• hunbalee
    #19753
    Vak vezetné a világtalant Áj dont speak külföldiül
    Googleba rákerestem egy deka magyar cikk sincs erről

    Bing szerint

    "Szóval hogyan tovább?

    Ian Bell nem lenne Ian Bell nélkül Tweeting néhány ugratások, hogy néhány életet a cirkuszban. Néhány újabb Tweets, amelyek most már törölték, Ian ugratta a fejlesztés a Project CARS 4. Még inkább, ő utalt egy új vagy frissített Madness 2.0 játék motor, amely növeli a lécet még egyszer, és magában foglalja az érdekes funkciók, mint a Live Track 4, ray-tracing képességek, lenyűgöző fizika, és így tovább.
    Ian saját szavaival élve, a Project CARS 4 esetében a Slightly Mad Studios akár 11-et is tárcsáz, és az eddigi legjobb versenyszimulációt biztosítja. A Tweets kifejti, hogy a fejlesztés jelenleg egy teszt fázisban van, és hogy eltarthat néhány évig, mielőtt látjuk az eredményeket.
    Ujjak keresztbe. Már érzem a közösségi negativitást, de hagyja, hogy ez ne rontsa el a mókát. Őszintén szólva, nem ez lenne az első alkalom, hogy az SMS mindannyiunkat meglep, valami korábban lehetetlennek ítélt. Nem félnek másképp csinálni a dolgokat, majd kiállni mellette. Ez csak jó dolog lehet azok számára, akik elég nyitottak ahhoz, hogy esélyt adjanak a motivációnak és a kitartásnak.
    Ki tudja... Lehet, hogy a közelmúltban az Electronic Arts Codemasters átvétele nem hatással van a közeljövőben a Pcars franchise. Ahol van pénz és lehetőség van az EA... , és határozottan van pénz és lehetőség az eSports-ban... Szóval ki tudja.

    A lényeg simán kivehető. Ismét nagyot akarnak majd alkotni és lehet ez az EA pénzével sikerül is majd..