unrealnoise#2547
GPx8: értem, jogos. Az is, de hát ha azok jók és reálisak voltak, akkor nyilván ennek is hasonlítania kell rá. Amit nem értek, hogy AI-val nem voltak gondjaik, nascarral PC-n nyomultam még én is, erre nem használják ki, hogy van tapasztalatuk, és simán tudnának írni egy AI-t... Ami majd százszorosára növelné a lehetőségeiket.
A menü újra: Egyébként nem csak az a gond, hanem hogy odaírják, hogy R1, L2, meg mittudomén. (legalábbis sokan csinálják, ráadásként egér sem használható gyakran a menükben a konzolportoknál ami megint lol, és egyébként is) PC-n zavaró.
DE ismét felhozom a konzolos címeket, a Forza menükezelése szerintem elég jó, jobbra balra, fel le, enter, legalábbis a videók alapján. :D Meg lehet ez is csinálni szépen, nem kell egy letisztult, szép, átlátható és gyorsan kezelhető menühöz feltétlen egér. :)
Csak jól kell megcsinálni. Ilyen szempontból a GT5 elég szar lett, olyan mintha egy generációval a Forza4 mögött kullognának. És ez nem vicc. :) Pl. a GT5 kezdőképernyőjét, ahol látszik az A-Spec, B-spec nem tudom ki tervezte, de röhej... majdnem totál átláthatatlan első blikkre, körülményes, és tetű lassú.