• unrealnoise
    mi értelme lenne? azért az a Simbin a mai napig a lgjobb a poacon összerakottság terén. Nagyon jó AI, minden pályán, minden kocsinál, licenszelt tartalom, nagyon jó pályák, jó hangok, jó FFB. Ez így egyben nincs meg sehol. Oké, a grafika nem az igazi (shaderek, HDR), de ezen kívúl fasza.

Ez a Simbin-es fizika+FFB jobb mint a GT5 vagy a Forza4, tudom vezettem őket (Forza-t nem), szóval ha már csak ennyire futná az is bőven elég lenne, hiszen a játékot úgy is elsősorban a grafika adja el és a körítés. Mármint a nagyobb tömegednek.

Azért ne hogy azt hidd majd, hogy a pCARS csúcs-szimeket alázó fizikával és FFB-vel fog előjönni, nincs értelme annyi időt, és ezzel pénzt belefeccelni, az Ő konkurenciájuk most a Forza és a GT, azokat kell túlszárnyalni ahol csak lehet. és ez egy Simbin-es fizikával, FFB-vel már sikerülne is. Mondom, én akkor már rohadt elégedett lennék.

És lehet az AC, GTR3 meg rF2.. etc jobb lesz fizikára, FFB-re mint a pCARS, de nem lesz ennyire közösségi, ennyire sokpályás, ennyire dinamikus és szép. Ennyi.