• sertrex #19526
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha én beállnék a sorba akkor kórusban kántálnám az agyhalottakkal, veletek, hogy így a jobb vagy úgy a bal oldal. Ha gondolkodnál akkor tudhatnád, hogy egy játék topikban csak nyálverés politikai lózungokat hangoztatni, mert még annyi értelme sincs, mintha egy erre specializálódott oldalon tennéd, mert pont ahhoz nem jut el akihez kéne. És ha eljut akkor is magasról szarik a te politikai tájékozottságodra, mert nem tartozol a döntésképes rétegükhöz, tehát egy senki vagy és pont ennyit ér a nyálverésed is. Legfeljebb négy évente latba vetheted a tájékozottságodat és kinyílváníthatod az akaratodat, amit a többség szintén leszar és mást fog megszavazni. Ezt úgy hívják demokrácia. Na most ha ez neked úgy jön le, hogy mindenki hülye kretén, aki nem a te nézeteidet osztja, akkor van még mit tanulnod az életről. Sőt ha ez szerinted tényleg jó párhuzam arra, hogy megvegyél-e egy játékot vagy ne, akkor viszont lehúzhatod a klotyón a gondolkodásodat.
    Szóval az ilyesmi megnyílvánulás elutasítása nem vagánykodás, hanem bölcsesség és a mérgező emberek elutasítása.

"Értem, tehát ha agyal az ember, meg levonja a látottak alapján a következtetéseket, akkor jóslás zajlik. :D"

Agyalhatsz nyugodtan, de akkor ne úgy add elő, mintha valami kinyilatkoztatás lenne. :D

"Kár, hogy elfelejted a tényeket, melyekre alapozva pofázik az ember..."

Kár hogy annyira lefoglal saját gondolatvilágod, hogy nincs időd visszaolvasni, hogy ki mit írt. Értem én, hogy te írod itt le csak a fontos és igaz dolgokat. :D

"A PC bevallottan a szimek és a Forza/GT közé készült, erről van, volt PDF, oda volt szánva, nagyjából hozták is.
    Most meg tudjuk mi történik. Elmennek még inkább a másik irányba, ahol a Forza meg GT van, olyan költségvetéssel hogy a PC3 ahhoz képest fillérekből összetákolt valami..."

A PC1 idejében ez így is volt. De gondolom hallottál már a művészi szabadságról. De ha nem akkor elmondom, hogy a saját termékükkel azt csinálnak amit akarnak, legfeljebb, akinek nem tetszik nem játszik vele. Ha jobban belegondolok, tényleg sok értelme lenne az AC/ACC/rF2/iR/RaceRoom mellé még egy száraz verseny szimulátort csinálni. Ja az tényleg kreatív ötlet volna. És hát valljuk be. Az elitista HC szimesek se éppen a szívecsücske Ian Bellnek és valahol megértem, hogy már nincs kedve a kedvükbe járni, mert eddig se volt sok köszönet benne. Azt azért nem mondanám, hogy fillérekből, mert a CM leperkált néhány milkót, hogy az SMS be tudja fejezni a már elkezdett projektjeit a végleges beolvadás előtt. Szóval, tájékozódj mielőtt baromságokat hordasz össze.

"Jah és hát tudjuk: nincs ez, nincs az, nem lesz emez sem, de legalább a HUD is egy arcade-os fos lesz.
    Ezek tények, láttuk, mondták. Köszi."

Ezekből hol derül ki, hogy a szintúgy még meg se jelent játékok magasan fogják verni. Nem mintha nem történhetne meg, csak mondom. :D
    Korábban leírtam már, kár hogy nem volt időd más írására is, hogy én is csalódott vagyok az előzetes hírek alapján, de én nem kezdtem bele egy ilyen jóslási ámokfutásba. Kivárom. Nincs már nagyon messze a megjelenés.

"Az is tény, hogy ha csak videók alapján ítélném meg a játékokat, akkor a GTS vagy a FM7 köröket ver a PC3-ra szimességet illetően, van pit, van normális HUD (GTS-nél elég perfect), szóval jah."

Láttál egy teaser trailert. És még csak nem is voltak ingame videók, azon az egy driftelgetős videón kívül, ami azért kicsit kevésbé volt úgymond árkádos, noha nem egy Ken Block cucc volt. :D A fizika lehet attól még jó, hogy nem lesz pitstop. Mellesleg nem tudom te hol találtál szimes elemeket a Forzában? Tökön-babon át lehet ezekbe a fosokba száguldozni, minden tét nélkül. Rohadtul szimes. :D

"De persze neked ebből az egészből annyi jött le, hogy okoskodva, fölényeskedve beszólj. Gratulálok mester."

A fölényeskedés a te szakterületed. Nem egyszer találkoztam veled, ebben és más fórumban is, arrogáns pöcsként viselkedve próbálod lenyomni a te igazságodat mások torkán és olyankor mindenki hülye, csak te vagy villamos. Szóval kábé ilyen, mikor visszanyal a fagyi... Mester. :D

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.03. 20:11:06