unrealnoise#2172
Igen, nagyon pofás, kérdés, hogy mennyire butítják le a beállításokat. Mármint van amit tuti kivesznek, átalakítanak még, és a sok beállítási lehetőség kicsit káoszosnak tűnhet lehet bizonyos célközönségnek.
a részletes AI állítás nagyon hiányzik, pl GT5-ben én nem is láttam, hogy hol lehetne. Itt úgy lehet izgalmasabb futamokon részt venni, hogy gyengébb kocsival mész... (persze ezt bizonyos futamokon asszem (vagy mindenhol, nem tudom) jobban is fizeti utána) de felettébb idegesítő.
Pozitív még, hogy itt van időmérő! Forza4-ben, GT5-ben nincs.
Pozitív még, hogy GT5-ben annyi autó van, hogy a GT5 prologue után (itt ugye még kevesebb pály+járgány kombináció volt) kivették a leaderboards féle statisztikákat, azaz nem lehet egymás ellen szívózni és minden pályán top időket böngészni. Nagy kár, sokan hiányolják is.
Bár ha a Microsoft meg tudja, tudta oldani, akkor nem értem a GT5-ös szerverek miért nem bírják. (oké, a GT5-ben kicsivel több a járgány, de vicc azért...)
na a lényeg, hogy baromi jó lesz, lehet ez még, nem csak mint játék, hanem mint a konkurenciának iránymutató. Mert azok egy helyben álltak lényegében, stagnáló pálya darabszámokkal, csiszolt grafikával, semmi érdemi előrelépés nem volt a játékmenetben a cockpit nézetet kivéve, de az meg totál alapvető ma már (még egy arcade címnél is). Szóval hell yeah, csak jelenne már meg...