unrealnoise#2730
tévedsz. aki szimezni akar, ÉS (nem vagy!) ezeket is szeretné; "a dinamizmus, a sok pálya, a grafika, a rendszer, a közösségi funkciók és egyeket miatt.", annak bizony kilőve az
1) AC:
barkács, lesz hozzá 10 db gyári pálya, dinamizmus időjárás terén az elején nulla (Kunos mondta!), utána lehet hozzáhegeszti az időjárást, beleteszi, de az megint még jópár hónap (akár fél év...) és akkor hol van még a megjelenés, valamint érted, ehhez neked kell töltögetned, keresgélned a pályákat, mert olyasmi akar lenni, mint az rF2.
közösségi funkciók lehet lesznek (de valszeg csak gyári pályákhoz toplistás idők - esetleg...), de tuti nem lesz annyi mint a pCARS-ban.
2) rF2:
jó fizika meg FFB, mint az AC-nál, de szintén barkács, áll az amit oda mondtam, miközben itt játkon belüli közösségi móka NULLA lesz.
3) GTR3:
ez lehet a legjobb, legösszetettebb, okos AI, időjárás, közösségi cuccok, raceroom-os toplistás időkkel, profilokkal. de messze van még. Engem ez vonz leginkább az új GT, Forza és CARS mellett.
A motorja pedig adná magát, elvileg az első konzolos próbálkozásuk (lizard engine) továbbfejlesztése. ha PC-re kijött, remélem betörnek a konzolos piacra is, hisz a motor adná magát.
szóval nehogy azt hidd, hogy aki szimezni akar (mint én), annak csak a fizika számít azt semmi más. nekem már nincs kedvem pályákat keresgetni, töltögetni, (hanem ehelyett is) szeretnék haverokkal szórakozni, ghostokat betölteni, megdönteni, szeretném látni a top idejét, megdönteni, versenyezni, taktikázni a gumikkal etc...