• Totti5
    Nézd. Vannak benne színek ( Injection-ben nincs ami engem zavar... ). Van dinamikus árnyák ( Injection nincs ). Részletesebbek a pályák ( Injection putri ). Persze hulladék lett és optimalizálásban hozza a Simbin szintet ( lásd GTL anno, ami egy kicsit jobban nézett ki a közepesnél és máris megfektetett minden gépet... ).

Nekem számít a grafika. Egy jó fizika az élmény felét adja meg max. A kinézet, a kidolgozás, a körítés a hangok pedig a másik felét. Ettől én nem vagyok sem igénytelen, és nem is adom alább semmivel sem. Csak ha már van olyan játékgépem/konzolom ami bírja akkor használják ki. A putri kinézettel max azt érik el nálam hogy nem játszok vele lásd Race sorozat, pedig imádom a túrakocsikat. Sajnos ez van:(

PCs szimek voltak az első számú játékok ami miatt másfél hónapja PCt vettem, szóval a kérdésedre megkaptad a választ, ráadásul a CARSot ugye meg is vettem. Az más kérdés hogy CARSon kívül nincs és nem is lesz semmi... rfactor 2be reménykedek, de ISI tempójában egy emberöltő is kevés ahhoz hogy normális játékkal előálljanak:D Legnagyobb reményem persze a GTR3 meg ha már lesz valami új motor akkor az új Race, amit remélem nem hagynak abba.

Rfactor topik a mai napig bent van kedvencek közt, habár már a játékot 2-3 éve el sem indítottam, de mindig olvasom... azért 3 évet keményen elidőztem vele ligázás szinten, meg sok minden mással.