• sertrex
    #19668
    Kb. fél óra után. Ennek a játéknak a legnagyobb baja, hogy elnevezték Project CARS 3-nak. Ha Shift 3 lenne, most fülig érne a szám, mert felidézte a Shift 2-vel eltöltött órákat. Még a grafika is inkább a Shift 2-re hajaz, mint a pCARS szériára. És itt vége is lehetne a monológomnak.
    De nem.
    Mert Ian Bell eltévedt mikor azt írta/nyilatkozta, hogy a PC2 frissített fizikája dolgozik ebben a játékban. Szerintem a Shift 2 frissített fizikájára gondolt. És akkor is tévedett, mikor azt mondta, hogy ez egy szim, árkád elemekkel. Nem. Ez egy árkád. Árkád elemekkel.
    És ez nem is lenne akkora baj, mert ez a fajta játék elfér a pc piacon, de akkor vállalják fel és nevezzék nevén. Főleg mert élvezetesebb vezetni, mint a versenytársait. Értem ez alatt, NFS, Dirt, Grid, Forza, stb...
    Szóval aki szereti ezt a műfajt, annak mindenképp megér egy próbát. Viszont aki szimulátorozni akar és nem megy az alá, az ki se próbálja, mert így fél óra játék után, úgy érzem, hogy semmilyen szimulátor értéke nincs ennek a játéknak.
    Dióhéjban ennyi.