• unrealnoise
    Persze, poénnak jó, meg logikus is. De azért ez elég merész lenne.

Amúgy meg egy jó trailer az jó trailer. Egyszer lát valaki valami szutykot a játékból, aztán a következőt meg sem nyitja. Míg egy jó trailert akár többször is megnézel egymás után... Sőt, még lehet annyira nem is mondanád a trailerre, hogy szar, de látod a dislikeokat meg a kommenteket, és ott látod, hogy ez meg az is butítva lett, stb, stb... Pedig addig nem is tudtad, mert nyilván a trailer nem közli le az ilyeneket.

A Reiza-t meg kötve hiszem, hogy megnyomnák ezzel.

Azt a játékot olcsóért megvettem még, de nem látom mi akar belőle lenni, a multi nem fog felfutni, ahhoz rendszer, szervezett dolog is kell, a játékosok értékeléseivel.

Offline-ra is kuka a dolog valamilyen szinte, se kihívások, se semmi, csinálj magadnak versenyt, aztán menjé'!
    Mármint könyörgöm, 2020-ban azért elvárnám, hogy legyen a fejlesztőknek egy grafikus spanja, de még az sem kell, screenshotol párat, photoshop, aztán csinálnak pár menő képet, a kihívásoknak, stb, nem kell részletezni.

Totál fapad az egész, és nem látom, nem beszélnek semmiről (vagy csak én nem/F látom), hogy mi változna majd a jövőben. Persze jön majd egy-két új pálya, stb, oszt akkor ennyi, de attól még hol lesz ez mondjuk egy GT7/FM2020/WRC8 komplexitásához képest. Sehol.

Kedvem sincs vele játszani sajnos, az idő meg hamar bedarálja, ha nem tuningolják fel...

A Project Cars 3 meg elérte, hogy leiratkozzam a csatornájukról youtubeon, totál érdektelen lett. Mondom ezt úgy, hogy az FM8-at szerintem sokat fogom tolni, de az meg egy egészen mást szint lesz szerintem prezentációra, stb.

És pont ez a baj, évenkénti PC3-4, AMS nem eladható, fenntartható szvsz. Mást az, amikor egy bajnokságot licenszelnek, és karrierrel, stb-vel autófejlesztésekkel mindig tuningolnak a játékon...

Persze ezt az ilyen játékoknál is meg lehetne játszani, de az irdatlan meló, és hát emiatt nem is fogják egy ideig...

Az AMS2 azért érezhetően jobb fizikára, FFB-re, mint a PC2, az AI is sokkal jobb, szóval vennék azt úgy is, ha lenne gumikopás meg stb a PC3-ban...