• lac coo
    No akkor rF2 most ez van kéznél. Kicsit elcsesztem aképet, de a lényeg látszik, steering lock állítva min-max -ra: látszik, hogy ugyanannyit kell tekernem a kormányon ( egy pici csúszás van, de az az én bénaságom, egyik képnél picit kellett volna még tekernem ...) a kerekek helyzete viszont jól láthatóan más ......

Carsban ez nincs ! Ha állítom akkor finomabbra, lassabbra kisebb kitérésűre a kereket( ami cars-ban nincs, ezek szerint ...) akkor a kormányon kétszer kell átfognom mire koppig érek ! De a két állításnál tök ugyanannyi a forduló sugara az autónak ,csak a kormányon kell többet tekernem. rf2-ben ugyanannyit kell tekernem mégis ég és föld a forduló sugár .Ha carsban ehhez csalni kell valahol a kormány beállításoknál, vagy kalibrálásnál, akkor azt megette a fene . Ennél érthetőbben így este nekem már nem megy :))))

azt megmondom őszintén, lövésem sincs real-ban ez hogy megy, gyanítom, hogy ahogy rF2-ben most lefotoztam, de az tuti, hogy amivel eddig játszottam azokban is mindenhol így működött a dolog (...mint rf-ben pl. )