Este mentem nehay kort (Zolder/StockCar Road) es igazabol mar elvezetes. Az FFB-vel sincs gondom (most, ennel az autonal), logikusan huz jobbra-balra, ott raz ahol kell, es "erezhetok" a tapadasok. Meg a tapadasok, gumik erdekesek, de ez relativ, ugy sem tudom mi az igazi. Ez az auto mar most "real" szerusegnek telejsen jo.
Persze, anomalia azert meg van benne, valszeg a global-fizika hianya/erdekessege miatt. Az emelkedo tetejen megcsusztam, keresztbe csuszva ertem el mar a lejtot, es a lejton lefele, a baloldala fele csuszva, a jobboldali kerekek fele dolt az auto, azokon ketkertekezet, utana tetejere dolt, csuszott, es onnan kezdett a baloldala fele gurulni;)
Ha tippelnem kell, akkor a legellenallas/felhatoero megemelte a 1,5-2 tonnas autot;)
Zoldert az iR miatt teszteltem (ahhoz most jelent meg). A nyomvonal jonak tunik, csak a szokasos dolgok kulonboznek: minimalis kanyariv kulonbsegek, reszletek es szintkulonbsegek. De hat Google Map-rol sose fognak olyat csinalni mint laser scan-rol;) De legalabb sokkal olcsobb megoldas;)
Kinezetet nem hasonlitom, mert a CARS meg messze nincs kesz, de egyelore az iR palyaja nagysagrenddel szebb, latvanyosabb, valosaghubb;)