• Alexease
    Ezert igertek, hogy a CARS Real-Sim lesz, vagyis GT/Forza-iR(pl.). A konzolos reszbol atveszik az ottani elonyoket (hasznalhatosag, jatekmenet, kozosseg, grafika, latvany, hangulat stb.) a PC-s szimekbol meg a szimeseknek tetszo dolgokat: jobb fizika, komolyabb beallitasok, setup-ok, tores, bajnoksagokban is vallalhato mukodes.

De kompromisszum tuti hogy kell/lesz.
    Pl. a konzolosoknak tetszo full 3D-ben nezegetheto, cserelgetheto tunningok, extrak, cuccok az autora tuti nem lesznek, de szerintem nem is kell.
    De ugyanigy szimben is lehet/kell egyszerusiteni: feleslegesek az autonkent eltero, teljesen egyedileg hangolt setup/garage beallitasok (iRacing).

Hogy mi lesz a konzolos reszevel, nem tudom, igazabol nem is erdekel;) De valszeg kiadjak, az uj generaciok meg "messze" vannak, nem erne meg addig elhuzni.
    Az uj XBox-ot mar pedzegetik, talan lesz belole valami, de publikusan biztos info nincs(akarki akarmit mond fel info vagy kamu:P), amiket olvastam, abbol meg azt sem lehet tudni hogy maradnak a jelenlegi PPC-nel vagy visszallnak Intelre, persze legalabb 6-8 maggal es 4GByte RAM-mal;)

Talan az lenne az egyik logikus megoldas, hogy ezt kiadjak a "jelenlegi" PC/PS/Xbox-ra, aztan a kovetkezo Xbox megjelenesenel, szinte azonnal meg tudnak jelenni, egy toppos teljes autos jatekkal, felturbozva uj liszenszekkel, bovitett tartalommal, kinezettel, frame-mel, csak persze teljesen mas neven;)
    Vagyis a jelenlegi kozosseg alltal igenyelt tartalomak es funkciok, az altaluk fejlesztett es tesztelt engine es tartalom, tokeletes alapja lehet egy igazan toppos HC next-gen cuccnak, amivel valoban kaszalhatnanak;D