Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Shiftet nem azért veszik mert az SMS csinálja... 10ből 8 ember szintén nem tudja ki csinálja a Shiftet... ja de igen, azt tudja mindenki hogy NFS akkor az EA. Shift azért sikeres mert NFS. Amúgy meg ha racionális okokban kellene mérni a Shiftet akkor annyit ér hogy 2 hétig nyúzod amíg meg nem unod és ki nem próbáltad az autókat pályákat és örök életedre meg nem utáltad az elbaszott driftelős fizikát és azt hogy az erős autókkal szinte lehetetlen érdemben menni.
Teljesen érthetetlen hogy van egy korrekt fizikai motor erre el van baszva a gumi vagy én nem tudom mi... használhatatlan. Ha ezt nem látják az SMSék akkor ez nagyon gáz. Attól hogy NFS még nem kell elkúrni a vezethetőséget, mert ettől nem lesz árkádosabb vagy könnyebb... pont ellenkezőleg, nehézkés, ráadásul irreális.
Rajongótábor lehet, mert akik kedvelik az autós játékokat azok mindent kipróbálnak... az a kérdés hogy ha kipróbálták a CARSot, akkor meddig köti majd le őket. De mint írtam ez semmiben nem veszélyezteti a GT Forza táborát. Az a 8 millió GTs meg fogja venni a GT6ot is, az a 4 millió Forzás meg a Forza 5öt is és a többi részt is. CARS egy opció lehet valami másra ideig óráig, de nem ellenfél és nem fogja kiváltani.
Én egyenlőre azt látom hogy azoknak fog tetszeni akik kedvelnék a Shiftet is, csak a fizika miatt nem tudnak komolyabban belemerülni, és kell hozzá egy jó reklámkampány, mert most jelen pillanatban a Forzásokon, komolyabb autós játékosokon kívül azt sem tudják hogy létezik ilyen.