Figyelj, leszarom mit gondolnak rólam, szerintem igazam volt/van. Én korrekten elmondtam, leírtam a véleményem (ne mond, hogy nem!), aztán jött a szokásos kétsoros válasz, amit mocsok mód gyűlölök. én megtiszteltem más figyelmét pár gondolattal (idővel etc), aztán ilyenkor elvárom (ahogy mindenki más a való életben), hogy ha másnak más a véleménye, ne csak odaböfögje, hogy vicces vagyok, hanem írja is le miért, mert kurvára nem volt egyértelmű. úgy gondolom a kommunikációnak kétirányúnak kell lennie. ez esetben ez erősen megkérdőjelezhető. mert lényegében akár csöndben is maradhatott volna.
a másik: már ne haragudj, de Te neked is szövegértési problémáid lehetnek, pedig elég egyértelmű volt, hogy mit írtam. (bocs a stílus miatt, de ha Te így lekezelsz, hogy már itt is, meg ott is kinéznek, akkor szerintem én is fogalmazhatok így) Szóval még egyszer olvasd el mit írtam.
Idézem. "jah és, hogy konzolon nincs igény szimre? Érdekes, hogy PC-re nincs olyan jó fizikával ÉS (nem vagy!) akkora eladásokkal rendelkező gamma, mint pl PS3-ra a GT sorozat."
Kiemelném, a zárójeles részt, pont azért írtam oda, hogy ne keljen magyaráznom egyeseknek, de neked úgy látszik ez is kevés volt.
a stílusom meg olyan amilyen, van pár ember akivel korrekten lehet vitatkozni, dumálni, csak a kétsoros, frankón megmondós emberkéket nem szeretem. Ha én vettem a fáradtságot, akkor más is vegye, ha meg nem tetszem neki, vagy nem érdekli mit írok, akkor ne olvassa, de legalább ne böfögjön oda pár mondatot arra, amit én azért normálisabban boncolgattam. Ez most nem rád vonatkozik, csak úgy általánosságban és pl. a Ballor fórumban történtekre. ON