• hezi
    Sosem fogom megérteni, hogy mitől ez a fenemód nagy igény egy szimulátornak készülő szoftvernél az offline kihívásokra, játékmódokra és az ehhez nélkülözhetetlen AI-ra. Nem kell más, csak egy jól megszervezett online liga profi hozzáállású versenyzőtársakkal. Ott egyből eltűnnek az ilyenfajta hiányérzetek, hogy kevés a pálya, nem valós pálya, kevés autó, kamu autók stb. Annyi lesz csupán lényeges, hogy azok a majmok hogy a retekbe tudnak 1,2 sec-cel jobb köridőt menni, mikor én már annyira a határon tolom, hogy tököm is vérzik?!

Akinek az AI a lényeg, annak nem szimulátor kell, csak egy autós JÁTÉK, aztán logó takonnyal lehet vihogni, hogy 'höhö, én lettem a világbajnok'.
    Az AI mellett megvalósul a sikerélmény és a teljes önámítás, hogy hű mekkora ász vagyok, hogy jobb időt mentem, mint Schumacher, és mindenkit lenyomok versenyben is, ha meg nem tudják elcsípni a gépi ellenfeleket, akkor mehet a rinyálás: "mocskos csaló AI!" Online meg nem mernek menni, mert azonnal kibukna, hogy nem is olyan profi gyerekek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akinek nem inge, ne vegye magára