Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Nekem az utobbi idoben mar nincs gondom a kormanyzassal es az ffb-vel. Igaz, nem tesztelem vegig az autokat, mindig ugyanazzal megyek:) Kozben rajottem, nem a Jaguarral, hanem a "nagy" Caterham-mel:)
Valszeg autonkent es palyankent meg erosen eltero lehet a kormanyzas es az ffb.
Hockenheim-rol leszalltam, az nagyon stadionos, sok a nezo, az object, van hatterhang stb., igy 50fps fole nem megy, de inkabb 40 kornyeke, ugy meg szar;/
De az egyszerubb palyak, pl. Watkins, teljesen jok, boven 60 fps felett vannak.
Tudom, hogy most massal foglalkoznak, es talan ezeket is megcsinaljak, de engem meg mindig ez a negy dolog idegesit:
- a garazs/setup a fomenuben van; nem mintha annyira setup-olni kellene, de azert szivesen tesztelnem, de igy nem foglalkozom vele;)
- a palyavalasztas idiota; ramutatok egerrel, gorgetek, vizszintesen lepteti, aztan vagy alul vagy felul elakad. Ertemen a gamepad-es logikat, de ezt dugjak fel maguknak
- meg mindig hasznalja a kormanyt menupiszkalasra; ez is gamepad/konzol foss, miert nem lehet csinalni egy kapcsolot, es kiiktatni ezt a szart?!
- nincs autonkent se kategoriankent kulon kontroller allitas; egyszeruen nincs turelmem mindig konfigolni, allitgatni, ha mas autoval akarok menni (pillango, bot- vagy H-valto kulonbseg, esetleg kormanyszog).