• precise
    off:

Közben dobok véleményt Forzáról, most ide mert lehet rF2 topicban már sok lenne. A fizikai részében kellemesen csalódtam, amire készült arra teljesen elég, amiért azonban megvettem - a single karrier mód- abban csalódtam. Igazán nulla kihívás van benne teljesen "random" jönnek a futamok. Pl az elején amikor még csak ilyen sunday driver az ember már össze vissza ugrál a világ pályáin, japán - eu - usa között. Azért az hihető, hogy az 1.1-es nissan micrámmal és tsai-val világkörül túrázgatok a futamok között. Aztán a másik gond, hogy már most annyi autóm van (kb 20 verseny után), hogy nem is tudom őket számon tartani mert kb 2 futamonként kapok egy autót nyereményként. Gondoltam eladom őket úgysem kellenek, erre 100kreditet kapnák értük, annyiért inkább megtartom. Gondoltam a tuning rész talán nagyobb kihívás, lóf*szt. Pik-pak építettem egy kitugya hány lovas S osztályba sorolt Civicet minden jósággal együtt és még van zsetonom...

Szóval kihívás, a karrier átgondoltsága megegyezik a nullával. Én ezt úgy képzeltem, hogy eleinte csak a national bajnokságban mehetnék országon belüli pályákon, valami hulladék használtan vett lommal és, majd lassan azt tuningolgatni, esetleg eladni és éppen hogy venni egy jobbat kiszámolva a zsetont.... Ez így annyira dög unalom, hogy már nem is nagyon játszok vele. Sajnos az amcsi debil hülyegyerekeknek készült ez is... Persze lehet mondani, hogy online kell tolni de arra meg a pc-s szimek nagy része jóval többet nyújt minden hibájukkal együtt.