Totti5: igazából mittudomén. :)
engem nem nagyon érdekel, amíg nem lesz kicsit szimesebb. szórakozni meg inkább szórakozok a GT sorozattal, vagy ott van egy csomó más nagyon jó konzolos játék (unchartedek, etc...), ez az F1 nekem szerintem nem nagyon lenne kihívás, és akkor a vezetési élményről nem is beszélnék.
de most egyébként megint felsejlik előttem a GP2, GP3... mennyire jól átadta a forma1-es élményt. nem vezetésre, hanem úgy versenyre. élményre. elkopó gumik, kerékcserék, taktika, gp3-ban időjárás, ááh... zseniális volt. billel is. pedig a GP2-ben és 3-ban aztán brutális sok segítség volt, végig íven tartott, még billel vezetve is lehetett folyamatosan ideális íven, szépen kanyarodni. viszont még így is lehetett faszán a tizedekért, századokért harcolni. imádtam.
ezt a komplett élményt nem sok minden adja ma már vissza. :)
gyors, azonnal ható f1 élmény volt, nem kellett körök százait beleölnöd.
mostanában egyébként nálunk házfelújítás, meg egyéb elfoglaltságok, alig játszok valamivel, de most PS3-ra elkezdtem leszedni a demot. lehet megnézem milyen fun faktorral bír, ha hozza azt a tizenéves lelkesedéses feelinget, akkor még akár tartósabb vendég is lehet. :)