• Alexease
    Igazabol nincs gondom vele, csak kihagytam 2-3 build-et, elszoktam tole, raadasul az atlagosnal tobbet tudtam autozni a „tobbiekkel”: iR, nKP, kozben teszteltem a RR:RE-t, sot meg az LFS-hez is jott patch, igy azt is;P De sokkal jobb mint korabban volt, raadasul valoban egy alig 2 hete megjelent autoval koroztem;)
    Jo lesz ez, mert lesz benne minden;) Eleg HC lesz ahhoz kepest, amennyire lehetseges.

A palya osszehasonlito videon meg a ket ceg es a lehetosegek kozti kulonbseg latszik. A Codies hivatalos, liszenszelt, van penzuk, valszeg ott tudtak lenni a helyszineken (legalabbis a nagyreszen biztos), es igy kozvetlen infojuk van mindenrol.
    A CARS-nal a szokasos modon keszulnek a dolgok: Google Maps, net-es kepek es videok;) Minosegre utosek, de ezt elsosorban a texturak merete, az objectek reszletessege es a shaderek adjak.
    Ilyesmi kulonbseg az iR is, amiben meg mindig pl. 2 lapbol allo fak vannak, de megis osszessegeben eleg real;)
    Ami nekik alapnak eleg jo, huozs es egyedi, mert mostanaban ahogy rakerulnek az ujabb shaderek, jol neznek ki a palyak, es keszulget a nativ 64bit-es tamogatas a DX11-gyel egyutt;) Es allitolag tervben van a dinamikus napszak is:)