Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
santibi #3520 Azért azt ne feledjük, h az iR amit nyújt azt nagyon adja. Ez a felépített online közösség ez nem akármi ez mondhatni szenzációs. Azért mikor van egy Daytona500 és van 1000!ember aki benevez arra a versenyre az hatalmas feeling. Vagy épp más hasonló versenyek mint a Petit Lemans vagy a2.4 órás Daytona Road stb.
Meg az a magatartás ami a szervereken van. Ilyennel soha nem találkoztam még ezelőtt.
Ha Dave a gumifizikával ott fog tartani ahol szeretné nem lesz a világon olyan szimulátor ami összességében lenyomná.
Most fognak jönni az elkövetkezendő 1-1.5 évben azok a fejlesztések amiket sokan hiányolnak.
"Élni" fognak a dolgok.....
-Változó napszak.
-Pálya tapadási viszonyok befolyásolása külső tényezők alapján.
-Mozgó pit személyzet és egyéb karakterek.
-Hungaroring
(ezt én szerveztem)
-Monza
-LeMans
-Oran Park(jövő héten)
-Donington
-Long Beach
-Montreal
-Interlagos
-Tsukuba
-Bathurst
-Snetterton
-Nordschleiféről beszélgettünk épp a múlt héten de az mondták, h szkennelés után is durván 2 év lenne mire az a gépünkre kerülne.
stb, stb,
-MAN kamion project (ezt a norbival szervezzük)Ezt csak négyszemközt mondom:)
-DX11-nek köszönhető grafikai és egyébb újítások.
-Honda GT Supercar
-Honda Civic (BTCC)
-Porsche Ruf (RWD és 4WD)
-McLaren MP-4 12C GT3
-Lotus 49 (jövő héten)
-2012-es Indycar
-Új fizikai turbó modell (McLaren miatt is gondolom)
-Teljesen új hangengine
-Új törés modell
-Pilótacsere funkció!!!
De ezeknek a dolgoknak nagy része még sok idő. Ez kb. a 2 éves terv.
Mielőtt még letámadna valaki bár most meglepően normális társaságban cseppentem bele itt szóval nem akarom itt fényezni az iR-t csak megosztottam mait tudni lehet és amit nem
De jó, h végre az SG-n is lehet kommunikálni beszélgetni nem csak a fikázás és a buta megjegyzések vannak.
Ja és sorry az OFF-ért.
Az a "baj" amúgy Alex h az előbbi hsz-re válaszoljak. iR-be nem adnak ki dolgokat addig míg az olyan szinten nincs amilyen szinten ők akarják. Ezért is van az, hogy sokat többet kell várni bizonyos dolgokra mint azt gondolnánk. Ennek köszönhetően ami kint van az hibátlanul működik ami meg nincs az várós.