• Axtros
    #19747
    ...de a világért sem tudok 9 mp belül lenni a világrekordhoz képest...


    Azzal tisztában kell lenni, hogy azok a játékosok, akik tartják az egyes pálya / autó kombinációk világrekordjait általában profi felszereléssel, sok játékidővel rendelkező felhasználók. Mondhatni e-sportolók, akik ebből élnek, versenyeznek, nincs más dolguk, mint néhány kitüntetett szimulátorral játszani, és igen magas szinten üzni a versenyt.
    Elhiszem, hogy fusztráló az, hogy mindig hátrányban vagy egy adott pályán a világcsúcstól (ráadásul sokkal), de ezek az eredmények sem maguktól jöttek, és nem 50, hanem 500, vagy akár 1000 kör után lettek megfutva. Rengeteg gyakorlás után. A 9 másodperc az átlag játékosnak sem biztos, hogy sok, meg kell nézni az adott pálya / autó kombinációban, hogy köridőben a nagy többség átlagban hol helyezkedik el, és első körben az Ő idejüket kell neked is megcéloznod, ott lehet jó időket megfutni. Aztán egyre nehezebb lesz a kissebb időköröket elérni, egyre nehezebb a századokat hozni, de itt az autó beállítása önmagában már nem elégséges. Sajnos a velük történő versenyhez a kontroller-el kevés az esélyed, ha valóban fontos, akkor ilyen szinten erre már sok pénzt kell áldozni. Erős gép, két-három monitor, Fanatec vagy hasonló kaliberő szimulációs hardver, stb.
    A fentieket egyébként úgy írom le, hogy én is sokáig vezettem egy adott pálya / autó kombinációt, majd engem is megdöntöttek 1,5 - 2 mp-el, aztán beszéltem GT-s fórumokon olyanokkal, akik szintén igen magasan űzték a game-t, és nagyjából amit akkor nekem írtak, azt írtam most le. De ettől függetlenül ne add fel, a gyakorlás teszi a mestert. :)