratot ritkán látni:D
  • GPx8
    Szvsz. nem az FFb-vel van gond (mert az 1000 féle képen paraméterezhető már most is), hanem a gumi-fizikával, ami jó esetben kihat az FFb-re. Ennek fényében viszont el tudom képzelni, hogy addig amig nem 100%-os a gumi fizika (soha sehol nem lesz az egyébként), addig az FFb is "szar" lesz.
  • precise
    Nem rég még arról beszéltél, hogy ilyen stáblista olyan stáblista. Azokban a játékokban nem volt rossz az ffb, most akkor azok az arcok 1 év alatt nem tudják kirázni az újukból az ffb-t?

Amikor az első hírek jöttek carsról ebben a topicban azok akikkel most beszélgetsz, hihetetlenül lelkesek voltak, sokan megvettük valamelyik csomagot, mert örültünk, hogy végre lesz egy jó szim pc-re karriermóddal mint konzolon csak jobb fizikával.

De egy év alatt képtelenek voltak az alapokat megcsinálni, ami már kezd kínossá válni.
  • Screenracer #4132
    Hát nem tudom, az AC is elég "csilivili" képeket mutogat. Ja, egyelőre mást nem is nagyon láttunk tőlük, meg néhány kamerás ingame-et, de én is várom az AC-t, legalább annyira, mint a CARS-t. Addig eljátszogatok időnként az FVA-val vagy az LFS-sel multizok egy kicsit. Ez nálam nem annyira életbevágó kérdés, hogy melyik a jobb és attól leszek-e valaki, hogy milyen szimmel tolom. Ettől egy centivel se leszek magasabb, szóval görcsölj továbbra is rajta, hogy a Kunos az így, az SMS meg úgy, attól az még nem lesz szentírás csak egy mezei vélemény, és semmi egyéb.
    Amúgy te mennyi idő alatt írsz meg egy profi FFB-t? Azért kérdem, mert azt mondod, hogy nem egy évig tart, akkor meddig? Gondolom a Kunos nem árulta el, hogy meddig tartott nekik arra 50 sorra rátalálniuk, de most hogy tudják már biztos nem látszik olyan nehéznek.
  • precise
    Az rF2 sehol sem tart több mint erős kifejezés. Talán grafikában nem tart sehol, de fizikában érzésre bent van a top3-ban nem beszélve a rela road-ról. Ez is egy olyan játék ami nem a tartalom meg grafika miatt jó. Abban biztos vagyok, hogy nem próbáltad, csak olvastál róla.
  • precise
    A probléma csak annyi, hogy az LFS (ha mér ilyen fontosak neked a számok) 0.000001A verziója is komolíabb volt fizika szempontból mint pcars. A probléma pedig nem az, hogy szar, hanem az, hogy egy éven keresztül a grafikát meg a tartalmat fosták magukból ahelyett, hogy a fontosabb dolgokra gyurnának pl 50 soros ffb....

Van a gépemen egy félkész szim amit egy magyar programozó barátom csinált otthon munkaidő után illetve hétvégente. Annyi plusz ideje volt, hogy a karácsony környéki munkaszünetek alatt kezdte, tehát mondhatjuk, hogy abban a pár napban teljes munkaidőben csinálta. 1-2 hónap alatt jobb állapotban van fizika szempontból mint a PCars, ja és van benne online támogatás is. Ha nem hiszed SimCo-sokat kérdezd mert velük teszteltük, mert ők adták a suzuki kupás swift-et autónak. Szóval ennyibe tellene megcsinálni amiért sírunk egy éve a nagy SMS-nek.
  • precise
    Hogy hogy ki mondta??? 50 sort megírni nem telik bele egy évbe, de nekik még ennyi sem volt elég. A gond az, hogy alapból kamu adatokból van összetákolva az egész lomhalmaz, így gondolom nem tudnak olyan egyszerűen ffb-t írni, mint mondjuk Kunos az nkp-hez.

Igazán meg is látszik melyik fejlesztő mire gyúr, pl Kunos a fizikára a tartalom csak "másodlagos" míg az SMS parasztvakításra játszik.
  • Screenracer #4128
    Láttad ezeket a kérdőjeleket? Csak kérdeztem. De, ezek szerint igazam van, hogy semmivel se tolod, de mégis vaskos véleményeket próbálsz megformálni a szimulátorozás terén.
    Vicsorgó kutya? Nem. Csak azt nem bírom, hogy jön mindig néhány műmájer akik szaktekinélyként próbálják eladni magukat és mindig kiderül, hogy senmmi valós alapjuk nincs rá. Csak rá próbáltam világítani, hogy nem teljesen úgy van a CARS-szal kapcsolatban, ahogy azt néhányan állítják. Azt meg sehol nem írtam, hogy bármelyik másik szimnél jobb lenne. Szóval nem kell a sértődött duma. Akkor is az az igazság, hogy mindenféle tapasztalat nélkül fikázod itt egész nap és közben gőzöd sincs, hogy miről beszélsz. És ahogy elnézem ebben a témában semmiféle háttérismereted sincs, kivéve az amit mások véleménye alapján szajkózol. Szóval ha nem bánod nem tekintelek komoly vitapartnernek és nem igazán hat meg íly módon a véleményed. Na, csá.
  • Wlanseraf
    Egyébként fejezzük be mert elég nagy off:) Novemberben +/- 1-2 év ki fog derülni:)
  • Wlanseraf
    Na látom eljutottal a személyeskedéshez:) Ha ennyire akarod tudni jelen pillanatban helyhiány miatt semmi szimet nem tolok..
    Eddig viszont lényegében mindent ami szim..
    Szeretem az ilyen okos emberkéket akik tudják hogy én milyen autókba ültem vagy vezettem életemben és mivel rendelkezem jelen pillanatban..:)))
    Egyébként egy nyugodj meg csak amiatt lett beléd kötve hogy vicsorgó kutya ként védsz egy játékot ezt eleve nem szeretem:)
    Simbin/SMS leszarom nekem az számít hogy csinálnak egy játékot alaá shift ahol sriptel megcsúszás van bizonyos helyeken:DDDD Mindent alul múló fizikának nevezett valami, amit nem is értek de tényleg nagy tehetség kell ahoz hogy az ISI enginből azt hozzák ki:)
  • Screenracer #4125
    Ezt mondod úgy hogy még ki se próbáltad a CARS-t. Na, ez a trollkodás. Jelenleg milyen szimulátorral nyomod? Vagy csak olvasgatod, hogy milyenek vannak? Te figyelj ez CARS topik, ha nincs is meg, akkor hogy jössz ahhoz, hogy véleményt formálj róla? Most komolyan. Ebből is látszik, hogyha fikázni kell valamit, akkor rögtön van rá ember, noha fogalmuk sincs, hogy miről beszélnek.
  • Screenracer #4124
    Annyira nem külömbözik a CARS fizikája a többiekétől csak még nem tudtak minden problémát megoldani. És igen van olyan, hogy valakinek valami jobban sikerül, mint másnak. Te még nem halottál erről, pedig ahogy nézem te csak hallomásokra alapozol.

Figyelj, olvasd végig a GTR2 és a GTL stáblistáját. Nem is értem, hogy miért nem tetted meg mielőtt alaptalanul belémkötsz, hogy utána se nézel. Most ki égeti magát folyamatosan? Gyakorlatilag a mostani SMS tagokból állt akkoriban SimBin, kiegészítve azzal a néhány svéd figurával akik SimBin néven vitték tovább.
    A valós vezetést főleg versenyautókra értettem, mert többnyire versenyautók szerepelnek a szimekben. De szíveen megnézek egy videó, ahogy a Trabantoddal határon autózol. :D
  • Wlanseraf
    Ezen nagyon csodálkozom:) Mert akkor kb annyira vagy hiteles mint az alant említett mókus aki az F1-2011-et hozta ki szimulációban győztesnek az iRacing ellenében:) egyébként innentől minden elhiszek az embernek:D
  • Wlanseraf
    Az összesre, szimuláció! megpróbálja a valós dolgokat szimulálni.. ez szerintem az LFS-ben és a CARS-ban is ugyan az vagy a CARS az valami fantasy világban játszódó akármi? Tehát ugyan azt próbálják meg az egyiknek jobban sikerült mint a másiknak:D
    Mégis az SMS milyen simet pakolt ki a piacra? Ne gyere a Simbin mert ez nem a Simbin nem tudom ki mit csinált ott az SMS-ből lehet hogy a portás meg a takarító az:D (vicc)
    Elég sok valós autóban is ültem elhiheted:)
  • Screenracer #4121
    Mint írtam tudom, hogy ez csak reklám volt. Nem ártana nézned a Fifth Gear-t, mert akkor láthattad volna, hogy Tiff Formula 1-es autótól kezdve folyamatosan mindenféle autót vezetett azóta is. Esetleg te is vezettél már Bugattit meg hasonlókat? Esetleg Ariel Atomot? Csak úgy mondom. Nehogy a végén az jöjjön ki, hogy te jobban értesz a "modernebb autókhoz". :D

Fizika? Az mi? Mesélj még róla. Az valami varázslat? Te tényyleg ekkora nagy arc vagy? Szerintem nem kellene ilyeneket írni olyannak, akiről semmit nem tudsz, mert így már teljesen nevetséges vagy. Csak arról valamit, hogy pécsi vagyok és itt található a Mecsek és annó amikor téged még büfiztettek én a rally nevü autosportban, igaz csak amatőr szinten, de részt vettem, tehát valamit tudok az autók felépítéséről, és fizikájáról, de nem tartom magam szaktekintélynek, annak ellenére se, hogy megam készítettem fel az autóimat. Erről ennyit.
  • Fehercsoki
    Ez nem vélemény kérdése, állítasz valamit te, meg állít valamit mindenki más...
  • Fehercsoki
    Tiff 1980-ban versenyzett utoljára(wikipedia szerint), nem biztos, hogy ismeri a modern versenyautók viselkedését, DE a kérdés, hogy milyen szempontok szerint vetette össze a játékokat... Egyébként fizikáról már hallottál? Majd ha középiskolába mész akkor biztosan fogsz tanulni az erőhatásokról amik alapján ki lehet következtetni, hogy adott esetben milyen erők hatnak egy autóra és ezáltal az autó milyen mozgást végez.
  • Screenracer #4118
    Ha azon a véleményen lennék, mint te az biztos nem lenne trollkodás. Igaz?
  • Screenracer #4117
    Sőt mondok egy példát. A múltkor néztem az Ötödik Ssebességet, "Fifth Gear" a Discovery-n és Tiff Needell szimulátorokat tesztelt és az F1 2011-et, gondolom 2011-es adás volt, az iRacing előtt hozta ki, sőt a Dirt 3-at is. Ha ez nem reklám volt, akkor egy olyan tapasztalt versenyző szava szerintem többet nyom a latban, mint itt bárkié is. De, mivel nem vagyok nyeretlen két éves tudom, hogy ez kereskedelmi fogás volt és túl tettem magam a dolgon. De a tanulság az, hogy jöhetnek itt nagy ászok akik tudják mi a tuti szimulátor, de olyan nagyon kevés van, aki első kézből minden érdek nélkül, szavahihetően előtudja adni, hogy melyik a legjobb. Szóval, ha te azt mondod, hogy a CARS nem is hasonlít semmi valósra, az gyakorlatilag számomra értékelhetetlen, mert nagy valószínüséggel semmi valós tapasztalatod nincs főleg annyi géposztályban, amennyit a CARS felsorakoztat, ráadásul rohadtul elfogult vagy az évek óta bejáratott kedvenceiddel, így nem igazán értékelhető érdemben a véleményed. És annak ellenére, hogy csak új a regem már elég régóta tudok olvasni és ezt topikot is régóta olvasom, sőt volt már más néven regem, de elfelejtettem a jelszót és csináltam inkább egy újat. Csak a tisztánlátás végett.
  • Fehercsoki
    A lényeg az, hogy 10 éve is sokkal jobb volt mint most a CARS, nem érted? A regisztrációd időpontját pedig azért írtam be, mert egyértelmű, hogy csak trollkodni regisztráltál ide, ennyire sötét nem lehet senki.