19801
  • precise
    off:

Közben dobok véleményt Forzáról, most ide mert lehet rF2 topicban már sok lenne. A fizikai részében kellemesen csalódtam, amire készült arra teljesen elég, amiért azonban megvettem - a single karrier mód- abban csalódtam. Igazán nulla kihívás van benne teljesen "random" jönnek a futamok. Pl az elején amikor még csak ilyen sunday driver az ember már össze vissza ugrál a világ pályáin, japán - eu - usa között. Azért az hihető, hogy az 1.1-es nissan micrámmal és tsai-val világkörül túrázgatok a futamok között. Aztán a másik gond, hogy már most annyi autóm van (kb 20 verseny után), hogy nem is tudom őket számon tartani mert kb 2 futamonként kapok egy autót nyereményként. Gondoltam eladom őket úgysem kellenek, erre 100kreditet kapnák értük, annyiért inkább megtartom. Gondoltam a tuning rész talán nagyobb kihívás, lóf*szt. Pik-pak építettem egy kitugya hány lovas S osztályba sorolt Civicet minden jósággal együtt és még van zsetonom...

Szóval kihívás, a karrier átgondoltsága megegyezik a nullával. Én ezt úgy képzeltem, hogy eleinte csak a national bajnokságban mehetnék országon belüli pályákon, valami hulladék használtan vett lommal és, majd lassan azt tuningolgatni, esetleg eladni és éppen hogy venni egy jobbat kiszámolva a zsetont.... Ez így annyira dög unalom, hogy már nem is nagyon játszok vele. Sajnos az amcsi debil hülyegyerekeknek készült ez is... Persze lehet mondani, hogy online kell tolni de arra meg a pc-s szimek nagy része jóval többet nyújt minden hibájukkal együtt.
  • lac coo
    Vagy inkább mégsem, sok az óvodás , még visszamaradnak a fejlődésben :DDD

Maradjunk annyiban, hogy 30-40 build -ot megint simán kihagyhatok ...:DD
  • Laceee
    Heti Lac coo fikánkat add meg istenem...
  • GPx8
    Annyira izgulunk... :)
  • lac coo
    Ma megnézem hol tart, aztán majd megmondom a tutit :D
  • precise
    A gond inkább az, hogy a GTA4-ben jobb az autók fizikája mint a CARS-ban...
  • Alexease
    Az ISI engine hirhedten nem mukodik a levegoben (ha nem ernek le a kerekek):)
    Azert vannak/voltak korrekt programok, pl. Terep2, Insane, CRC vagy FlatOut – bar azok mas kategoriak:DDDDDDD De a iR vagy a Codies sem rossz a levegoben.
  • Alexease
    Meg a legelso tablazatokban volt ez a befektetes dolog, azota nem tudom mi valtozott. De ha jol emlekszem, abban 5-600 emberrel szamoltak es 1 millio darabos eladassal, 25 EUR/darab arral, ugy lett volna 20-30 EUR nyereseg a legkisebb csomagra. De akkor meg (talan) ingyenes lett volna az alapcsomag, es minimal arert lehetett volna vasarolgatni az autokat es palyakat (hasonloan a SRW-hez).

Azota 70-80000 tag van, vagyis valtozott a dolog;)
    Es valszeg eppen a nyereseg remenyeben, a tagok szavaztak meg, hogy ne mikro tranzakcios legyen, hanem fix aru. Sokan valtottak nagyobb (100/1000) csomagokra. Sokszor lehetett olvasni olyan hozzaszolast, hogy kozonsegbaratabb dolgokat szeretnenek, gondolom a nepszeruseg, igy a nagyobb eladasok miatt. De az AX reklamfilmje utan is hatalmas lazadas volt, mert sokan ugy ereztek, sajat tulajdonuk az engine:)

Valszeg nem szerencses, hogy 1 ev alatt ennyit valtoztak a dolgok.
  • GPx8
    Ilyen alapon az Lfs-nek sincs fizikája, nem beszélve a többiről...
  • lac coo
    Engem igazából nem érdekel mit hogy könyvelnek el vagy épp nem könyvelnek el .... az ő dolguk ...
    Ebben a profitban soha nem bíztam, percig nem volt kétségem ,hogy semmiféle plusz pénzt nem fogok kapni ... :)
  • Fehercsoki
    Persze nyilván nem osztogatják el a profitot, direkt hangsúlyozzák, hogy nem befektetés, szóval sokan pofára fognak esni.
  • Timbu
    Mondjuk azt nem értem, hogy miért befektetésként reklámozzák ahelyett, hogy "csináljunk egy kiadó beleszólása nélkül egy jó szimulátort" vezényszó alatt tennék.

Szerintem elég sok ember szeme előtt az lebeg, hogy majd ő ebből fog meggazdagodni, pedig egy 40 EUR-ós (már nem emlészem, hogy pontosan mennyi) tagságra vajon mennyit fog fizetni? Max 60-at, 80-at? Lesz még az osztozkodáskor anyázás a fórumon...
  • lac coo

És arra néhány száz-ezer forintra se tartasz igényt amit kapnál a befektetésedét ? :))
  • antgecc
    Az ütközéseknél látszik, hogy fizika - sajnos - az nincs...
  • Alexease
    Valszeg nem tisztak a szerzodesek (befektetesek) feltetelei.
    Pl. nem „bevetelnek” konyveltek el a beerkezett penzeket, hanem „befektetesnek”, es azt esetleg egy Svajci vagy Luxemburgi („adomentes”) szamlan gyujtogetik:D

Vagy a folyamatos „szerzodes modositas” zavarja oket. Az elso publikus verzio es beerkezett penzek utan, tucatszor valtoztak a program feltetelei, megjelenese, kialakitasa, ara, mukodese, tartalma stb.

Amit termeszetesen sokszor megszavaztattak, de ezen szavazasokon nem valoszinu, hogy a tagok tobbsege reszt vett (mivel ha befektetesnek minosul, a befektetes utan, tobbsegi donteshozatal szukseges):D

Stb., nem erdekel:P
  • MauroN
    Dear Members,

From today (and hopefully only temporarily) we will be suspending membership upgrades.

As you all know WMD and pCARS is not an investment opportunity. What we've done is try to create a forum for a group of like-minded race sim enthusiasts to come together to make the best game we can and if we make something that ultimately makes some money then we'll pay you for your contribution.

In the UK, however, there is an organisation called the Financial Services Authority ("FSA") whose role, amongst other things, it is to make sure that we aren't running an unauthorised investment scheme. They have contacted us to find out more about what we are doing and have asked us various questions - which we are answering and generally helping them to understand what you and us are working on here.

One of those questions relates to how much control you have as Members. What we've tried to do is give you day to day control and we think we've done pretty well at that based on the fact that we have built WMD on the model that we used to build our previous games - so it really should reflect how a mass development project should work.

The FSA have asked us for information on this, which we have provided. Whilst they look at it, they've asked us to suspend the ability you have to upgrade your membership. We should know by the end of January what the FSA’s position is and will of course update you as and when we can.

Other than that it is business as usual and development is continuing.
  • Timbu
    Autónként nagyon változó az irányítás. A Lotus 78 például egész hülyén viselkedik, kigyorsítoskor padlógáznál sem hajlandó megcsúszni. Sínautó az egész.

Ezzel szemben a Formula B felett egész jól el lehet veszteni az irányítást. Itt viszont még az a baj, hogy a FFB nem ad semmilyen visszajelzést arról, hogy mikor kezd el csúszni a kocsi háta, mikor blokkol a kerék. Még a kerékvetők sem ráznak. Ha ezt megcsináják végre, egész jó lesz ez.
  • precise
    Mentem egy kört az Audival Doningtonban és teljesen élvezhető volt. Sőt kifejezetten jó volt, nem egy rF2 Barbi, de jó.
  • lac coo
    Nem is a grafikával van baj ....:))
  • samsung123
    Itt egy már-már igazi felvételnek tűnő videó.
  • Alexease
    Csak manager-ekek. De igazabol lenyegtelen, mert preAlpha, placeholder az egesz auto, csak egy szep doboz (igazabol az sem, mert a texturazas is placeholder):P
    Majd 1-2 honap mulva erdemes kiprobalni;)
  • MauroN
    Kint a Ford GT40 Mk IV.
  • kirpill75
  • GPx8
    b370
  • lac coo
    Neked amúgy meg mindegy, csak börögjön valami benne ! ;)
  • lac coo
    Jah, tényleg , most hogy mondod...Nem vagyok nagyon naprakész ebben a játékban :))
  • Alexease
    Van;)
    Pedig meg a hulyenek is megeri..., nezz ram:D

Amugy van topic-ja, ott kellene folytatni, mert itt hajtepes lesz:)
  • lac coo
    Warez van ? Mert pénzt nem ér meg nekem .... :DDD
  • Firerock
    És nem is olyan rossz mint amilyenre számítottam...
  • lac coo
    Mégis kiadták a ferraris játékukat pc-re....
  • Alexease
    Neked fizetos Youtube csatornad van, kapsz ezekert valamit?!:)))
  • kirpill75
  • Alexease
    Ez a Capri? Ez egy preAlpha auto, placeholder (kamu, teszt, egyforma) fizikaval;) Ezutan meg van Alpha1, Alpha2, Beta1 is;)
    Beta2-es autot tesztelj, abbol mar van 6 darab.
    Nem azt mondom, hogy azok jok, de azokrol amelyek szerintuk sincsenek kesz es/vagy meg szarok, nem erdemes velemenyt mondani. Foleg hogy meg 1 evet akarjak fejlesztgetni a programot.
  • Totti5
    Egyetlen sikerélményem ezzel az autóval volt, bár csak pár kört mentem vele és csak a H váltót teszteltem... de ebbe is voltak érdekes dolgok bőven, pl a kerék kipörgése az olyan béna érzetre hogy nem is tudom...

• lac coo
    Amúgy mire való ez a rengeteg sok videó ???? Ok, autó, meg videó. de alapjában nulla értelme van az egésznek, főleg ilyen mennyiségben ...
  • kirpill75
  • lac coo
    Nekem is ez a bajom vele, de mindig leoltanak itt, hogy hülye vagyok nem tudom beállítani ...:DDDD Bár jó pár hete nem néztem hol tart ...
  • paj01
    jaja:) Még mostanság is elmegyek vele egy-egy tesztkörre:) Jó móka.
  • pedobear
    A régebbi NetKar féle jó is lenne ide.
  • paj01
    Ez a ránézésre is szar kategoria. Nem a csávó a béna, hogy nem bírja pályán tartani (egyenesben sem). Hihetetlen, hogy ennyi idő után is teljesen nulla az irányítás. A holtjáték vhogy nem stimmel, enyhe ivu kanyarokban is vagy 90fokot kell forgatni a kormányt meg a hajtuben is.Ha kicsit mozditod a kormanyt nem tortenik semmi aztan meg hirtelen tul sokat fordul sztem ez hat ugy mintha laggolna. Nem igaz, hogy nem tudnak lopni vhonnan egy jó vezérlési mechanizmust.